Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja, czy ty jakies bioprądy w sobie masz? Bo własnie przeczytałam, że na bulowatej galerii też cię o chłopa przyaatakowano :lol: Może pobieraj prowizję od każdej sztuki plus dodatkowa opłata za zdjęcia? 8)

Posted

Asher ale to o dwóch różnych , tamten miał służyc Złośnicy jako fotograf nadworny /myślę że o to szło :o / , a tego Olcia zamówila ze względu na miejsce zamieszkania :lol:

Posted

adda napisał(a):
asher napisał(a):
E tam, Alicja, chłop to chłop i zasadniczo służy tylko do jednego 8)
Ano właśnie :roll:

Do czego? :roll:

Posted

[quote name='LAZY'][quote name='adda'][quote name='asher']E tam, Alicja, chłop to chłop i zasadniczo służy tylko do jednego 8) Ano właśnie :roll:
Do czego? :roll: A to może niech asher odpowie :roll:

Posted

LAZY napisał(a):
Asher??? To jak z tą męską przydatnościa?

Nie wiecie? :o Oj, to ja was uświadamiać nie będę, jeszcze wasze mamusie na mnie prokuratora naślą za deprawację niewinnych umysłów :roll:

Posted

asher napisał(a):
LAZY napisał(a):
Asher??? To jak z tą męską przydatnościa?

Nie wiecie? :o Oj, to ja was uświadamiać nie będę, jeszcze wasze mamusie na mnie prokuratora naślą za deprawację niewinnych umysłów :roll:

Wykręca się, wykręca! :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']No właśnie asher do czego , no powiedz do czego.....,bo one chlopów chcą , a ja już nie wiem po co one im , te chlopy :o

A co to ja jasnowidz? :o Skąd mam wiedziec do czego im te chłopy? Ja wiem do czego mi 8)