Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Weekend mamy to może model nam się napatoczy :wink: Je je jeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! etam Adda ja sie będę cieszyć jak zobacze zdjęcia , bo czekam już na nie miesiąc :evil: a teraz dziewczynki wybaczcie zmykam znowu do pracy, później zrobie sobie troszkę przerwy to wpadne do Was na pogaduchy Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 No bo model tez taki pracuś jak Olcia i wiecznie do pracki biega :D Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No bo model tez taki pracuś jak Olcia i wiecznie do pracki biega :D Pasuje :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Mnie się czepiacie co nie ma foty modela ,a co to ja mam za nim do roboty latać .I tak by mnie nie wpuścili :( Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 adda napisał(a):Moim zdaniem to sie wymigujesz :evilbat: ja też jestem za tym że Ala się poprostu wymiguje :D a to za poźno, a to TZ aparatu nie wziął, a to ciemno :P Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 w przyszłym tygodniu wymieniam hamulce i chyba sie przejade do tej naszej Ali tak w odwiedziny na chwile :D Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Dobry pomysł, sprawdzisz, czy on w ogóle istnieje :lol: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 adda napisał(a): czy on w ogóle istnieje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ja to chyba odważna jezdem , tak se myśle :roll: .A co tam ,jak Olcia przyjedzie to się przekona czy prawde mówie czy nie :wink: A z aparatem to nie TZ zawalił tylko młody /Z TZtem bylam na grilu , młody miał fotke cyknąć, tylko nie mogłam mu przeciez powiedzieć że chcemy się w swatke pobawić/ :evil: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Olcia podjedzie to sprawdzi :roll: A wcale bo nie kręce , bo pisałam ze my z TZ na grila ,a młody z Olci kawalerem na Star Wars do Teatru Ziemii Rybnickiej :P A młodzian ma w telefonie aparat Quote
Alka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 sorry,że sie wtrącam ale z tym Ślązakiem to żadna ściema.Już my we dwie weżmiemy się za zdjęcia. :D Alicja,co za problem zrobić Piotrkowi fote.. :o Już my coś wymyślimy! :roll: :wink: Quote
Olcia Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 dwie Ale :D brać się do roboty i szybko foty mi tu dawać :D Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Ty mi tu Olcia na 2 Ale nie krzycz , bo aparat to dopiero w poniedziałek będzie ,narazie dysponuję tylko takim w telefonie :oops: Quote
Olcia Posted May 26, 2005 Author Posted May 26, 2005 no nie moge znowu wymówka :D , może być nawet z telefonu oby foty były :D Quote
Alicja Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 no to teraz musisz czekać az model dobrowolnie przyjdzie w odwiedziny /coś mi się zdaje ze prędzej go przypadkiem mozesz spotkac w W-awce :lol: / Quote
adda Posted May 26, 2005 Posted May 26, 2005 Alka napisał(a):Alicja,co za problem zrobić Piotrkowi fote.. :o Już my coś wymyślimy! :roll: :wink: Yes!!! Olcia, mamy sprzymierzeńca :D Quote
Recommended Posts