adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):Nie wierze :o Niejednokrotnie spotkałam się z taką opinią, słowną, jak i pisemną :roll: Jak sunia? Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='adda'][quote name='asher']Nie wierze :o Niejednokrotnie spotkałam się z taką opinią, słowną, jak i pisemną :roll: Znaczy się masz to na piśmie? :o Jak sunia? Właśnie drze japę na balkonie, więc chyba nieźle :wink: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='asher']Znaczy się masz to na piśmie? :o Nie, bo spotkałam się, przeczytałam i wyrzuciłam :roll: Właśnie drze japę na balkonie, więc chyba nieźle :wink: Prawdziwa russkaja żenszczina, nie gniotsja, nie łamiotsja :D Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 adda napisał(a):Prawdziwa russkaja żenszczina, nie gniotsja, nie łamiotsja :D O to to, tyle,że po niemiecku :fadein: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 asher napisał(a):O to to, tyle,że po niemiecku :fadein: Specjalnie powiedziałam, że russkaja, bo mam wrażenie te ruskie baby to takie co to ich nijak nic nie rusza (widziałam na stadionie dziesięciolecia) :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 zamienie nadira na latlerka :x wlasnie dzownila mama ze jada z ojcem do szpitala, bo nadir zlamal ojcu noge, mieli zderzenie w dzwiach wejsciowych :o ciekawe jeszcze jakie niespodzianki bede miala do konca tygodnia :o Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Ja pindolę :o :o :o Olcia, nawet nie wiem co Ci powiedzieć :roll: Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 adda napisał(a):Ja pindolę :o :o :o Olcia, nawet nie wiem co Ci powiedzieć :roll: ślepe bydle jak go dzisiaj dorwe to chyba zabije i to sama noga co mu w sylewstra rozwalil :evil: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Aaaa, to ojczulek przyzwyczajony :evilbat: To dlaczego im grzywek nie obcinasz??? Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 przyzwyczajony bo po kolanach od nadira czesto dostawal ale nie do tego stopnia zeby zlamac, tym razem bez zlamania sie nie obeszlo, Adda maja powycinane przy oczach, calych grzywek nie mozna im obciac a on bardzo dobrze widzi :evil: tylko jełop wali i nie nie ma dla niego rożnicy czy to nogi, czy samochod czy drzewo wsio mu jedno, byle przygrzmocic w cos Zuzka mu podobno przywalila wiadrem ze dziadka zepsol Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Olcia napisał(a):Zuzka mu podobno przywalila wiadrem ze dziadka zepsol :roflt: :roflt: :roflt: Chyba przestanę się Ciebie przez jakiś czas czepiać o błędy, musisz odpocząć :D Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Zuzka mu podobno przywalila wiadrem ze dziadka zepsol :roflt: :roflt: :roflt: Chyba przestanę się Ciebie przez jakiś czas czepiać o błędy, musisz odpocząć :D o TY jedna :D Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 adda napisał(a):Wolisz jak się czepiam? :o no..... :P Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 adda napisał(a):Hahaha... nie ma problema :lol: uwielbiam te Twoje czepiania,ale brakuje mi jeszcze długich wykładow :D, co jak po co i dlaczego :lol: Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Bo ja raczej oszczędna w słowach jestem :lol: I nie mów, że uwielbiasz, bo kiedyś mnie spać wygoniłaś za czepialstwo :lol: Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 [quote name='adda']Bo ja raczej oszczędna w słowach jestem :lol: I nie mów, że uwielbiasz, bo kiedyś mnie spać wygoniłaś za czepialstwo :lol: Mylisz sie Adduś to nie za czepialstwo, tylko w dobrej wierze żebyś wyspana rano wstała :D Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Rozumiem :roll: To w takim razie dziękuję Ci dobra kobieto :evilbat: Quote
Olcia Posted June 24, 2005 Author Posted June 24, 2005 a widzisz :D zmykam na pasze zarobić dla kochanej greci i bydlaka :D Quote
adda Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 [quote name='Olcia']kochanej greci i bydlaka :D Bydlak też musi jeść, coby siłę miał :lol: Quote
malawaszka Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Olcia napisał(a):zamienie nadira na latlerka :x a może być sznaucerek?? :evilbat: mam nadzieję żeTwój Tatko szybko dojdzie do siebie po tym zderzeniu z czołgiem :-? Quote
Alicja Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia napisał(a):zamienie nadira na latlerka :x a może być sznaucerek?? :evilbat: mam nadzieję żeTwój Tatko szybko dojdzie do siebie po tym zderzeniu z czołgiem :-?oj Olcia ,ale ratlerek też moze Tatusiowi zrobić krzywdę ,no jak Tatuś depnie szkraba i się poślizgnie.... :evilbat: Quote
asher Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Olcia, co z Tatą? Mam nadzieję, że w porządku (oczywiście na tyle, na ile może być w porządku w takiej sytuacji...) Quote
Wind Posted June 24, 2005 Posted June 24, 2005 Nadir - Demolka! :roll: :wink: Zapytam za asher: i co z Tata? A co do zlaman, to przez mojego papuga, moja mama zlamala reke. Wszystko stalo sie w pazdzierniku ubieglego roku, ale rehabilitacja trwa do teraz :( Na szczescie papug na rosol nie zostal przerobiony i nadal cieszy sie wolnoscia, skaczac po szafach, lustrach i zyrandolach :lol: Quote
Recommended Posts