Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='adda']Dostałam sms-a od Olci!!!!!!!!!!! Jest bardzo zajęta, ale chyba nie tym co myśli asher, jak tylko będzie mogła to się odezwie :D :D :D Ależ mi ulżyło :sweetCyb: :angel: :angel: :angel: Quote
Alicja Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 No to wyszłyśmy na histeryczki :lol: :drinking: :drinking: :drinking: [quote name='adda']Dostałam sms-a od Olci!!!!!!!!!!! Jest bardzo zajęta, ale chyba nie tym co myśli asher Jak to nie tym? :o No przecież musi byc zajęta czymś ważnym, skoro na Dogo nie wchodzi :roll: Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 [quote name='asher']No to wyszłyśmy na histeryczki :lol: Wszystko przez Ciebie :roll: Jak to nie tym? :o No przecież musi byc zajęta czymś ważnym, skoro na Dogo nie wchodzi :roll: No nie tym :( Quote
asher Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Ale ja nie wiem czym Olcia jest zajęta, napisałam tylko, że pewnie czymś waznym. A ty jak zwykle sobie coś dopowiedziałaś 8) Quote
adda Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 asher napisał(a):Ale ja nie wiem czym Olcia jest zajęta, napisałam tylko, że pewnie czymś waznym. A ty jak zwykle sobie coś dopowiedziałaś 8) Ja tylko byłam zdziwiona, że coś wielce ważnego można robić tyle czasu :o Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 A szalony CTR NADIR właśnie dziś ma swoje pierwsze urodzinyWszystkiego Najlepszego :new-bday: :BIG: :tort: :drinking: Quote
adda Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Ano racja :D Zdrowie Nadira :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 Nadirku życzę Ci żebyś już nikomu więcej nóg ni łamał :drinking: :drinking: :drinking: Quote
anetta Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 No, pani odnaleziona wiec mozna w spokoju wypic za zdrowko roczniaka :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :tort: Quote
asher Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 :BIG: :BIG: :BIG: :drinking: Za nogołamacza kurożercę Nadira :drinking: Quote
Alicja Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 asher napisał(a)::BIG: :BIG: :BIG: :drinking: Za nogołamacza kurożercę Nadira :drinking:za Roczniaka :drinking: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :beerchug: :B-fly: :drinking: :drinking: Quote
LAZY Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
adda Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 Szkoda tylko, że pańcia nie mogła opijać zdrówka łamacza :drinking: Quote
Alicja Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 adda napisał(a):Szkoda tylko, że pańcia nie mogła opijać zdrówka łamacza :drinking:a może opijała w ukryciu :o Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 o RANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzien dobry moje kochane dziekuje bardzo za troske o mnie :oops: gorace buziaki po tak dlugiej nieobecnosci, ale sie za Wami stesknilam, powrocilam mam nadzieje juz na stale :lol: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 a to dla Was moje kochane za troske o mnie :oops: Quote
Olcia Posted July 3, 2005 Author Posted July 3, 2005 pilnuje sobie wejscia pancia wola wiec biegniemy Quote
Recommended Posts