asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):asher napisał(a):Olcia napisał(a):Adda chyba normalnie sie przejedziemy na ten Śląsk, a tam się okaże że już wogóle nie ma żadnego slunzaka :D Wymarli? :o przykro mi Asher ale na to wygląda :bigcry: Zostanę starą panną :bigcry: Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 asher napisał(a): :bigcry: Zostanę starą panną :bigcry: Boś się na Ślunzaka zaparła :evil: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 asher napisał(a): :bigcry: Zostanę starą panną :bigcry: oj tam od razu panną :D Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Boś się na Ślunzaka zaparła :evil: To na kogo mam się zaprzeć? Na górala??? :bigcry: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):Boś się na Ślunzaka zaparła :evil: To na kogo mam się zaprzeć? Na górala? :bigcry: o rany coś TY Asher słoneczko za bardzo przygrzało???????? :o , po co Ci góral, co by Ci kołki na glowie ciosał :D Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No własnie po nic mi góral! Chce ślązaka i już :evil: Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 No dobra, spadam, bo od jakiegos kwadransa mam gościa a w swej gościnności ograniczyłam się do włączenia mu telewizora :wink: Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 asher napisał(a):No dobra, spadam, bo od jakiegos kwadransa mam gościa a w swej gościnności ograniczyłam się do włączenia mu telewizora :wink: :lol: Przełącz mu na jakiś interesny film i zajmij się dogo :lol: Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 asher napisał(a):No własnie po nic mi góral! Chce ślązaka i już :evil: Uparta :evil: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):No dobra, spadam, bo od jakiegos kwadransa mam gościa a w swej gościnności ograniczyłam się do włączenia mu telewizora :wink: :lol: Przełącz mu na jakiś interesny film i zajmij się dogo :lol: na tvn chyba naga broń leci :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):No własnie po nic mi góral! Chce ślązaka i już :evil: Uparta :evil:konkretna dziewczyna :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):na tvn chyba naga broń leci :D No i niech gość ogląda :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Wy tu sobie gadu-gadu róbcie a ja zmykam na kręgielki miłej zabawy Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):asher napisał(a):No dobra, spadam, bo od jakiegos kwadransa mam gościa a w swej gościnności ograniczyłam się do włączenia mu telewizora :wink: :lol: Przełącz mu na jakiś interesny film i zajmij się dogo :lol: na tvn chyba naga broń leci :D Nie naga, tylko zabójcza :lol: Właśnie to sobie gość oglądał :wink: A teraz poszedł spać :D adda napisał(a):Uparta :evil: No, a jak? Ja jestem zodiakalny baran, na dodatek z samiuśkiego prima aprilis... 8) We wszelakich horoskopach ta własnie cecha jest u baranów na pierwszym miejscu 8) A jako druga... słomiany zapał :lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 uulalaaa Asher ja mam przyjaciółkę barana i normalnieeee jakbym czasem wzięła i ...... piii piii piii :lol: :lol: :lol: ale ją kocham :D i Oliwia jest baranek :lol: Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 malawaszka napisał(a):uulalaaa Asher ja mam przyjaciółkę barana i normalnieeee jakbym czasem wzięła i ...... piii piii piii :lol: :lol: :lol: ale ją kocham :D i Oliwia jest baranek :lol: Ja mam kumpla barana. Tez mam go czasem ochotę przez kolano przełozyć, bo bywa straszny :-? Hamuje mnie tylko to, że ja niewiele lepsza :oops: :wink: Quote
anushka Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Olcia napisał(a):ja też baranek ja też :D nie dość,że baranek,kotek to jeszcze ranny ptaszek :o Quote
adda Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 asher napisał(a):Nie naga, tylko zabójcza :lol: Właśnie to sobie gość oglądał :wink: A teraz poszedł spać :D Ha ha, asher uśpiła gościa :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):ja też baranek ja też :D nie dość,że baranek,kotek to jeszcze ranny ptaszek :o Przypuszczam, że Olcia dopiero wróciła :roll: Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 adda napisał(a):Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):ja też baranek ja też :D nie dość,że baranek,kotek to jeszcze ranny ptaszek :o Przypuszczam, że Olcia dopiero wróciła :roll: jako ten RANNY ptaszek :wink: Quote
adda Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jako ten RANNY ptaszek :wink: Aha... a teraz kaca leczy :roll: Quote
Alicja Posted May 28, 2005 Posted May 28, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):jako ten RANNY ptaszek :wink: Aha... a teraz kaca leczy :roll:mrożonym szpinakiem :lol: fajnie szpinakowe lody :-? Quote
Recommended Posts