Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
asher napisał(a):
A co robi Zuźka? :oops:

jak zwykle sika :D , bo do kibelka za daleko jakieś 20m miała do przejścia :D

I ty takie kompromitujące foty na forum wstawiasz? Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat:
Nasika Olci w mieszkaniu na podłogę? :o

Posted

adda napisał(a):
asher napisał(a):
Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat:

Albo przyłapie na gorącym uczynku z jakims ślązakiem :lol: I wstawi nam foty :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
adda napisał(a):
Jak te psiaki tak stoją przy bramie, a potem za siatką w rogu to aż mi się serce kraje :( I Ty Olcia tak je zostawiasz???

Pewno z bólem w sercu...ale dla ich dobra, zeby same w domu caly dzien nie siedzialy... :(

dokładnie tak teraz jak wychodzę o 7 z domu tak wracam koło 22 dopiero i tak jeszcze przez jakiś czas a później wrócę do normalnego trybu życia :D , a tam im dobrze robią co chcą dziadek coś dobrego zawsze da za nic nie krzyczy nawet jak się ostatni skalniaczek zdewastowało parę dni temu :D

Posted

asher napisał(a):
adda napisał(a):
asher napisał(a):

Albo przyłapie na gorącym uczynku z jakims ślązakiem :lol: I wstawi nam foty :lol:
oj niech lepiej nie przyłapuje, bo ona już teraz potrafi głupotę niezłą walnąć, aż się zawstydzę :oops:

Posted

adda napisał(a):
asher napisał(a):

w tamtym roku po 3 miesiącach beztroskich na działce, prawie zapomniała co to znaczy siku do nocnika :D

Posted

Olcia napisał(a):
w tamtym roku po 3 miesiącach beztroskich na działce, prawie zapomniała co to znaczy siku do nocnika :D
Oj, to i może Ci na podłodze poważniejszą rzecz zrobić :roll:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Kurcze fajne te ruskie ,a ja jakoś tak do ruskich zawsze sentymenta niałam /pewno przez to że się 10lat języka uczyłam :lol: /

gdybym ja miała taki tok myślenia dlaczego mam sentyment do ruskich, to napewno bym ich nie miała, a do tego wszystkie na podwórku wybiła jakby były :lol:

Posted

ja jestem tak padnieta tym tygodniem, ze nawet nie mam ochoty na ślązaka, ale jak tylko odetchnę trochę to od razu zaczynam męczyć znowu Alę, Ala uważaj :D

Posted

oj Ala jestem tak padnieta ze nie mam nawet siły postów czytać , a co mówić o odpisywaniu :( , ale od przyszłego tygodnia nadrobie zaległości :D

GDZIE SĄ ZDJĘCIA :chainsaw: