Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki i slangi regionalne ,a tym bardziej z tych bardziej interesujących regionów :lol: no i po co skoro slązaka jak nie było tak ni ma :(a co z wycieczką do Rybnika :roll: możno wtedy by się Ślązak dał uchwycić :wink: w ciemno nie jade za stara już jestem :lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki i slangi regionalne ,a tym bardziej z tych bardziej interesujących regionów :lol: no i po co skoro slązaka jak nie było tak ni ma :(a co z wycieczką do Rybnika :roll: możno wtedy by się Ślązak dał uchwycić :wink: w ciemno nie jade za stara już jestem :lol:przecie w Rybniku już byłas to jakie tam ciemno :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki i slangi regionalne ,a tym bardziej z tych bardziej interesujących regionów :lol: no i po co skoro slązaka jak nie było tak ni ma :(a co z wycieczką do Rybnika :roll: możno wtedy by się Ślązak dał uchwycić :wink: w ciemno nie jade za stara już jestem :lol:przecie w Rybniku już byłas to jakie tam ciemno :lol: no "mój" informatyk Adaś za nim to bym w ciemno poszła :oops: Quote
adda Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki A czy ja mogę poprzestać na ćwiczeniu angielskiego??? :-? Duuużo muszę ćwiczyć, oj duuużo... Quote
Alicja Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki A czy ja mogę poprzestać na ćwiczeniu angielskiego??? :-? Duuużo muszę ćwiczyć, oj duuużo...oj ćwicz dziewczę ,ćwicz ,ale cóż szkodzi czasem gwarąrzucić w eter :lol: Quote
adda Posted June 6, 2005 Posted June 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale cóż szkodzi czasem gwarąrzucić w eter :lol: No, taką jedną gwarę to ja dosyć dobrze znam :lol: Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale cóż szkodzi czasem gwarąrzucić w eter :lol: No, taką jedną gwarę to ja dosyć dobrze znam :lol: no ja tyż taką jedną znam :lol: a szczególnie się przydaje w np. zatłoczonym supermarkecie, gdzie rozpędzona babcia wjeżdza mi na nogi , i z awanturą leci że jej na drodze stanełam :o Quote
adda Posted June 7, 2005 Posted June 7, 2005 Olcia napisał(a): a szczególnie się przydaje w np. zatłoczonym supermarkecie, gdzie rozpędzona babcia wjeżdza mi na nogi , i z awanturą leci że jej na drodze stanełam :o I jak wtedy gwarujesz? Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a): a szczególnie się przydaje w np. zatłoczonym supermarkecie, gdzie rozpędzona babcia wjeżdza mi na nogi , i z awanturą leci że jej na drodze stanełam :o I jak wtedy gwarujesz? no co Ty Adda przecie ja Cie bardzo lubie :lol: , grzecznie mówię żeby przesuneła się w stronę półki z promocyjnym groszkiem w puszce na 0,99zł :D Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Tak właśnie myślałam :evilbat: :lol: działa zawsze lecą w poszukiwaniach groszku :D Quote
Olcia Posted June 7, 2005 Author Posted June 7, 2005 adda napisał(a):Biedne babinki :evilbat: biedne biedne, jak później przez pół warszawy siaty z groszkiem w puszcze wiozą,żeby pół rodziny obdarować, bo w sklepach pustki i wszystko na zapas trza kupić :evil: Quote
adda Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Eee... przesadzasz, zawsze można poprosić, to z magazynu przyniosą :D Quote
Olcia Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 no właśnie w sobotę czekją mnie zakupy, fuj jak ja tego nie lubię, ale za to zabieram psiury i będą ze mną cąły tydzień :D Quote
Alicja Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 Olcia napisał(a):no właśnie w sobotę czekją mnie zakupy, fuj jak ja tego nie lubię, ale za to zabieram psiury i będą ze mną cąły tydzień :Dpsiury do sklepu bierzesz :o to nowa broń na te babcinki :o :lol: Quote
Olcia Posted June 8, 2005 Author Posted June 8, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia napisał(a):no właśnie w sobotę czekją mnie zakupy, fuj jak ja tego nie lubię, ale za to zabieram psiury i będą ze mną cąły tydzień :Dpsiury do sklepu bierzesz :o to nowa broń na te babcinki :o :lol: w Holandi jak byłam to greta legalnie do sklepu wchodziła każdego, a tutaj to nawet u mnie w zologicznym jest zakaz wchodzenia z psami :o Quote
asher Posted June 8, 2005 Posted June 8, 2005 W Niemczech (a przynajmniej w Nadrenii - Westfalii) też można z psem wszędzie wejśc. I na dworcu na peronach można palić... Ech, rozmarzyłam się... Ale i tak nie chciałabym tam mieszkać na stałe 8) Quote
anushka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Olcia napisał(a):u mnie w zologicznym jest zakaz wchodzenia z psami :o to absurd :lol: gdzie ty mieszkasz??/ :o :evilbat: Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):u mnie w zologicznym jest zakaz wchodzenia z psami :o to absurd :lol: gdzie ty mieszkasz??/ :o :evilbat: Olcia na Bródnie mieszka, ale to jak nie Warszawa :evilbat: :lol: Quote
asher Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Olcia na Bródnie mieszka, ale to jak nie Warszawa :evilbat: :lol: Odezwała sie warszawianka pełną gębą :roflt: Quote
adda Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 asher napisał(a):Odezwała sie warszawianka pełną gębą :roflt: Ja na wsi od niedawna :lol: Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 no noWy mnie tu od mojego kochanego Bródna to dwa kroczki w bok poproszę :lol: Quote
Olcia Posted June 9, 2005 Author Posted June 9, 2005 adda napisał(a):Kochanego :o tak w wielu dzielnicach pomieszkiwałam, ale jednak bródno zawsze ciągneło mnie do powrotu 8) Quote
Recommended Posts