asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Olcia napisał(a): asher napisał(a):A co robi Zuźka? :oops: jak zwykle sika :D , bo do kibelka za daleko jakieś 20m miała do przejścia :D I ty takie kompromitujące foty na forum wstawiasz? Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat: Quote
adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 asher napisał(a):Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat: Nasika Olci w mieszkaniu na podłogę? :o Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat: Nasika Olci w mieszkaniu na podłogę? :o Albo przyłapie na gorącym uczynku z jakims ślązakiem :lol: I wstawi nam foty :lol: Quote
malawaszka Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 łojaka fajna bezstresowa Zuźka :lol: a psiorki mmmniamusne do wycałowania :angel: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 LAZY napisał(a):adda napisał(a):Jak te psiaki tak stoją przy bramie, a potem za siatką w rogu to aż mi się serce kraje :( I Ty Olcia tak je zostawiasz??? Pewno z bólem w sercu...ale dla ich dobra, zeby same w domu caly dzien nie siedzialy... :( dokładnie tak teraz jak wychodzę o 7 z domu tak wracam koło 22 dopiero i tak jeszcze przez jakiś czas a później wrócę do normalnego trybu życia :D , a tam im dobrze robią co chcą dziadek coś dobrego zawsze da za nic nie krzyczy nawet jak się ostatni skalniaczek zdewastowało parę dni temu :D Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 asher napisał(a):adda napisał(a):asher napisał(a):Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat: Nasika Olci w mieszkaniu na podłogę? :o Albo przyłapie na gorącym uczynku z jakims ślązakiem :lol: I wstawi nam foty :lol:oj niech lepiej nie przyłapuje, bo ona już teraz potrafi głupotę niezłą walnąć, aż się zawstydzę :oops: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 adda napisał(a):asher napisał(a):Oj, zobaczysz wypomni ci to Zuźka kiedyś i jeszcze się z nawiązką odwdzięczy :evilbat: Nasika Olci w mieszkaniu na podłogę? :o w tamtym roku po 3 miesiącach beztroskich na działce, prawie zapomniała co to znaczy siku do nocnika :D Quote
anushka Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 śliczne te twoje ruskie byczki :o :o dobrze,że Zuźka tak troszku dalej od tej miski poszła... :evilbat: Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Olcia napisał(a):w tamtym roku po 3 miesiącach beztroskich na działce, prawie zapomniała co to znaczy siku do nocnika :D Oj, to i może Ci na podłodze poważniejszą rzecz zrobić :roll: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Kurcze fajne te ruskie ,a ja jakoś tak do ruskich zawsze sentymenta niałam /pewno przez to że się 10lat języka uczyłam :lol: / Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Ja też się ruska uczyłam, mniej więcej tyle samo czasu :roll: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kurcze fajne te ruskie ,a ja jakoś tak do ruskich zawsze sentymenta niałam /pewno przez to że się 10lat języka uczyłam :lol: / gdybym ja miała taki tok myślenia dlaczego mam sentyment do ruskich, to napewno bym ich nie miała, a do tego wszystkie na podwórku wybiła jakby były :lol: Quote
asher Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 A ja się śląskiego nie uczyłam, a mam sentyment do ślązaków. Ciekawe czemu? :D Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 ja jestem tak padnieta tym tygodniem, ze nawet nie mam ochoty na ślązaka, ale jak tylko odetchnę trochę to od razu zaczynam męczyć znowu Alę, Ala uważaj :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Olcia zmęczona , to by pewnie dobrze nie widziała..... :roll: Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 oj Ala jestem tak padnieta ze nie mam nawet siły postów czytać , a co mówić o odpisywaniu :( , ale od przyszłego tygodnia nadrobie zaległości :D GDZIE SĄ ZDJĘCIA :chainsaw: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 To odpoczywaj rybko ,odpoczywaj :-? A ty Adda nie denerwuj Olci bo widzisz że dziewcze padniete :P Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Przeciez ja jej nie denerwuję, tylko usilnie pomagam :D Quote
Olcia Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 nawet jutro na działke chyba nie pojede, bo jak dzisiaj się walen spać to wstane w piątek rano :D Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Weekend mamy to może model nam się napatoczy :wink: Quote
adda Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Weekend mamy to może model nam się napatoczy :wink: Je je jeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts