Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 prawie że perfekcyjnie mu to wyszło, gdybym jeszcze torchę pospała, to pewnie by przodem też się zajął Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']a i co by nie było że mój nadi nie ma wyczucia gustu a oto co zrobił z miomi butami w ciągu 30 min dzisiaj rano :evil: chyba doszedł do wniosku że już czas założyć klapki :P :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Nowa pora roku, nowa moda... Nadir robi porządki :lol: :lol: :lol:no ciepełko i logicznie chłopak myśli , dobre klapeczki nie są złe :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Ale poszedł na łatwiznę, sandały trudniej byłoby mu zrobić :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 ale coś czuje że będzie cieżka noc bo całe pięty zjadł, bo nie było ani kawałka skóry na podłodze :D Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Ale poszedł na łatwiznę, sandały trudniej byłoby mu zrobić :roll: sandały też mam poczekaj chwile :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):ale coś czuje że będzie cieżka noc bo całe pięty zjadł, bo nie było ani kawałka skóry na podłodze :D Pociesz się, że nie miałaś plastykowych butów, tylko szlachetne ze skóry :lol: Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):sandały też mam poczekaj chwile :D Nooo... Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia zakłada galerię pt.,,obuwie artystyczne'' :wink: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 miałam je raz na sobie, póki nie zmieniły swojego wyglądu Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia zakłada galerię pt.,,obuwie artystyczne'' :wink: Alicja ale nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak nadi mnie nauczył pożądku że byty chowa się do skrzyni, a nie na podłodze zostawia, ani tym bardziej do półki na buty chowa bo i tak sobie wyjmie Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia zakłada galerię pt.,,obuwie artystyczne'' :wink: Alicja ale nawet sobie nie zdajesz sprawy, jak nadi mnie nauczył pożądku że byty chowa się do skrzyni, a nie na podłodze zostawia, ani tym bardziej do półki na buty chowa bo i tak sobie wyjmiea Ozzymu przeszkadzają czarne buty na obcasach /mam 2 pary na pamiątkę z połówką obcasa/ :evilbat: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 a oto sprawcy udający że to nie oni :D sprawca kochana grecia pilnuje coby drań nie dorwał się znowu do szafek z butami :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a Ozzymu przeszkadzają czarne buty na obcasach /mam 2 pary na pamiątkę z połówką obcasa/ :evilbat: ile było psów w domu każdy zjadał buty mojej mamie, nie było szans żeby choć chwię postały nieschowane, a ostatnio nadir jej opierdzielił kapcie na nogach pod stołem tak że nawet nie czuła i wstała z wielką dziurą w palcu :D Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 mi Ozzy urąbał pół obcasa po tym jak wróciłam do domu , po 12 godz .niebytności.Panowie byli w domu ale jemu pańci do kompletu brakowało ,więc trza się było zemścić :evil: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 wczoraj dumna ciocia była zarejestrować branatka i nie było mnie w domu ponad 12 godzin, bo oczywiśćie ciocia zamiast podać Kacper Filip, to zrobiłam odwrotnie :lol: , dopiero w domu Iwona zobaczyła że przekręciłam imiona :lol: , i jeszcze raz jechałam i stałam w cholernej kolejce :lol: i zupełnie nic nie zrobiły, nawet myślałam że nadi obsika coś bo tak długo nigdy nie był bez spaceru ale zupełnie nic nie zrobiły, za to wieczorem pierwszy raz się pożarły coś ostro że nadi ma całą łapę pocharataną a to moje zwierze które jest już ze mną hmm coś koło 15 latek i jak do tej pory jako jedyne nie narobiło szkód w domu :D Quote
Alicja Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Olcia']wczoraj dumna ciocia była zarejestrować branatka i nie było mnie w domu ponad 12 godzin, bo oczywiśćie ciocia zamiast podać Kacper Filip, to zrobiłam odwrotnie :lol: , dopiero w domu Iwona zobaczyła że przekręciłam imiona :lol: , i jeszcze raz jechałam i stałam w cholernej kolejce :lol: i zupełnie nic nie zrobiły, nawet myślałam że nadi obsika coś bo tak długo nigdy nie był bez spaceru ale zupełnie nic nie zrobiły, za to wieczorem pierwszy raz się pożarły coś ostro że nadi ma całą łapę pocharataną a to moje zwierze które jest już ze mną hmm coś koło 15 latek i jak do tej pory jako jedyne nie narobiło szkód w domu :D bidulek cały czas w wodzie :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 cały czas to nie jak mu zimno to na kamień pod lampkę idzie i tam sobie śpi, albo czyta z moja mamą książkę :D Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a): a ostatnio nadir jej opierdzielił kapcie na nogach pod stołem tak że nawet nie czuła i wstała z wielką dziurą w palcu :D A to ulubiona zabawa Ironka :D Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a): a ostatnio nadir jej opierdzielił kapcie na nogach pod stołem tak że nawet nie czuła i wstała z wielką dziurą w palcu :D A to ulubiona zabawa Ironka :D :-? przecież leosi nie ma w dziejach powstawania ruska :o Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Olcia napisał(a): :-? przecież leosi nie ma w dziejach powstawania ruska :o A kto tam za nimi trafi :roll: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 fakt dzisiaj pan na polach dumnie stwierdził że ruskie to psy pasterskie :o i nie dał się wogóle wyprowadzić z błędu Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 Posłuchaj, jak ktoś jest w swoich przekonaniach ugruntowany to będzie się twardo swojej wersji trzymał :D I bardzo dobrze, zresztą :lol: Quote
malawaszka Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 :o buuuahahah może podrzucę Ci Olcia moje półbuty - przydałyby się klapki jakies bo ciepło się zrobiło a nie mam kiedy na zakupy jechać :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 malawaszka napisał(a)::o buuuahahah może podrzucę Ci Olcia moje półbuty - przydałyby się klapki jakies bo ciepło się zrobiło a nie mam kiedy na zakupy jechać :lol: :lol: :lol: nie ma problemu przysyłaj a odeślę najmodniejszą parę w tym sezonie :D Quote
Recommended Posts