adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Uważasz malawaszka, że podrzucanie do Olci, potem czekanie aż Nadir zdecyduje się na konkretny model, to będzie krótko trwało? :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Uważasz malawaszka, że podrzucanie do Olci, potem czekanie aż Nadir zdecyduje się na konkretny model, to będzie krótko trwało? :lol: musi złapać wenę twórczą a jak złapie to 30 min i klapeczki gotowe Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 To jeszcze ciekawam, czy malawaszka w 30 min podrzuci :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Waszunia tylko ostrożnie rzucaj bo okna dzisiaj pomyłam to żebyś mi plam na szybach nie porobiła :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Olcia']Waszunia tylko ostrożnie rzucaj bo okna dzisiaj pomyłam to żebyś mi plam na szybach nie porobiła :D Nie wiem o siakiś świętach? :o Quote
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 hahaha Olcia - co za popłoch siejesz z tymi oknami??? :lol: a buciki zaraz ciepne :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']Waszunia tylko ostrożnie rzucaj bo okna dzisiaj pomyłam to żebyś mi plam na szybach nie porobiła :D Nie wiem o siakiś świętach? :o dzisiaj miałam przypływ energii, to i obleciałam wszystkie okna w mieszkaniu takie przypływy wigoru do sprzątania mam raz w miesiącu :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha Olcia - co za popłoch siejesz z tymi oknami??? :lol: Wyjaśnij :evilbat: Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):dzisiaj miałam przypływ energii, to i obleciałam wszystkie okna w mieszkaniu takie przypływy wigoru do sprzątania mam raz w miesiącu :D Dziwne.... :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a):a buciki zaraz ciepne :lol: tylko nie w okna, bo naetępne mycie za rok :D , a standartowo zaraz będzie padać, bo zawsze jak umyje okna to pada deszcz :D Quote
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 u mnie juz pada a u Ciebie Olcia?? :evilbat: :lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a):u mnie juz pada a u Ciebie Olcia?? :evilbat: :lol:a u mnie jeszcze nie pada :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a):u mnie juz pada a u Ciebie Olcia?? :evilbat: :lol: od 3 godz. grzmi, ale padać jeszcze coś nie chce :evil: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a u mnie jeszcze nie pada :lol: u mnie jest juz tak duszno że w końcu by mogło zacząć padać, chociaż jeszcze nie dopiero za jakieś pół godziny bo ide z psami :P Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 I jak Olcia, buty letnie dla malawaszki gotowe? :P Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 adda napisał(a):I jak Olcia, buty letnie dla malawaszki gotowe? :P ani widu ani słychu Waszunia chyba zrezygnowała :( Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):ani widu ani słychu Waszunia chyba zrezygnowała :( Może za słabo rzucała :roll: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ani widu ani słychu Waszunia chyba zrezygnowała :( Może za słabo rzucała :roll:pewno gdzieś na rasie katowickiej leżą :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ani widu ani słychu Waszunia chyba zrezygnowała :( Może za słabo rzucała :roll: a to już Waszuni strata że na lekcji W-Fu nie uważała jak pani uczyła rzucać w dal :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):pewno gdzieś na rasie katowickiej leżą :lol: Zatrzymały się dorobić? :o Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']pewno gdzieś na rasie katowickiej leżą :lol: ooooo i rasa katowicka nam się tu wdarła :lol: Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska']pewno gdzieś na rasie katowickiej leżą :lol: ooooo i rasa katowicka nam się tu wdarła :lol:moge podrzucić to butki do wyrównania obcasika :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):podrzucić to butki do wyrównania obcasika :roll: o mamo :o Ala po jakiemu to??? :o Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):podrzucić to butki do wyrównania obcasika :roll: o mamo :o Ala po jakiemu to??? :okurcze miało być TE butki /obcasik trza wyrównać bo Ozzy zjadł tylko pół jednego ,drugi jest cały :evil: / :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):kurcze miało być TE butki /obcasik trza wyrównać bo Ozzy zjadł tylko pół jednego ,drugi jest cały :evil: / :lol: tylko ten drugi też daj żeby nadir miał porównanie, jak ma wyglądać, jak chłopak nabierze wprawy to chyba szewcem zostanie :lol: i na żarełko zacznie w końcu sam zarabiać :D Quote
Recommended Posts