Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
taaaakkkk uwieraj mnie uwieraj - to moje ulubione słowa :lol: :lol: :lol: :evilbat:
:lol: :lol: :lol: Nie, no chyba pójdę się przejść :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='Katerinas'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']

a od piasku w moich gaciach to wara :evilbat: :lol:
To nie wysypałaś go jeszcze? :lol: :lol: :lol:
NIE!!! Bardzo mi z nim w gaciach przyjemnie jest :grab: tee... to jakiś specjalny gatunek musi być :lol: taki nieuwierający :lol: 8) He he, a może malawaszka tak lubi jak ją coś uwiera? :lol:

taaaakkkk uwieraj mnie uwieraj - to moje ulubione słowa :lol: :lol: :lol: :evilbat:

no ladnie Malawaszka lekka perwerka mi tu zlaecialo, ladnie to tak z piatku??:)

no właśnie piąteczek mnię tak nastawia :angel: :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']Adda, siadasz sobie na sianie i rozkładasz zabaweczki Siano uwiera, niech na sianie malawaszka siada :D
Założysz odpowiednie gacie to da się wytrzymać... :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
Olcia napisał(a):
no walsnie piateczek ja tez dzisiaj ide jak to sie ladnie nazywa spodlic troszeczku:)

AMEN! :drinking:

ech dlaczego sie nie znalysmy jak na slasku bylam:(

Posted

Dalma&Maja napisał(a):
Olcię czeka strzyżenie piechów więc co innego może zrobić... :wink:

na poczatek balety powrot do domu w niedziele i za strzyzenie nadira TO JEST TO :)

Posted

adda napisał(a):
Olcia, będziesz chlała? :o

Adda ale przy calonocnej grze w krege alkoholu nie czujesz bo wszystko wyparowuje a na drugi dzien to czyjesz hmm w sumie nic innego nie czujesz procz bolu wszystkich miesni :lol:

Posted

[quote name='Dalma&Maja'][quote name='adda'][quote name='Dalma&Maja']Adda, siadasz sobie na sianie i rozkładasz zabaweczki Siano uwiera, niech na sianie malawaszka siada :D
Założysz odpowiednie gacie to da się wytrzymać... :lol:

albo odpwoiedni kocyk i jest wszystko ok, albo jak kto woli zywy kocyk :D , tez dobra funkcje spelnia w tym przypadku

Posted

[quote name='Katerinas'][quote name='adda']A można grać w kręgle, jak się ma samoloty? :roll: a co mają kręgle do samolotów :hmmmm:
He he, chodzi o to, że jak się opiję procentów to mam samoloty :roll: Nigdy nie miałas samolotów? :o
Olcia sie nie piszę bo nienawidzę samolotów :evilbat:

Posted

Adda nie ma problemu pic nie musisz zeby grac w krege na wejsciu nie stoi goryl z alkomatem i wpuszcza tylko po promilach :lol:
a swoja droga kierowca sie przyda bo czesto ja jako jedyny rodzynek w meskim gronie robie za keirowce, tzn. robilam bo od jakiegos czasu sie zbuntowalam, a nasze jedniodniowe kregle przerodzily sie w 3 dniowe zeby byl kierowca bo do domu wrocic jakos trzeba :wink:

Posted

Olcia napisał(a):
a swoja droga kierowca sie przyda bo czesto ja jako jedyny rodzynek w meskim gronie robie za keirowce
Ja przez kilka ładnych lat robiłam za kierowcę :evilbat: Jak już miałam dość to zaczęłam pić - a tu samoloty :evil: No więc teraz albo mówię, że jestem baaardzo zmęczona (bo jak tu nie być zmęczonym jak się patrzy na zgraję pijaków) albo z cierpiętniczą miną odwożę :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
[(bo jak tu nie być zmęczonym jak się patrzy na zgraję pijaków)

moje pijaki bardzo sympatyczne nawet po trzezwemu da sie z nimi wytrzymac, no moze nie cale 3 dni :lol: