asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 adda napisał(a):Ale to przecież jest ważne kto będzie grzebał :roll: No bardzo ważne, bo jak się jakis jełop dorwie, to się Olcia na amen zawiesi :-? Quote
adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 To ja już nie wiem kto lepszy, informatyk czy administrator :roll: Quote
asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 adda napisał(a):To ja już nie wiem kto lepszy, informatyk czy administrator :roll: To może obaj? :oops: Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):To ja już nie wiem kto lepszy, informatyk czy administrator :roll: To może obaj? :oops:co za duzo to nie zdrowo :lol: :lol: :lol: chociaż :od przybytku głowa nie boli :lol: Quote
adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 asher napisał(a):To może obaj? :oops: W sumie Olcia jest administrator, to może sama sobie pogrzebie? :roll: Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):To może obaj? :oops: W sumie Olcia jest administrator, to może sama sobie pogrzebie? :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):To może obaj? :oops: W sumie Olcia jest administrator, to może sama sobie pogrzebie? :roll: Nieeee, widzisz efekt - zawiesza się :-? Quote
adda Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 asher napisał(a):Nieeee, widzisz efekt - zawiesza się :-? A skąd wiesz, że się sama zawiesiła? :o Quote
PIKA Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 A może się zaswiesiła bo wirusa siakiegoś złapała :roll: Quote
Alicja Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 PIKA napisał(a):A może się zaswiesiła bo wirusa siakiegoś złapała :roll:oj nie stras nie stras.... :evil: Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 hejka na chwile sie odwiesilam i od razu do Was przylecialam :D leze se:) na spacerku Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 mam patyczka chyba zabiore jej patyk uciekla mi z patykiem:( to se ide do domu kamyczki uwielbiam wracam do domku:( Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 pancia jeszcze kawalek pozwolila isc samemu , ale pozniej zabrala na smyc bo chcialem beagla zjesc:) a po powrocie tradycyjny wodopuj Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 czas na odpoczynek chwile pozniej greta dala mi buzi a fujj do tej pory czuje piach na twarzy Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 misie dwa obrazone misie bo pancia do domu wraca Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 hej Waszunika specjalnie dla Ciebie :D a jak niedlugo moj plan sie powiedzie to ruskie beda ze mna caly czas :lol: , ale na razie ciiiiiii :D Quote
malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Olcia']hej Waszunika specjalnie dla Ciebie :D :hmmmm: to chyba do mnie :evil_lol: aaaa wtedy będzie milion fotek dziennie???? Quote
Olcia Posted July 10, 2005 Author Posted July 10, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'] nawet mnie gady do bramy nie odprowadzily, jak robily to zawsze paskudy jedne a teraz to mam owce nie psy, bo tata zeby slyszal gdzie one leca i schodzil im ewentualnie z drogi przelotu, zamontowal im na obrozach DZWONKI i jak biegna to dzwonia, po 2 dniach sie przyzwyczailam, bo na poczatku to szlak mnie trafial jak tak dzwonily :lol: Quote
Recommended Posts