Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
nie mam żadnego pomysłu , jutro będę na działce w dzień to sama obejrzę i trzeba coś wykombinować żeby drugi raz tego nie zrobił, bo ten od kur ma różne pomysły

Oj koniecznie! Aż strach pomyślec co wkurzony palant może wykombinować :-?
A może na znak zgody ugotuj mu rosół? 8)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):

A może na znak zgody ugotuj mu rosół? 8)

Asher pomysł rewelacyjny napewno się ucieszy :D
tylko mi się nie uśmiecha to tydzień jeździć z nowymi kurczakami na działkę, bo nadir znalazł sobie nową zabawę :evil:

Posted

byłam na działce rano, ale ni cholery żadnej wykopanej dziury nie ma :o , więc albo jakoś wychodzi przez siatkę, albo już sama nie wiem, szczebelki w bramie są wąskie więc odpada że wychodzi bramą

Posted

przeciez gona nie zamkne w kojcu ani nie pójdzie na łańcuch, nie wiem co wykąbinować drugi raz to nie może się stać bo facet jest nieobliczalny :evil:

Posted

He, nie musi być od razu drut kolczasty :D
Kiedyś Irydzio przeskoczył siatkę tak po prostu z miejsca, jak zobaczył psa :o Ale dał się odwołać grzeczny piesek 8)

Posted

adda napisał(a):
He, nie musi być od razu drut kolczasty :D
Kiedyś Irydzio przeskoczył siatkę tak po prostu z miejsca,

to ja myślałam że tylko kaukazy tak potrafią :o
a swoją drogą w życiu bym nie powiedziała że kakukaz potrafi wyjść jak kto po siatce póki nie zobaczyłam na własne oczy

Posted

Olcia, a może rodzice sie nie przyznają do tego, że ktos bramy nie domknął? :wink:

Ale jeśli nie, to koniecznie podwyższ ogrodzenie! I może zrób je tak, żeby u góry było zagięte do środka - tak, jak zasieki z drutu kolczastego, tyle, że użyj jakiegoś normalnego drutu, albo zwykłej siatki?

Posted

A mi powiedzcie co one za przyjemnosc widza w przeskakiwaniu ? :-?
Na naszego juz niezyjacego Kajtka plotu nie bylo :x 180cm robil z miejsca,po prostu przelazil jak kot :x Masakra i wieczne uwazanie coby drzwi nie zostawic uchylonych do ogrodu bo od razu ziuuuuu i nie ma psa :x Dopiero kiedy sie pozarly z Malenstwem to nie schodzil na dol i byl spokoj bo Cerber pilnowal parteru :wink:

Posted

brama to napewno była zamknięta bo automatyczne zamknięcie ma takie specjalne przed dziećmi żeby nie otworzyły sobie, więc ta opcja odpada, więc najprawdopodobnie przechodzi jakoś górą, jutro jadę to będę myśleć co tam zrobić

Posted

carragan napisał(a):

no nadir chyba widział przyjemność z zagryzieniu kur :evil:

Posted

Olcia napisał(a):
carragan napisał(a):

no nadir chyba widział przyjemność z zagryzieniu kur :evil:

Widac ten typ tak ma.Wyzel,rowniez juz niezyjacy,przyjaciela uwielbial tepic kury sasiadow.I mimo,ze w sumie byl kaleka,to dla kury potrafil przelezc przez kazda siatke :-?

Posted

a i co by nie było że mój nadi nie ma wyczucia gustu a oto co zrobił z miomi butami w ciągu 30 min dzisiaj rano :evil:

chyba doszedł do wniosku że już czas założyć klapki :P

Posted

[quote name='Olcia']a i co by nie było że mój nadi nie ma wyczucia gustu a oto co zrobił z miomi butami w ciągu 30 min dzisiaj rano :evil:

chyba doszedł do wniosku że już czas założyć klapki :P

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:
Nowa pora roku, nowa moda... Nadir robi porządki :lol: :lol: :lol: