Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil:to nic prostszego żeby być trzeba jechać :wink: Olcia jakie tango :evilbat: toć to kurturarna empreza siem szykuje :wink: ok skoro taka na poziomie to ja zmieniam towarzystwo i Tobie zostawiam pod opieka psy, a sama pojde slazaka szukac :D :eviltong: no co?? Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil:to nic prostszego żeby być trzeba jechać :wink: Olcia jakie tango :evilbat: toć to kurturarna empreza siem szykuje :wink: ok skoro taka na poziomie to ja zmieniam towarzystwo i Tobie zostawiam pod opieka psy, a sama pojde slazaka szukac :D :eviltong: no co??a skąd będziesz wiedziec ze to oryginał a nie podróba :wink: Quote
malawaszka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 spoko spoko - Olcia ja Ci rusków popilnuję :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 malawaszka napisał(a):spoko spoko - Olcia ja Ci rusków popilnuję :evilbat: :drinking: :drinking: :drinking: trzymam za slowo :lol: Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): no co??a skąd będziesz wiedziec ze to oryginał a nie podróba :wink: na podroby to ja wyczulona jestem :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): no co??a skąd będziesz wiedziec ze to oryginał a nie podróba :wink: na podroby to ja wyczulona jestem :lol:a co wysypka ci wyskakuje :oops: :lol: :lol: malawaszka a ruskami to sie tak zajmniemy ze potem do Olci nie będą chciały wrócić :lol: :lol: Quote
PIKA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil: Mnie też nie :-? Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): malawaszka a ruskami to sie tak zajmniemy ze potem do Olci nie będą chciały wrócić :lol: :lol: powodzenia :lol: Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 a moj nadis ma zapalenie spojowek i ni cholery nie chce mu przejsc :evil: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Olcia napisał(a):a moj nadis ma zapalenie spojowek i ni cholery nie chce mu przejsc :evil:a robiłaś świetlikiem Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 robilam i switlnikiem i krople z antybiotykiem dostaje i doopcia Quote
asher Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Mnie tesh nie będzie na zlocie :cry: buuuuuu :cry: Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 asher napisał(a):Mnie tesh nie będzie na zlocie :cry: buuuuuu :cry: no Wy baby powariowałyście??? :o Quote
PIKA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Nie znam się na psim zapaleniu spojówek :( Ale wspólczuje :( Olcia napisał(a):asher napisał(a):Mnie tesh nie będzie na zlocie :cry: buuuuuu :cry: no Wy baby powariowałyście??? :o Czasu nie mamy a to daaaleko więc na sam weekend sie nie opłaca :( Quote
asher Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 J anie jadę, bo nie mam jak... :cry: Z dwoma wariatami się w podróż pociągiem nie wybiorę... Z jedną Sabioną przy wsiadaniu i wysiadaniu z pociągu sobie ledwo radzę, a jakby jeszcze do tego dołożyć histeryka Bugajskiego, to byłby już całkowity koszmar :roll: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 PIKA napisał(a):Nie znam się na psim zapaleniu spojówek :( Ale wspólczuje :( Olcia napisał(a):asher napisał(a):Mnie tesh nie będzie na zlocie :cry: buuuuuu :cry: no Wy baby powariowałyście??? :o Czasu nie mamy a to daaaleko więc na sam weekend sie nie opłaca :(Olcia nikt nas nie kocha :cry: Quote
PIKA Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): Olcia nikt nas nie kocha :cry: Ja Cie ukocham jak do wawki przyjedziesz :D Bo Olcie to mogę na bierząco ukochiwac :lol: Quote
asher Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Olcia, a czy to zapalenie spojówek Nadira to przypadkiem nie jest grudkowe zapalenie trzeciej powieki :question: Tu sobie możesz o tym poczytać: http://www.vetserwis.pl/grudki_trzecia_powieka.html Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 asher napisał(a):J anie jadę, bo nie mam jak... :cry: Z dwoma wariatami się w podróż pociągiem nie wybiorę... Z jedną Sabioną przy wsiadaniu i wysiadaniu z pociągu sobie ledwo radzę, a jakby jeszcze do tego dołożyć histeryka Bugajskiego, to byłby już całkowity koszmar :roll: Asher to skoluj przyczepke i ja Cie zabiore :D Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 [quote name='asher']Olcia, a czy to zapalenie spojówek Nadira to przypadkiem nie jest grudkowe zapalenie trzeciej powieki :question: Tu sobie możesz o tym poczytać: http://www.vetserwis.pl/grudki_trzecia_powieka.html nie Quote
Olcia Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia nikt nas nie kocha :cry: to my se Ala sama te chektolitry woody wypijemy, a co wiecej bedzie dla nas , jak im sie doopci nie chce ruszyc :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia nikt nas nie kocha :cry: to my se Ala sama te chektolitry woody wypijemy, a co wiecej bedzie dla nas , jak im sie doopci nie chce ruszyc :lol: :lol: :lol: :lol: :o no :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 no wlasnie wiec czym mniej tym lepiej , wiec babsztyle jedne siedzcie w domu, :lol: Quote
Alicja Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olcia napisał(a):no wlasnie wiec czym mniej tym lepiej , wiec babsztyle jedne siedzcie w domu, :lol:oj czekaj jak na przekore przylecą :lol: Quote
Olcia Posted July 13, 2005 Author Posted July 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no wlasnie wiec czym mniej tym lepiej , wiec babsztyle jedne siedzcie w domu, :lol:oj czekaj jak na przekore przylecą :lol: przecie same pisaly ze doopci nie chce sie ruszyc :lol: Quote
Recommended Posts