Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 malawaszka napisał(a): aaaa wtedy będzie milion fotek dziennie???? no :lol: Quote
Alicja Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Olcia wracaj :angel: Misiaczki fajniste i takie upiaszczone i umoczone :lol: Quote
PIKA Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Olcia napisał(a): a teraz to mam owce nie psy, bo tata zeby slyszal gdzie one leca i schodzil im ewentualnie z drogi przelotu, zamontowal im na obrozach DZWONKI i jak biegna to dzwonia, : :lol: :lol: ja chyba Sabie taki zamontuje :roll: Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 "PIKA" napisał(a):[quote name='Olcia'] :lol: :lol: ja chyba Sabie taki zamontuje :roll: nawet fajne to to bo wiem gdzie leca i schodze z drogi a ojciec o lasce chodzacy tez nauczyl sie juz w pore wyrabiac i uciekac :lol: znowu mi cos szwankuje i zadne powiadomienia mi nie przychodza :evil: Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 hahha moje małuchy też mają cóś jakby dzwonki - adresówki słychać na obróżkach - a to po to, żeby Boluświedział jak Luna biegnie :lol: i żebym słyszała ich w nocy jak mi gdzieś w ciemnicę polezą :lol: Quote
asher Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Olcia, jak będziesz kiedys miała hodowlę, to koniecznie nazwij ją Jingle Bells :lol: ps. Dom kupujesz? 8) Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 [quote name='asher']Olcia, jak będziesz kiedys miała hodowlę, to koniecznie nazwij ją Jingle Bells :lol: ps. Dom kupujesz? 8) masz to jak w banku :lol: nic wiecej na razie nie powiem :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='asher']Olcia, jak będziesz kiedys miała hodowlę, to koniecznie nazwij ją Jingle Bells :lol: ps. Dom kupujesz? 8) masz to jak w banku :lol: nic wiecej na razie nie powiem :lol:Olcia jaka ty tajemicza jesteś :wink: asher , myślę że może Tabuler Bells :wink: Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 nic nie mowie bo jak nie wyjdzie to bedzie, zal, a jak wyjdzie to bedzie wielka radosc wiec cichac i nie podpuszczac mnie bo i tak nic nie powiem :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 a kto tu cie niby podpuszcza :wink: jak my tu cicho jak mychy pod miotłą siedzimy :D i fotki oglądamy :o A ja mam urlop :angel: Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 nie za dobrze Ci przypadkiem z tym urlopem???? podziel sie troche nie badz sknera :D Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Olcia napisał(a):nie za dobrze Ci przypadkiem z tym urlopem???? podziel sie troche nie badz sknera :Dno mogę ci podrzucić :lol: ale i tak muszę skombinować siakieś L4 jak mam przyjechać na Zlot ,bo inaczej 19 sierpnia muszę być już w pracy :evil: Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):nie za dobrze Ci przypadkiem z tym urlopem???? podziel sie troche nie badz sknera :Dno mogę ci podrzucić :lol: ale i tak muszę skombinować siakieś L4 jak mam przyjechać na Zlot ,bo inaczej 19 sierpnia muszę być już w pracy :evil: ja lekarzowi potwierdze zes Ty chora i dlugiego l-4 potrzebujesz :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):nie za dobrze Ci przypadkiem z tym urlopem???? podziel sie troche nie badz sknera :Dno mogę ci podrzucić :lol: ale i tak muszę skombinować siakieś L4 jak mam przyjechać na Zlot ,bo inaczej 19 sierpnia muszę być już w pracy :evil: ja lekarzowi potwierdze zes Ty chora i dlugiego l-4 potrzebujesz :lol:to potwierdzaj tylko zeby mnie w psychiatryku nie zamknęli/mój TZ mówi że przez dogo to mi już duzo nie brakuje , jak trafie na odwyk :lol: /a muszę kombinować już i po prostu urlop przesunąć :wink: Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):nie za dobrze Ci przypadkiem z tym urlopem???? podziel sie troche nie badz sknera :Dno mogę ci podrzucić :lol: ale i tak muszę skombinować siakieś L4 jak mam przyjechać na Zlot ,bo inaczej 19 sierpnia muszę być już w pracy :evil: ja lekarzowi potwierdze zes Ty chora i dlugiego l-4 potrzebujesz :lol:to potwierdzaj tylko zeby mnie w psychiatryku nie zamknęli/mój TZ mówi że przez dogo to mi już duzo nie brakuje , jak trafie na odwyk :lol: /a muszę kombinować już i po prostu urlop przesunąć :wink: to powiedz lekarzowi jedno slowo"dogo" a od razu da Ci w slusznej sprawie l-4 :lol: Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Hahahah....Olcia..to nie bedzie L4 tylko skierowanie do "specjalisty" :lol: Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 jak zwal tak zwal byle na zlot Ala miala wolne, bo kto bedzie moich czarnochow pilnowal jak pancia w tango pojdzie :lol: Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil: Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil: no jak to Cie nie bedzie????? chyba sobie zartujesz :x Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil:to nic prostszego żeby być trzeba jechać :wink: Olcia jakie tango :evilbat: toć to kurturarna empreza siem szykuje :wink: Quote
LAZY Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil: no jak to Cie nie bedzie????? chyba sobie zartujesz :x Ja mam strasznie daleko...arcin nie dostanie wolnego...a na weekend to mi si enie opłaca jechac, bo pół dnia to w podrozy spedze w jedna strone... :( Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil:to nic prostszego żeby być trzeba jechać :wink: Olcia jakie tango :evilbat: toć to kurturarna empreza siem szykuje :wink: ok skoro taka na poziomie to ja zmieniam towarzystwo i Tobie zostawiam pod opieka psy, a sama pojde slazaka szukac :D Quote
Olcia Posted July 11, 2005 Author Posted July 11, 2005 LAZY napisał(a): Ja mam strasznie daleko...arcin nie dostanie wolnego...a na weekend to mi si enie opłaca jechac, bo pół dnia to w podrozy spedze w jedna strone... :( no jasne bo ja mam blisko :evil: nie marudz mi tu tylko sie juz powoli pakuj i rusz doopcie :evilbat: Quote
Alicja Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):LAZY napisał(a):To Ty Brutusie tez jedziesz???? To co tylko mnie tam nie bedzie?????? :evil: :evil:to nic prostszego żeby być trzeba jechać :wink: Olcia jakie tango :evilbat: toć to kurturarna empreza siem szykuje :wink: ok skoro taka na poziomie to ja zmieniam towarzystwo i Tobie zostawiam pod opieka psy, a sama pojde slazaka szukac :D :eviltong: Quote
Recommended Posts