Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 dajcie cienia pilnuje klapek panci:) o troche lepiej ooo przy bramie cos sie dzieje?? agatka Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Olcia N A R E S Z C I E :angel: a myśmy juz tu straszne myśli miały :( Quote
PIKA Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Olcia sie pokazała :o No tak kot :roll: tez czarny :fadein: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia N A R E S Z C I E :angel: a myśmy juz tu straszne myśli miały :( no wlasnie czytalam tak zle nie bylo ale i nie najlepiej tez :( ale ciesze sie ze wrocilam i mam nadzieje ze juz wiecej Was nie opuszcze :D Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Olcia :angel: :angel: :angel: super fotki a ja mam fotki Ustronia Rusków :D Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 [quote name='malawaszka']Olcia :angel: :angel: :angel: super fotki a ja mam fotki Ustronia Rusków :D kogo??? Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 No to mi się pilnuj dziewczyno :wink: Ja tysz widziałam ruskie w Ustroniu ale mi się Młody z telefonem zniknął i mam tylko bullteriery :) Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']Olcia :angel: :angel: :angel: super fotki a ja mam fotki Ustronia Rusków :D kogo??? :-? Rusków z wystawy w Ustroniu :lol: mały skrót myślowy :oops: Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']Olcia :angel: :angel: :angel: super fotki a ja mam fotki Ustronia Rusków :D kogo??? :-? Rusków z wystawy w Ustroniu :lol: mały skrót myślowy :oops:to daj te fotki :wink: Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 no właśnie neiwiem gdzie :lol: chyba topic o wystawie założę :roll: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 PIKA napisał(a):No tak kot :roll: tez czarny :fadein: ze starosci to ona juz bialo-czarna zaczyna sie robic :D Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Olcia napisał(a):PIKA napisał(a):No tak kot :roll: tez czarny :fadein: ze starosci to ona juz bialo-czarna zaczyna sie robic :Dnie widać :o Quote
malawaszka Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 założyłam topic nowy i powoli wklejam - najpierw trafiło na lełony :oops: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 adda napisał(a):No jesteś nareszcie maupo :lol: Addus licze na zwiekszona ilosc powiadomien o bledach :D Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):No jesteś nareszcie maupo :lol: Addus licze na zwiekszona ilosc powiadomien o bledach :Da co na filologię się wybierasz :o Quote
adda Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a co na filologię się wybierasz :o A może Olcia lubi tak troszkę się podołować :lol: Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a co na filologię się wybierasz :o A może Olcia lubi tak troszkę się podołować :lol:to nie wystarczy że ruskie na działce doły kopią :roll: Quote
Recommended Posts