Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 adda napisał(a):Albo rozpacza, że znowu ma kręcone włosy :lol:no patrz o tym nie pomyślałam :roll: Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 adda napisał(a):Może właśnie sobie je rwie z głowy :lol:to juz do ruskich nie bedzie podobna tylko do grzywacza :o Quote
adda Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):adda napisał(a):Może właśnie sobie je rwie z głowy :lol:to juz do ruskich nie bedzie podobna tylko do grzywacza :o Ha ha ha ha, nagiego :lol: Olcia, dawaj nową fotę :D Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):adda napisał(a):Może właśnie sobie je rwie z głowy :lol:to juz do ruskich nie bedzie podobna tylko do grzywacza :o Ha ha ha ha, nagiego :lol: Olcia, dawaj nową fotę :D no to bedziem czmychac przed mafia jak to przeczyta :x Quote
adda Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Mafia będzie w nas mrożonym szpinakiem rzucała :lol: Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 adda napisał(a):Mafia będzie w nas mrożonym szpinakiem rzucała :lol:eeeeeeeeee to sie nie boje :D Quote
Olcia Posted May 28, 2005 Author Posted May 28, 2005 TAK dopiero rano wróciłam i właśnie wstałam i zaraz znowu idę TAK włosy mam już zueplnie pokręcone TAK mam lekkiego kaca TAK zaraz będę jadła szpinak TAK będę nim w Was rzucać NIE jestem naga siedzę ubrana :D Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 LAZY napisał(a):Hahah...Olcia 5 razy TAK! :lol:Olcia na prezydenta Quote
adda Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 Olcia napisał(a):NIE jestem naga siedzę ubrana :D Nam chodziło o stan Twojego owłosienia :roll: Quote
Olcia Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 cześć dziewczymki zaraz partyjka zdjęć ale małotematycznych bo upał taki że nie dało mi się psiaków nigdzie wyciągnąć Quote
Olcia Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 i ostatnie dwa z podróży greci do domu, ponieważ musiałam ją zabrać na leczenie, bo tak się z nadirem ciągają za uszy że greta ma jedną wielką ranę od spodu i nadi tak samo, a ponieważ wylizują sobie uszy na wzajem i tym sposobem zlizują maści niestety trzeba je na trochę rozdzielić czyż nie jest szczęśliwa, że w końcu trochę odpocznie od durnia :D Quote
Olcia Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale sielana........ :wink: no aż żal je w domu trzymać, tam mają super i chociaż za nimi tęsknie jak widze jakie tam szczęśliwe to mi żal mija że nie ma ich ze mną Quote
Katerinas Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Olcia - U tych Twoich ruskich też oczu nie widać :) Jak u mojej Gajki. Ja zamawiam (ładnie prosiem :D ) zdjęcie oczu Twoich czarnuszków :D Quote
Olcia Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 masz jak w banku jutro dostaniesz zdjęcia oczu grety a nadira dopiero w sobote :D Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 a ja na wystwie w inie ruskow wypatrywalam :oops: ..i pomylilam ze sznaucerami olbrzymami :oops: Quote
Olcia Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 daga10011 napisał(a):a ja na wystwie w inie ruskow wypatrywalam :oops: ..i pomylilam ze sznaucerami olbrzymami :oops: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: no przecież mnie nie było z moimi sznaucero-ruskami :D Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 ale byly takie czorne :oops: ..i ja sie wyrwalam ze to ruskie :oops: :oops: :oops: a on mi na to,ze nie :oops: ......a kcialam ci przyjemnosc zrobic :lol: ..i wstawic foty ruskich :oops: lo matko.ja sie juz wychylac nie bede :oops: Quote
Olcia Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 oj tam już tyle razy słyszałam że mam sznaucery i to nieźle skundlone, to foty z wystawy, by mnie wcale nie zdenerwowały :lol: Quote
Recommended Posts