Olcia Posted June 2, 2005 Author Posted June 2, 2005 adda napisał(a):To czekaj aż się przerzuci na drugi bok 8) no rano :D , bo w łóżlu to ona super jest :D , nic się nie kręci Quote
adda Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 Olcia napisał(a):bo w łóżlu to ona super jest :oops: :oops: :oops: Quote
malawaszka Posted June 2, 2005 Posted June 2, 2005 :angel: jaaaa Grecia jaka modelinka :D uhhh żeby moje małe pchły były takie grzeczne w kąpieli :roll: Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 następna sesja po pwrocie z działki będzie za jakieś 2 miechy, a na sesję nadira w wanne to nie licznie bo wtedy pół domu pływa i szkoda aparatu :D Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 a teraz tak z innej beczki, znacie może jakąś maść pomocną przy gojeniu uszu, bo już próbowałam wielu i nic nie pomaga męczę się już 2 tygodnie, ale nic się nie chce goić , nadiro ma trochę lepsze uszyska, ale greta nic a nic nie ma ochoty na to żeby mieć uszy zdrowe :evil: Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 Asher skoro nie możemy doprosić się slunzaka to może to jest jakaś alternatywa :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53389370 Quote
adda Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Olcia']Asher skoro nie możemy doprosić się slunzaka to może to jest jakaś alternatywa :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53389370 Olcia, ale to jest ona :o A co Greta ma z tymi uszami? Śliczny masz avatarek :angel: Quote
anushka Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='adda']Olcia, ale to jest ona :o Adda przecież wyżej pisze jasno : [quote name='olcia']bo w łóżlu to ona super jest :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='adda']Olcia, ale to jest ona :o Adda przecież wyżej pisze jasno : [quote name='olcia']bo w łóżlu to ona super jest :lol: :lol: :lol: Że się powtórzę :oops: :oops: :oops: Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 ups niedoczytałam do końca śląskie to śląskie :oops: , a sprawa z uszami wygląda tak że sie za nie ciągają na wzajem i mają żywe rany na uszach przez to Quote
adda Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Olcia']ups niedoczytałam do końca śląskie to śląskie :oops: Bo jakbyś się tak pomyliła... :oops: a sprawa z uszami wygląda tak że sie za nie ciągają na wzajem i mają żywe rany na uszach przez to O mamo! Moje obydwa chłopaki ciągają Lenkę za uszy, ale chyba delikatniej, bo żadnych śladów nie ma :-? Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 no to masz farta :D , jak chcesz mogę Ci jedno pożyczyćniech leosie za uszyska pociąga :D Quote
Olcia Posted June 3, 2005 Author Posted June 3, 2005 adda napisał(a):No co Ty :o Nie chcę im leczyć uszu :roll: mówie Ci jak fajnie a i portfel będziesz miała lżejszy jeśli masz za ciężki :lol: Quote
asher Posted June 3, 2005 Posted June 3, 2005 [quote name='Olcia']Asher skoro nie możemy doprosić się slunzaka to może to jest jakaś alternatywa :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=53389370 Żeby to jeszcze był ogier... :roll: Zresztą i tak mnie nie stać. Chlop chyba byłby tańszy :roll: A jeśli chodzi o uszy - jesteś pewna, że one to sobie same zrobiły i że to nie żadne alergiczno-meszkowo-komarowe sprawy? Tak, czy inaczej, ja poranione burki smaruję zazwyczaj Bepanthenem. Dezynfekuje rany i przyspiesza gojenie. Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 asher napisał(a): A jeśli chodzi o uszy - jesteś pewna, że one to sobie same zrobiły i że to nie żadne alergiczno-meszkowo-komarowe sprawy? Tak, czy inaczej, ja poranione burki smaruję zazwyczaj Bepanthenem. Dezynfekuje rany i przyspiesza gojenie. pewna jestem że to nie żadne meszki i komary, bo taką zabawę miały od małego, ale do niedawna jeszcze delikatnie za te uszyska się ciągały, jak zaczynają zabawę, to delikatnie a kończą brutalnie :lol: ojoj nie dość że mam agresory w domu to i brutale do tego :D Quote
Alicja Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Olcia ,fajna sesja wanienna .Grecia oaza spokoju .Mój małpiszon jak jest kąpany to my oboje w bieliżnie bo potem opływamy wodą ,tak jak całe łazienkowe kąpielisko :evil: :lol: Pseudo ślazak chwilowo nieuchwytny :wink: Ola ja używam dla psiaków /dla siebie tysz :oops: /na rany ALU SPRAY,ma działanie ochraniające,antybakteryjne,przyspiesza procesy gojenia.Jedyne minusy to takie ze to spray ,ale radzę sobie tak ze psiukam na gazik a potem przykładam na chore miejsce ,no i jest srebrzysty ,z czasem jednak się zmywa :wink: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 dzieki w poniedziałek kupie właśnie przywiozłam nadiego i on ma już uszy zdrowe i wniosek że to on bardziej grete ciąga za uszyska niż ona jego :lol: ech ci faceci brutale :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Pseudo ślazak chwilowo nieuchwytny :wink: Coś długa ta chwila :evilbat: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 Wiesz Adda bo teraz to pewnie się bardzo opalił i wstyd go pokazać :D Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Olcia napisał(a):Wiesz Adda bo teraz to pewnie się bardzo opalił i wstyd go pokazać :D Aha... zawsze jakaś wymówka... Olcia ja Ci mówię, nie łudź się, jego nie ma :roll: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 ja już przestałam, ale zdjęcie zawsze będzie miłą niespodzianką :D Adda kończę sprzątanie szpinak jest więc pakuj się do mnie Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 Posprzątałaś szpinak? :o Ja właśnie zaczęłam sprzątać, ale chałupę :lol: Quote
Olcia Posted June 4, 2005 Author Posted June 4, 2005 adda napisał(a):Posprzątałaś szpinak? :o Ja właśnie zaczęłam sprzątać, ale chałupę :lol: oj czepiasz się sprzątam chałupkę, jeszcze mi pokoje zostały i standard prasowanie :D , a szpinak jest w lodówce czeka do zrobienia jak przyjedziesz Quote
adda Posted June 4, 2005 Posted June 4, 2005 A mi to zostało do zrobienia właściwie... wszystko :oops: Quote
Recommended Posts