Olcia Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 bo greta teraz bardzo nierówno odrasta i wolno "dziadek" im pozwala na wszystko, a choinka jest na jego połowie działki, więc skoro się godzi, to jego problem, a tak poważnie , to miejsce było zagrodzone siatką, póżniej obłożone kamieniami, a i tak znalazły drogę żeby tam kopać, także ojciec sobie odpuścił wszelkie zakazy związane z tym miejscem :D a muszę Wam powiedzieć że jestem bardzo dumna z czarnuchów, bo dzisiaj było pierwsze spotkanie z Kacprem i go nie zjadły, a jak gnój zapłakał to odrazu do niego leciały sprawdzić co się dzieje, a od bród wózekjest tak czysty jakby conajmniej 5 pokolenie zniego korzystało :lol: Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 malawaszka napisał(a):ja Jej tego nie wybaczę conajmniej do czasu aż Grecia odrośnie :lol: no to masz dużoooo czasu bo ona bardzoooooooo wolno odrasta :D Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):ja Jej tego nie wybaczę conajmniej do czasu aż Grecia odrośnie :lol: no to masz dużoooo czasu bo ona bardzoooooooo wolno odrasta :D :evil: super, że Kacperka tak fajnie przyjęły :angel: u na s tylko Boluś się martwi jak Oliwia płacze Luna na szczęście już przestała szczekać bo na początku było nieciekawie :roll: ale jak mała beczy to Luna woli się schować :lol: Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Waszunia tylko się na mnie nie obrażaj, bo grecia kiedyś tam odrośnie, a w przyszłe wakacje powtórka z rowzryki :lol: i znowu będziesz musiała się na mnie gniewać :lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 niedobla :( choć troszkę jej zostawiaj - jak ruskie sznaucery olbrzymy nają - tak tyci tyci :lol: Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Eeee tam, czepiacie się :roll: Bardzo dobrze, że Greta wystrzyżona, bo przynajmniej można bez trudu odróżnić które jest które :grins: A Grecia to jest biedna nie z powodu fryzury, tylko z powodu goowniarza, który jej żyć nie daje :lol: Na zdjęciach Nadir strasznie jest wobec niej zaczepialski :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Asher masz rację nadir jej daj nieźle poplić, ale jak jej się znudzi to goni go jak prawdziwa,baba i to ona potrafi do niego z zębami wyskoczyć i go ugryść :lol: Zuźka najlepiej sobie radzi z ich odróżnianiem jak rano przychodzą do łóżka"babciu chude nogi orzyszły"-grecia, "papciu a teraz zapasione ngi wlazły"-czyli nadir :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 malawaszka napisał(a):niedobla :( choć troszkę jej zostawiaj - jak ruskie sznaucery olbrzymy nają - tak tyci tyci :lol: zobaczymy jak to będzie może na aodrót nadi łysy, greta ładnie zrobiona :D któż to wie co będzie za rok :evilbat: Quote
asher Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia, a ty je wystawiasz? No bo takiełyse to chyba na wystawe nie bardzo, nie? :lol: Quote
Alicja Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ruskie opanowały działkę na dobre :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 asher napisał(a):Olcia, a ty je wystawiasz? No bo takiełyse to chyba na wystawe nie bardzo, nie? :lol: nie niebyły wystawiane, choć parę razy miałam ochotę, ale jak oglądam ruskie na wystawach, to za bardzo leniwa jestem żeby moje tak wyglądały :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 malawaszka napisał(a):hahah no raczej niebardzo :lol: a to dlaczego zawsze mogę powiedzieć że to łyse psy meksykańskie czy ja one się tam nazywają :D Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ruskie opanowały działkę na dobre :lol: :lol: :lol: o tak czują się tam super i dlatego tam siedzą a nie ze mną w bloku Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 kacpra już po całej butli Kasztelena nie trzeba było bujać ale za to domagał się więcej :lol: chłopak chyba już polubił piffkoo ciekawe po kim :D Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Po cioci :evilbat: dziękuję Adduś ja nie wiedziałam co to pifkoo do 18 roku życia :D , no coż ale teraz młodzież podobno szybciej dorasta :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Ale coś mi się zdawa, że nadrabiasz "zaległości" :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 niestety wczoraj mi się nie udało musiałam za kierowce robić :( ale Adduś naprawdę jestem dumna z czarnuchów bo myślałam że będzie dużo gorzej z poznawaniem niemowlaka, bo ani greta ani nadir wcześniej nie miały styczności z takim malutkim dzieciaczkiem, a kiedyś się naczytałam o różnych reakcjach psów na niemowlaki i prawdę mówiąc miałam wczoraj mieszane uczuciai spore obawy jak jechałam na działkę, a z drugiej strony niech czarnuchy się przygotowują do roli nianiek :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Olcia napisał(a): drugiej strony niech czarnuchy się przygotowują do roli nianiek :lol: A co Ty jakieś takie dziwne ciśnienie masz? :o Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a): drugiej strony niech czarnuchy się przygotowują do roli nianiek :lol: A co Ty jakieś takie dziwne ciśnienie masz? :o :oops: no wiesz zawsze lepiej jak będą już zapoznane z rolą :lol: Quote
malawaszka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 hihihihi Olcia :angel: czekamy na małą Olcie :lol: :wink: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 malawaszka napisał(a):hihihihi Olcia :angel: czekamy na małą Olcie :lol: :wink: oj Waszunia coś mi się zdaje że sporo latek Ci przybęcie zanim się doczekasz :lol: Quote
adda Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 malawaszka napisał(a):hihihihi Olcia :angel: czekamy na małą Olcie :lol: :wink: A może na Olka :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 19, 2005 Author Posted June 19, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):hihihihi Olcia :angel: czekamy na małą Olcie :lol: :wink: A może na Olka :lol: :lol: :lol: mój ojciec zawsze powtarza że lepiej mieć 5 synów niż jedną córkę, ale odpowiedzi Wam nie napiszę bo bana dostanę dlaczego właśnie tak :lol: Quote
Recommended Posts