Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']a i co by nie było że mój nadi nie ma wyczucia gustu a oto co zrobił z miomi butami w ciągu 30 min dzisiaj rano :evil:

chyba doszedł do wniosku że już czas założyć klapki :P

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Nowa pora roku, nowa moda... Nadir robi porządki :lol: :lol: :lol:no ciepełko i logicznie chłopak myśli , dobre klapeczki nie są złe :lol: :lol: :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
ale coś czuje że będzie cieżka noc bo całe pięty zjadł, bo nie było ani kawałka skóry na podłodze :D
Pociesz się, że nie miałaś plastykowych butów, tylko szlachetne ze skóry :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia zakłada galerię pt.,,obuwie artystyczne'' :wink:

Alicja ale nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak nadi mnie nauczył pożądku że byty chowa się do skrzyni, a nie na podłodze zostawia, ani tym bardziej do półki na buty chowa bo i tak sobie wyjmie

Posted

Olcia napisał(a):
Olcia zakłada galerię pt.,,obuwie artystyczne'' :wink:

Alicja ale nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak nadi mnie nauczył pożądku że byty chowa się do skrzyni, a nie na podłodze zostawia, ani tym bardziej do półki na buty chowa bo i tak sobie wyjmie
a Ozzymu przeszkadzają czarne buty na obcasach /mam 2 pary na pamiątkę z połówką obcasa/ :evilbat:

Posted

a Ozzymu przeszkadzają czarne buty na obcasach /mam 2 pary na pamiątkę z połówką obcasa/ :evilbat:

ile było psów w domu każdy zjadał buty mojej mamie, nie było szans żeby choć chwię postały nieschowane, a ostatnio nadir jej opierdzielił kapcie na nogach pod stołem tak że nawet nie czuła i wstała z wielką dziurą w palcu :D

Posted

mi Ozzy urąbał pół obcasa po tym jak wróciłam do domu , po 12 godz .niebytności.Panowie byli w domu ale jemu pańci do kompletu brakowało ,więc trza się było zemścić :evil:

Posted

wczoraj dumna ciocia była zarejestrować branatka i nie było mnie w domu ponad 12 godzin, bo oczywiśćie ciocia zamiast podać Kacper Filip, to zrobiłam odwrotnie :lol: , dopiero w domu Iwona zobaczyła że przekręciłam imiona :lol: , i jeszcze raz jechałam i stałam w cholernej kolejce :lol: i zupełnie nic nie zrobiły, nawet myślałam że nadi obsika coś bo tak długo nigdy nie był bez spaceru ale zupełnie nic nie zrobiły, za to wieczorem pierwszy raz się pożarły coś ostro że nadi ma całą łapę pocharataną
a to moje zwierze które jest już ze mną hmm coś koło 15 latek i jak do tej pory jako jedyne nie narobiło szkód w domu :D

Posted

[quote name='Olcia']wczoraj dumna ciocia była zarejestrować branatka i nie było mnie w domu ponad 12 godzin, bo oczywiśćie ciocia zamiast podać Kacper Filip, to zrobiłam odwrotnie :lol: , dopiero w domu Iwona zobaczyła że przekręciłam imiona :lol: , i jeszcze raz jechałam i stałam w cholernej kolejce :lol: i zupełnie nic nie zrobiły, nawet myślałam że nadi obsika coś bo tak długo nigdy nie był bez spaceru ale zupełnie nic nie zrobiły, za to wieczorem pierwszy raz się pożarły coś ostro że nadi ma całą łapę pocharataną
a to moje zwierze które jest już ze mną hmm coś koło 15 latek i jak do tej pory jako jedyne nie narobiło szkód w domu :D
bidulek cały czas w wodzie :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
a ostatnio nadir jej opierdzielił kapcie na nogach pod stołem tak że nawet nie czuła i wstała z wielką dziurą w palcu :D

A to ulubiona zabawa Ironka :D

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
a ostatnio nadir jej opierdzielił kapcie na nogach pod stołem tak że nawet nie czuła i wstała z wielką dziurą w palcu :D

A to ulubiona zabawa Ironka :D

:-? przecież leosi nie ma w dziejach powstawania ruska :o

Posted

Posłuchaj, jak ktoś jest w swoich przekonaniach ugruntowany to będzie się twardo swojej wersji trzymał :D I bardzo dobrze, zresztą :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
:o buuuahahah może podrzucę Ci Olcia moje półbuty - przydałyby się klapki jakies bo ciepło się zrobiło a nie mam kiedy na zakupy jechać :lol: :lol: :lol:

nie ma problemu przysyłaj a odeślę najmodniejszą parę w tym sezonie :D