adda Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Nie znam Twojego tatusia ale dlaczego mówisz o nim tak źle :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 ja na tatusia źle nigdy w zyciu, mógł se nie wychowywać coory która leci do tatusia tupnie nóżką i tatuś daje co coora chce :lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):ja na tatusia źle nigdy w zyciu, mógł se nie wychowywać coory która leci do tatusia tupnie nóżką i tatuś daje co coora chce :lol:no jak to tak :evil: tupać na tatusia , rodzicielstwo stresować :wink: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):ja na tatusia źle nigdy w zyciu, mógł se nie wychowywać coory która leci do tatusia tupnie nóżką i tatuś daje co coora chce :lol:no jak to tak :evil: tupać na tatusia , rodzicielstwo stresować :wink: no co chcecie przecie dzieci teraz BEZSTRESOWO się chowa :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):no co chcecie przecie dzieci teraz BEZSTRESOWO się chowa :lol: Ale Ty chyba trochę za stara jesteś? :o :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):no co chcecie przecie dzieci teraz BEZSTRESOWO się chowa :lol: Ale Ty chyba trochę za stara jesteś? :o :evilbat: :lol:nie za stara ,jak nie sklonowana to ma rodziców więc dzieckiem jest się do końca życia :wink: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):no co chcecie przecie dzieci teraz BEZSTRESOWO się chowa :lol: Ale Ty chyba trochę za stara jesteś? :o :evilbat: :lol: ja za stara???? Quote
adda Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):nie za stara ,jak nie sklonowana to ma rodziców więc dzieckiem jest się do końca życia :wink: Yhyyyyyyyy.......... Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 rodziców mam prawdziwych i sama im się dziwie że ze mną wytrzymują, choć z drugiej strony ciekawa jestem dlaczego na działkę się wyprowadzili :o Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):nie za stara ,jak nie sklonowana to ma rodziców więc dzieckiem jest się do końca życia :wink: Yhyyyyyyyy..........nie mówi się Yhyyyyyyy , bo to nie po polskiemu tylko NO :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 NO mnie pani w szkole uczyła , że nigdy nie zaczyna się zdania od "a więc", a początek lekcji zawsze wyglądał tak: "no więc moje dzieci dzisiaj zaczniemy od......" Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):NO mnie pani w szkole uczyła , że nigdy nie zaczyna się zdania od "a więc", a początek lekcji zawsze wyglądał tak: "no więc moje dzieci dzisiaj zaczniemy od......"no Olcia przecie ja napisałam ze po polskiemu :evil: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):NO mnie pani w szkole uczyła , że nigdy nie zaczyna się zdania od "a więc", a początek lekcji zawsze wyglądał tak: "no więc moje dzieci dzisiaj zaczniemy od......"no Olcia przecie ja napisałam ze po polskiemu :evil: wybacz :oops: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):NO mnie pani w szkole uczyła , że nigdy nie zaczyna się zdania od "a więc", a początek lekcji zawsze wyglądał tak: "no więc moje dzieci dzisiaj zaczniemy od......"no Olcia przecie ja napisałam ze po polskiemu :evil: wybacz :oops:wybaczam :calus: Quote
Miga Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 Oo ciekawe dyskusje :lol: A może tak od czasu do czasu jakiegoś czarnucha wrzucić ;) Quote
Alicja Posted June 21, 2005 Posted June 21, 2005 adda napisał(a):No właśnie... Olcia, wrzuć czarnucha :Dto mi zalatuje rasizmem :-? :roll: :lol: Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 bedzie wieczorem bo zaraz jede do czarnuchow Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 adda napisał(a):Przeca nie było wyrzuć czarnucha tylko wrzuć :D :o Quote
Olcia Posted June 21, 2005 Author Posted June 21, 2005 bo nie wiem o co chodzi napisalam, ze jade do czarnuchow wiec beda zdjecia , a co ma do tego wyrzucenie???? ps. nie ma polskich literek wiec sie nie czepiaj :lol: Quote
Recommended Posts