Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Olcia ale tym mafijnym psom to oczu nie widać :o Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia ale tym mafijnym psom to oczu nie widać :o wiesz bo one tak z zaskoczenia napadają na ludzi i zagryzają, i to tak specjalnie żeby mafijnym psom ofiara w oczy nie patrzyła :lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Olcia ale tym mafijnym psom to oczu nie widać :o wiesz bo one tak z zaskoczenia napadają na ludzi i zagryzają, i to tak specjalnie żeby mafijnym psom ofiara w oczy nie patrzyła :lol:ale czy one widzą kogo napadły :roll: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale czy one widzą kogo napadły :roll: :lol: :lol: :lol: A to nie wiesz, że Temida (czyt. mafia) ma oczy przesłonięte :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Ala a co za różnica mafii kogo napadły ważne by krew się polała :D Quote
adda Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Ala a co za różnica mafii kogo napadły ważne by krew się polała :D E no, jakaś różnica jest, mafia sprawiedliwą jest :lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):Ala a co za różnica mafii kogo napadły ważne by krew się polała :D E no, jakaś różnica jest, mafia sprawiedliwą jest :lol:no i strach się bać :o Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no i strach się bać :o tak tak Ala Ty powinnaś w szczególności dobrze wiesz z co :x Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no i strach się bać :o tak tak Ala Ty powinnaś w szczególności dobrze wiesz z co :x :o :o :o :o :roll: N I E wiem :o ,a teraz se jade ze s psem na szkolenie i mnie nie bedzie 2 godziny :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 no i jeszcze udaje że nie wie o co mi chodzi, o zdjęcia słonko o zdjęcia :x Quote
adda Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] N I E wiem :o ,a teraz se jade ze s psem na szkolenie i mnie nie bedzie 2 godziny :lol: :lol: :lol: To idź od razu na szkolenie obronne :evilbat: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 za późno moje takie psiaki to na kolację połykają :D Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):za późno moje takie psiaki to na kolację połykają :Dnie wierze , mój na pewno im się oszperuje w gardłe :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a): oszperuje w gardłe :lol: przepraszam że co?????? :o Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a): oszperuje w gardłe :lol: przepraszam że co?????? :ono co ty cytać nie umis :o no tak po prostu stanie mu w gardle i nie przejdzie ani w te ani we wte :lol: jusz wisz :o Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):wim wim juz wim :Dno to bystra z ciebie dziewczynka :D Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no to bystra z ciebie dziewczynka :D no ba a co innego mogłabyś pwoiedzieć :lol: Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no to bystra z ciebie dziewczynka :D no ba a co innego mogłabyś pwoiedzieć :lol:no ja to tylko chciałam tak dobitnie podkreślić żeby wszytkie wiedziały /no i że ty naleciałości regionalne rozumiesz :wink: / Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki i slangi regionalne ,a tym bardziej z tych bardziej interesujących regionów :lol: Quote
Olcia Posted June 5, 2005 Author Posted June 5, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki i slangi regionalne ,a tym bardziej z tych bardziej interesujących regionów :lol: no i po co skoro slązaka jak nie było tak ni ma :( Quote
Alicja Posted June 5, 2005 Posted June 5, 2005 Olcia napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):no ale mus dziewczyno ćwiczyć języki i slangi regionalne ,a tym bardziej z tych bardziej interesujących regionów :lol: no i po co skoro slązaka jak nie było tak ni ma :(a co z wycieczką do Rybnika :roll: możno wtedy by się Ślązak dał uchwycić :wink: Quote
Recommended Posts