adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):Ty się nie podśmiewuj tylko leć jutro na Dereniową kolczyk robić, nic nie boli :lol: , tylko przez tydzień zupkę trzeba jeść, bo nic innego nie tkniesz :D Hehe, przez trzy lata naoglądałam się tych wychodzących z Dereniowej cudaków :D Nie chcem :evilbat: Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 oglądać a mieć to dwie różne rzeczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Ale już jak oglądałam to mi się nie chciało :lol: A ten odgłos przy tatuowaniu... brrr Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 etam zrobienie nic nie boli, a tatuażu bym sobie nie zrobiła, bo gusta co do wzoru mi się zmieniają, a kolczyk w każdej chwili mogę sobie zmienić, a przez 5 latek mi się jeszcze nie znudził :D Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Stała w uczuciach jesteś :lol: no a w szczególności do Ślązaka :D Ala gdzie jestes :lol: :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):Ala gdzie jestes :lol: :lol: Tysz uciekła :lol: Quote
malawaszka Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Hi. This is the qmail-send program at smtp.atnet.pl. I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out. <akaczmarek@atnet.pl>: user akaczmarek@atnet.pl does not exists, but will deliver to catchall@atnet.pl maildrop: maildir over quota. Olcia a dobrego maila podałaś?? :roll: Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Ala gdzie jestes :lol: :lol: Tysz uciekła :lol: z moim ślązakiem????? Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):z moim ślązakiem????? Ze swoim :scared: Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):z moim ślązakiem????? Ze swoim :scared: no on miał być dla mnie , ale coś mi się zdaje że on jakiś lewy był :lol: Quote
adda Posted June 16, 2005 Posted June 16, 2005 Olcia napisał(a):no on miał być dla mnie , ale coś mi się zdaje że on jakiś lewy był :lol: Dlatego Alicja go ukrywała :errrr: Quote
Olcia Posted June 16, 2005 Author Posted June 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):no on miał być dla mnie , ale coś mi się zdaje że on jakiś lewy był :lol: Dlatego Alicja go ukrywała :errrr: święta racja idę na film bo w końcu nie obejrzę :lol: Quote
asher Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Olcia napisał(a):to se przyjedź i zobacz na żywo nawet buzi Ci dam :lol: Z języczkiem? :o :oops: :oops: :oops: malawaszka napisał(a):Asher chcesz nam o czymś opowiedzieć :question: :great: A ta się mści za piasek w gaciach? :roll: :evil: A kolczyka se w języku nie zrobię. Wystarczy mi gehenny, którą przeszłam po przkłuciu sobie uszu... Choć z drugiej strony mogłaby to byc niezła kuracja odchudzająca - jakby mi sie paskudziło, tak samo jak uszy... Ale z kolei byłoby to nieco bardziej obrzydliwe, no i oddech mógłby być nieświeży... :hmmmm: Mam zagwozdkę :roll: Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):to se przyjedź i zobacz na żywo nawet buzi Ci dam :lol: Z języczkiem? :o :oops: :oops: :oops: malawaszka napisał(a):Asher chcesz nam o czymś opowiedzieć :question: :great: A ta się mści za piasek w gaciach? :roll: :evil: A kolczyka se w języku nie zrobię. Wystarczy mi gehenny, którą przeszłam po przkłuciu sobie uszu... Choć z drugiej strony mogłaby to byc niezła kuracja odchudzająca - jakby mi sie paskudziło, tak samo jak uszy... Ale z kolei byłoby to nieco bardziej obrzydliwe, no i oddech mógłby być nieświeży... :hmmmm: Mam zagwozdkę :roll: Asher ja też nie mogę mieć kolczyków w uszach , bo strasznie mi się paskudziły uszy, próbowałam już wielokrotnie i nici z tego wychodziły, a w jęrozku bez problemu parę dni i zagojone, a słyszałam że na dereniowej właśnie najlepiej robią, bo ja robiłam sobie w holandii, 5 min i po robocie było :lol: , a teraz jak czasami wyjmę to tak jakoś jak by mi czegoś brakowało :lol: Quote
adda Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Olcia napisał(a):[jak czasami wyjmę to tak jakoś jak by mi czegoś brakowało :lol: Czyli zawsze musisz coś mieć w ustach? :o Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):[jak czasami wyjmę to tak jakoś jak by mi czegoś brakowało :lol: Czyli zawsze musisz coś mieć w ustach? :o tak :oops: Quote
adda Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Olcia napisał(a):tak :oops: A co się tak rumienisz :o Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):tak :oops: A co się tak rumienisz :o a tak się se rumienie :lol: Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha ZBOKOLE :lol: to Adda nie ja :lol: Quote
adda Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha ZBOKOLE :lol: to Adda nie ja :lol: Ja? :o :o :o Ty zapraszałaś asher na jakieś dziwne rzeczy :evilbat: Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):malawaszka napisał(a):hahaha ZBOKOLE :lol: to Adda nie ja :lol: Ja? :o :o :o Ty zapraszałaś asher na jakieś dziwne rzeczy :evilbat: ale ja mam TYLKO kolczyk w buziulce nic więcej :lol: Quote
adda Posted June 17, 2005 Posted June 17, 2005 Olcia napisał(a):ale ja mam TYLKO kolczyk w buziulce nic więcej :lol: Ja nie wiem co Ty tam jeszcze masz i gdzie, ale propozycja padła :evilbat: Quote
Olcia Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 więcej to ja już nie bendem pokazywać co gdzie mam :oops: :lol: Quote
Recommended Posts