Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Ala specjalnie dla Ciebie :lol: nie umiem sama sobie robić zdjęć :oops: :evil: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):chwilowo a jak cieszy :D Mówi się mała rzecz a cieszy :lol: chwilowa bo jutro już wstanę skręcona :D , chyba nie położe się spać :D Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a)::o Olcia, lasencja z Ciebie :o to ja se chyba zamiast slązaka to fryzjera z męża zacznę szukać :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):to ja se chyba zamiast slązaka to fryzjera z męża zacznę szukać :D No, nareszcie zmądrzałaś :lol: Bo Ślunzaki to raczej górniki som :roll: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):to ja se chyba zamiast slązaka to fryzjera z męża zacznę szukać :D No, nareszcie zmądrzałaś :lol: Bo Ślunzaki to raczej górniki som :roll: znam dwóch fajnych fryzjerów ale oni mają już przyjaciół :lol: Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):znam dwóch fajnych fryzjerów ale oni mają już przyjaciół :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):znam dwóch fajnych fryzjerów ale oni mają już przyjaciół :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wieć facetów fryzjerów znam troszkę z innej strony ale za to z włosami potrafią czynić cuda :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):to ja se chyba zamiast slązaka to fryzjera z męża zacznę szukać :D No, nareszcie zmądrzałaś :lol: Bo Ślunzaki to raczej górniki som :roll:a wcale bo nie górniki Olcia dzięki za fotki :D Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 jak ich zwał tak zwał , ale zdjęć nie ma nadal :( Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a wcale bo nie górniki A bo co som? Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a wcale bo nie górniki A bo co som?a takie różne inne :lol: Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a takie różne inne :lol: Jakoś nie wierzę, że w ogóle som, bo zdjęć nie widziałam :evilbat: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 Adda chyba normalnie sie przejedziemy na ten Śląsk, a tam się okaże że już wogóle nie ma żadnego slunzaka :D Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):Adda chyba normalnie sie przejedziemy na ten Śląsk, a tam się okaże że już wogóle nie ma żadnego slunzaka :Djuż was wyglądam :o Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):już was wyglądam :o I takie duże oczy Ci się zrobiły? :-? Quote
Alicja Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):już was wyglądam :o I takie duże oczy Ci się zrobiły? :-?to okularki :lol: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):już was wyglądam :o I takie duże oczy Ci się zrobiły? :-? przecie na ślunsk kawałek mamy to i oczy musi mieć duże żeby nas dobrze wpatrzeć, i zdązyć przymocować do krzesła jakąś atrape zamiast ślązaka :lol: których tam nie ma :D Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):zdązyć przymocować do krzesła jakąś atrape zamiast ślązaka :lol: których tam nie ma :D I dasz się nabrać? :-? Quote
asher Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 Olcia napisał(a):Adda chyba normalnie sie przejedziemy na ten Śląsk, a tam się okaże że już wogóle nie ma żadnego slunzaka :D Wymarli? :o Quote
adda Posted May 27, 2005 Posted May 27, 2005 asher napisał(a):Wymarli? :o A kto ich tam wie :-? Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):zdązyć przymocować do krzesła jakąś atrape zamiast ślązaka :lol: których tam nie ma :D I dasz się nabrać? :-? mam nowe dobre soczewki :D , więc nie dam się na brać, bo okularki poszły do wymiany szkiełek nadgryzionych przez nadiego :evil: Quote
Olcia Posted May 27, 2005 Author Posted May 27, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):Adda chyba normalnie sie przejedziemy na ten Śląsk, a tam się okaże że już wogóle nie ma żadnego slunzaka :D Wymarli? :o przykro mi Asher ale na to wygląda Quote
Recommended Posts