adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Kurcze to nie wiem Wy , czy Ja :o No my, bo Alka nie widzi żadnego problemu, żeby to cholerne zdjęcie cyknąć :D Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 LAZY napisał(a):Ale tu się konspiracja zrobiła!!! :o A zdjec jak nie bylo, tak nie ma :( Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):LAZY napisał(a):Ale tu się konspiracja zrobiła!!! :o A zdjec jak nie bylo, tak nie ma :( Wind , ty sie spotkasz z Alka na Zlocie to ona ci opowie historię tych fotek. Mnie tu Olcia z Addą /właśnie a dlaczego Adda/ żyć nie dają , a ja tego tam Bogu ducha winna i jeszcze mafią straszą :evilbat: Quote
adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Mnie tu Olcia z Addą /właśnie a dlaczego Adda/ żyć nie dają Ano właśnie, dlaczego ja? :roll: Kurka... no... Olci pomagam :D Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicja, Masz racje :-) Z Alka zobacze sie juz wkrotce, z czego baaardzo sie ciesze :-) Tyle yorkow w jednym miejscu ... szykuje sie niezla imprezka :-) Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):Alicja, Masz racje :-) Z Alka zobacze sie juz wkrotce, z czego baaardzo sie ciesze :-) Tyle yorkow w jednym miejscu ... szykuje sie niezla imprezka :-) imprezka imprezka ale ile hałasu :lol: :lol: :lol: aż wam zazdroszczę :roll: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicja, Mam nadzieje, ze nikt z Yorkofiolow tu nie dotrze ;) bo bedziesz miala za swoje za ten halas :lol: A poza tym Dogomaniackie Yorki sa dobrze wychowane i nie jazgocza ;) :-) Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 ale ja nie pisałam o jazgocie :evilbat: tylko o hałasie jak właścicielki i właściciele zaczna plotkować :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):ale ja nie pisałam o jazgocie :evilbat: tylko o hałasie jak właścicielki i właściciele zaczna plotkować :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wallbash: :oops: Mam problemy z wlasciwa interpretacja tekstu ;) Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):ale ja nie pisałam o jazgocie :evilbat: tylko o hałasie jak właścicielki i właściciele zaczna plotkować :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wallbash: :oops: Mam problemy z wlasciwa interpretacja tekstu ;) to pewnie po tych pędzonych truskawkach :roll: Quote
Alka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Wind'] Mam nadzieje, ze nikt z Yorkofiolow tu nie dotrze Ha,czy ktoś mówił o yorkofiołkach? :roll: :D Ja tu looknęłam i ....no Alicja przecież znasz Tuffiego,jaki on spokojny piesio(szczególnie jak widzi Twojego Ozziego) :wink: Wind - nie mogę doczekać sie naszego spotkania, już odliczam dni :D :P :D Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 No Wind i wykrakałaś :evilbat: ,teraz mnie Alka Tufficzkiem postraszy :cry: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Wind'] Mam nadzieje, ze nikt z Yorkofiolow tu nie dotrze Ha,czy ktoś mówił o yorkofiołkach? :roll: :D Ja tu looknęłam i ....no Alicja przecież znasz Tuffiego,jaki on spokojny piesio(szczególnie jak widzi Twojego Ozziego) :wink: Wind - nie mogę doczekać sie naszego spotkania, już odliczam dni :D :P :D Alka, Jak dobrze wiedziec, ze w chwilach zagrozenia ktos przybedzie z odsiecza ;) Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A czy ja tak grożnie wyglądam :( Kazdy, kto ma psa wiekszego od naszych groznie wyglada :lol: Quote
Alka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A czy ja tak grożnie wyglądam :( nieee, ale Twój OZZy tak! :evil: Wind - my yorkomaniacy musimy się trzymać razem.Jakaś intuicja podpowiadała cobym tu zajrzała. :D :wink: Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alka napisał(a):Wind - my yorkomaniacy musimy się trzymać razem.Jakaś intuicja podpowiadała cobym tu zajrzała. :D :wink: :thumbs: Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska']A czy ja tak grożnie wyglądam :( nieee, ale Twój OZZy tak! :evil: Wind - my yorkomaniacy musimy się trzymać razem.Jakaś intuicja podpowiadała cobym tu zajrzała. :D :wink: Oj , bo poskarżę kto atakuje mojego Ozyego.Bo powiem głośno :evil: Quote
adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Oj , bo poskarżę kto atakuje mojego Ozyego.Bo powiem głośno :evil: Jakiś york? :-? Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 TAAAAAAAAK YORK o imieniu Tuffi ,zjesć chciał moją kruszynkę :cry: Adda a ty uważaj bo twoje tysz większe :lol: od yorków to i one grożne :evil: :lol: Quote
Alka Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 qrcze , nie wiem o czym ta Alicja mówi? :o sama przyznaj ,że ostatnio było ok. :wink: Udało się przecież pstryknąć kilka fot. :D Quote
Wind Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 [quote name='adda']I myślisz, że Maja Wind zeżre mi leony? :o Ze smakiem :eating: Quote
adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Wind napisał(a):Ze smakiem :eating: To jej na wiele lat wystarczy :D Oby się kudłami nie zatkała :evilbat: Quote
Recommended Posts