asher Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 Olcia napisał(a):nie mam żadnego pomysłu , jutro będę na działce w dzień to sama obejrzę i trzeba coś wykombinować żeby drugi raz tego nie zrobił, bo ten od kur ma różne pomysły Oj koniecznie! Aż strach pomyślec co wkurzony palant może wykombinować :-? A może na znak zgody ugotuj mu rosół? 8) Quote
Olcia Posted June 10, 2005 Author Posted June 10, 2005 asher napisał(a): A może na znak zgody ugotuj mu rosół? 8) Asher pomysł rewelacyjny napewno się ucieszy :D tylko mi się nie uśmiecha to tydzień jeździć z nowymi kurczakami na działkę, bo nadir znalazł sobie nową zabawę :evil: Quote
malawaszka Posted June 10, 2005 Posted June 10, 2005 qrde Olcia :modla: przyjedź do mnie z takimi skutkami :modla: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 O kurde, Olcia, nieciekawie :roll: A pomysłu nie mam żadnego, trza Nadira poobserwować, jak się przedostaje :roll: Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 byłam na działce rano, ale ni cholery żadnej wykopanej dziury nie ma :o , więc albo jakoś wychodzi przez siatkę, albo już sama nie wiem, szczebelki w bramie są wąskie więc odpada że wychodzi bramą Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 przeciez gona nie zamkne w kojcu ani nie pójdzie na łańcuch, nie wiem co wykąbinować drugi raz to nie może się stać bo facet jest nieobliczalny :evil: Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 No, uważać na pewno musisz na faceta :roll: Może trochę podwyższyć siatkę, taką jakby "nadbudówkę" dodać :-? Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 coś trzeba będzie wykąbinować , bo założenie takie podwyższenia z drutu kolczastego napewno odpada :D Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 He, nie musi być od razu drut kolczasty :D Kiedyś Irydzio przeskoczył siatkę tak po prostu z miejsca, jak zobaczył psa :o Ale dał się odwołać grzeczny piesek 8) Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 adda napisał(a):He, nie musi być od razu drut kolczasty :D Kiedyś Irydzio przeskoczył siatkę tak po prostu z miejsca, to ja myślałam że tylko kaukazy tak potrafią :o a swoją drogą w życiu bym nie powiedziała że kakukaz potrafi wyjść jak kto po siatce póki nie zobaczyłam na własne oczy Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Irydzio nie wchodził, po prostu sobie przeskoczył, skoczny chłopina :D Bałam się, że jajka straci :lol: Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 to ja już sama nie wiem może faktycznie przeskakuje przez siatkę :o osioł jeden i tyle :evil: Quote
adda Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Osły nie są takie skoczne :lol: :lol: :lol: Zalecenie: podwyższyć siatkę :P Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 no to już widzę minę rodziców na koleny wydatek podwyższenia siatki,bo przecie psy moje ale siatka ich :D Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 rozglądamy się: pewnie kur w trawie szuka :evil: dwa w jednym :P Quote
asher Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Olcia, a może rodzice sie nie przyznają do tego, że ktos bramy nie domknął? :wink: Ale jeśli nie, to koniecznie podwyższ ogrodzenie! I może zrób je tak, żeby u góry było zagięte do środka - tak, jak zasieki z drutu kolczastego, tyle, że użyj jakiegoś normalnego drutu, albo zwykłej siatki? Quote
tunio Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 A mi powiedzcie co one za przyjemnosc widza w przeskakiwaniu ? :-? Na naszego juz niezyjacego Kajtka plotu nie bylo :x 180cm robil z miejsca,po prostu przelazil jak kot :x Masakra i wieczne uwazanie coby drzwi nie zostawic uchylonych do ogrodu bo od razu ziuuuuu i nie ma psa :x Dopiero kiedy sie pozarly z Malenstwem to nie schodzil na dol i byl spokoj bo Cerber pilnowal parteru :wink: Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 brama to napewno była zamknięta bo automatyczne zamknięcie ma takie specjalne przed dziećmi żeby nie otworzyły sobie, więc ta opcja odpada, więc najprawdopodobnie przechodzi jakoś górą, jutro jadę to będę myśleć co tam zrobić Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 carragan napisał(a):A mi powiedzcie co one za przyjemnosc widza w przeskakiwaniu ? :-? no nadir chyba widział przyjemność z zagryzieniu kur :evil: Quote
tunio Posted June 11, 2005 Posted June 11, 2005 Olcia napisał(a):carragan napisał(a):A mi powiedzcie co one za przyjemnosc widza w przeskakiwaniu ? :-? no nadir chyba widział przyjemność z zagryzieniu kur :evil: Widac ten typ tak ma.Wyzel,rowniez juz niezyjacy,przyjaciela uwielbial tepic kury sasiadow.I mimo,ze w sumie byl kaleka,to dla kury potrafil przelezc przez kazda siatke :-? Quote
Olcia Posted June 11, 2005 Author Posted June 11, 2005 i tym oto sposobem doszłam do wniosku że grecia to anioł :lol: Quote
Olcia Posted June 14, 2005 Author Posted June 14, 2005 a i co by nie było że mój nadi nie ma wyczucia gustu a oto co zrobił z miomi butami w ciągu 30 min dzisiaj rano :evil: chyba doszedł do wniosku że już czas założyć klapki :P Quote
adda Posted June 14, 2005 Posted June 14, 2005 [quote name='Olcia']a i co by nie było że mój nadi nie ma wyczucia gustu a oto co zrobił z miomi butami w ciągu 30 min dzisiaj rano :evil: chyba doszedł do wniosku że już czas założyć klapki :P :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Nowa pora roku, nowa moda... Nadir robi porządki :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts