Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

następna sesja po pwrocie z działki będzie za jakieś 2 miechy, a na sesję nadira w wanne to nie licznie bo wtedy pół domu pływa i szkoda aparatu :D

Posted

a teraz tak z innej beczki, znacie może jakąś maść pomocną przy gojeniu uszu, bo już próbowałam wielu i nic nie pomaga męczę się już 2 tygodnie, ale nic się nie chce goić , nadiro ma trochę lepsze uszyska, ale greta nic a nic nie ma ochoty na to żeby mieć uszy zdrowe :evil:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='adda']Olcia, ale to jest ona :o

Adda przecież wyżej pisze jasno :
[quote name='olcia']bo w łóżlu to ona super jest
:lol: :lol: :lol:
Że się powtórzę :oops: :oops: :oops:

Posted

ups niedoczytałam do końca śląskie to śląskie :oops: , a sprawa z uszami wygląda tak że sie za nie ciągają na wzajem i mają żywe rany na uszach przez to

Posted

[quote name='Olcia']ups niedoczytałam do końca śląskie to śląskie :oops: Bo jakbyś się tak pomyliła... :oops:

a sprawa z uszami wygląda tak że sie za nie ciągają na wzajem i mają żywe rany na uszach przez to
O mamo! Moje obydwa chłopaki ciągają Lenkę za uszy, ale chyba delikatniej, bo żadnych śladów nie ma :-?

Posted

adda napisał(a):
No co Ty :o Nie chcę im leczyć uszu :roll:

mówie Ci jak fajnie a i portfel będziesz miała lżejszy jeśli masz za ciężki :lol:

Posted

[quote name='Olcia']Asher skoro nie możemy doprosić się slunzaka to może to jest jakaś alternatywa :D
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53389370

Żeby to jeszcze był ogier... :roll: Zresztą i tak mnie nie stać. Chlop chyba byłby tańszy :roll:

A jeśli chodzi o uszy - jesteś pewna, że one to sobie same zrobiły i że to nie żadne alergiczno-meszkowo-komarowe sprawy?
Tak, czy inaczej, ja poranione burki smaruję zazwyczaj Bepanthenem. Dezynfekuje rany i przyspiesza gojenie.

Posted

asher napisał(a):

A jeśli chodzi o uszy - jesteś pewna, że one to sobie same zrobiły i że to nie żadne alergiczno-meszkowo-komarowe sprawy?
Tak, czy inaczej, ja poranione burki smaruję zazwyczaj Bepanthenem. Dezynfekuje rany i przyspiesza gojenie.

pewna jestem że to nie żadne meszki i komary, bo taką zabawę miały od małego, ale do niedawna jeszcze delikatnie za te uszyska się ciągały, jak zaczynają zabawę, to delikatnie a kończą brutalnie :lol: ojoj nie dość że mam agresory w domu to i brutale do tego :D

Posted

Olcia ,fajna sesja wanienna .Grecia oaza spokoju .Mój małpiszon jak jest kąpany to my oboje w bieliżnie bo potem opływamy wodą ,tak jak całe łazienkowe kąpielisko :evil: :lol:
Pseudo ślazak chwilowo nieuchwytny :wink:
Ola ja używam dla psiaków /dla siebie tysz :oops: /na rany ALU SPRAY,ma działanie ochraniające,antybakteryjne,przyspiesza procesy gojenia.Jedyne minusy to takie ze to spray ,ale radzę sobie tak ze psiukam na gazik a potem przykładam na chore miejsce ,no i jest srebrzysty ,z czasem jednak się zmywa :wink:

Posted

dzieki w poniedziałek kupie właśnie przywiozłam nadiego i on ma już uszy zdrowe i wniosek że to on bardziej grete ciąga za uszyska niż ona jego :lol: ech ci faceci brutale :D

Posted

Olcia napisał(a):
Wiesz Adda bo teraz to pewnie się bardzo opalił i wstyd go pokazać :D
Aha... zawsze jakaś wymówka... Olcia ja Ci mówię, nie łudź się, jego nie ma :roll:

Posted

ja już przestałam, ale zdjęcie zawsze będzie miłą niespodzianką :D

Adda kończę sprzątanie szpinak jest więc pakuj się do mnie

Posted

adda napisał(a):
Posprzątałaś szpinak? :o
Ja właśnie zaczęłam sprzątać, ale chałupę :lol:

oj czepiasz się sprzątam chałupkę, jeszcze mi pokoje zostały i standard prasowanie :D , a szpinak jest w lodówce czeka do zrobienia jak przyjedziesz