Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no wlasnie wiec czym mniej tym lepiej , wiec babsztyle jedne siedzcie w domu, :lol:oj czekaj jak na przekore przylecą :lol: przecie same pisaly ze doopci nie chce sie ruszyc :lol:to tak na podpuchę :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 no ja mam nadzieje ze ten moj gruchot sie nie rozwali do sierpnia :lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a):no ja mam nadzieje ze ten moj gruchot sie nie rozwali do sierpnia :lol:to posklejasz , pozalepiasz dziurki i ok Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no ja mam nadzieje ze ten moj gruchot sie nie rozwali do sierpnia :lol:to posklejasz , pozalepiasz dziurki i ok no gdyby tak sie dalo :lol: , coz najwyzej katalizator nowy na plecy wezme i bedzie git :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 nie bo mam noge rozwalona i ledwo chodze, a zreszta gdzie ja bym doszla przez ponad miesiac?? :o Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a):nie bo mam noge rozwalona i ledwo chodze, a zreszta gdzie ja bym doszla przez ponad miesiac?? :opomalutku , przez Rybnik a my byśmy cie dowiezli do Morska :wink: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):nie bo mam noge rozwalona i ledwo chodze, a zreszta gdzie ja bym doszla przez ponad miesiac?? :opomalutku , przez Rybnik a my byśmy cie dowiezli do Morska :wink: i jak Ty sobie wyobrazasz ze bede szla z katalizatorem i tonami zarcia na plecach dla moich miniaturowych psow przecie to bym musiala kolo 60kg zarcia zabrac :o Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):nie bo mam noge rozwalona i ledwo chodze, a zreszta gdzie ja bym doszla przez ponad miesiac?? :opomalutku , przez Rybnik a my byśmy cie dowiezli do Morska :wink: i jak Ty sobie wyobrazasz ze bede szla z katalizatorem i tonami zarcia na plecach dla moich miniaturowych psow przecie to bym musiala kolo 60kg zarcia zabrac :ożarcie po drodze się znajdzie :wink: ale nurtuje mnie pytanie pocóż ci ten katalizator :o jak na piechotę będziesz zapychać Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):nie bo mam noge rozwalona i ledwo chodze, a zreszta gdzie ja bym doszla przez ponad miesiac?? :opomalutku , przez Rybnik a my byśmy cie dowiezli do Morska :wink: i jak Ty sobie wyobrazasz ze bede szla z katalizatorem i tonami zarcia na plecach dla moich miniaturowych psow przecie to bym musiala kolo 60kg zarcia zabrac :ożarcie po drodze się znajdzie :wink: ale nurtuje mnie pytanie pocóż ci ten katalizator :o jak na piechotę będziesz zapychać ale ja goopia baba, fakt po co mi katalizator :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Olcia'] ale ja goopia baba, fakt po co mi katalizator :lol: o psach gadac nie o katalizatorach... Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Olcia'] ale ja goopia baba, fakt po co mi katalizator :lol: o psach gadac nie o katalizatorach... ooooo wypraszam sobie :lol: , to sie laczy z moim wyjazdem do Morska :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Agga'][quote name='Olcia'] ale ja goopia baba, fakt po co mi katalizator :lol: o psach gadac nie o katalizatorach... ooooo wypraszam sobie :lol: , to sie laczy z moim wyjazdem do Morska :lol: o przepraszam :lol: Morsko kochana to szybko na temat o zlocie.... Oj gdybym ja tu była modem oj oj... :evilbat: :evilbat: :lol: Quote
PIKA Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):żarcie po drodze się znajdzie :wink: Co najwyżej pieski upolują :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 PIKA napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):żarcie po drodze się znajdzie :wink: Co najwyżej pieski upolują :lol: no ostatnie polowanie na jaszczurke w wykonaniu grety skocznylo sie pocharatanym nosem o siatke :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Agga'] Oj gdybym ja tu była modem oj oj... :evilbat: :evilbat: :lol: hahaha ale super ze nie jestes kochaniutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Agga'] Oj gdybym ja tu była modem oj oj... :evilbat: :evilbat: :lol: hahaha ale super ze nie jestes kochaniutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ojjjjjjjj ide podpuścić Pas.... :evilbat: :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 [quote name='Agga'][quote name='Olcia'][quote name='Agga'] Oj gdybym ja tu była modem oj oj... :evilbat: :evilbat: :lol: hahaha ale super ze nie jestes kochaniutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ojjjjjjjj ide podpuścić Pas.... :evilbat: :lol: oj Agga w sobote nadrobie zdjeciami :lol: nie marudz :lol: :lol: Quote
Agga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a): oj Agga w sobote nadrobie zdjeciami :lol: nie marudz :lol: :lol: ja nie marudze :evilbat: :lol: ja tylko mam braki w zdjeciach... :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Agga napisał(a):Olcia napisał(a): oj Agga w sobote nadrobie zdjeciami :lol: nie marudz :lol: :lol: ja nie marudze :evilbat: :lol: ja tylko mam braki w zdjeciach... :lol: hahha mam urlop od psow wiec zdjecia dopiero w sobote :D Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Agguś nie strasz bo przywiozę Ozzyego do Opola :evil: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Aggus specjalnie dla Ciebie zdjecie malej greci, pokazujace jak na nia dzialaja zaaobraczkowani faceci :lol: Quote
LAZY Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Oj reakcja na facetas w obraczce jest chyba prawidlowa w wykonaniu wolnej kobiety... :lol: Quote
Recommended Posts