Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cześć Kochane Ciocie, chcę się przedstawić mam na imie Kacper i niedługo minie 12 godzin, jak jeste na tym świecie, a już nie mogę się doczekać, kiedy do was dołączę, wybaczcie mojemu tacie za jakość zdjęc ale goopek nie ustawił aparatu, jak trochępodrosnę obiecuje go nauczyć :D

już nie mogę się doczekać spotkania z ruskimi tylko ciii nie mówcie nic mamie :wink:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i już się podobno niesamowicie drze :D , a zuźka dzisiaj się na jego widok podobno strasznie zniesmaczyła, bo stwierdziła ze pomarszczony i brzydki :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
i już się podobno niesamowicie drze :D , a zuźka dzisiaj się na jego widok podobno strasznie zniesmaczyła, bo stwierdziła ze pomarszczony i brzydki :lol:

No widać na jednym zdjęciu że się drze :D
A Zuźka ma rację, małe dzieci właśnie takie są :lol:

Posted

adda napisał(a):
W razie czego zawsze możesz wyjsć :lol:

zuzke pod pache i wychodzimy :D , zresztą ona sama pewnie będzie chciała szybko do dziadka jechać

Posted

adda napisał(a):
He he, pewnikiem tak :D

ale co tam zaryzykuje :D , najwyżej będę miała leosia do kompletu, tylko Adda musi byc ciemny, co by za bardzo od moich sznaucerów się nie odróżniał :D

Posted

LAZY napisał(a):
Cudny malec! Widze, ze Ty juz zadbacsz o jego prwidłowy dogomaniacki rozwój! :lol:

oczywiście, zuźka już pare wystaw zaliczyła :D , a w sobote pola na spacerze zaliczy :D

Posted

adda napisał(a):
Kiej ja w rudzielcach gustuję :D Przyzwyczaisz się :lol:

dobra przywiesze mu kartkę, co by za dużo nie tłumaczyć"nie jestem zaniedbanym i ubrudzonym w rudej farbie ruskiem, ani sznaucerem tym bardziej pudlem" :lol:

Posted

adda napisał(a):
Oj tam, powiesz, że to dziecko Grety i Nadira, tylko nieudane :lol:

masz racje bedzie kolejny temat na podworku do plotek, jak ja kocham swoje osiedlowe emerytki :D

Posted

Ania-k napisał(a):
to u ciebie też są takie emerytki??? :o :o :o ja to polewam ze swoich bo siedzą na ławce ze sobą od 40 lat i dalej sobie na "pani" mówią :o :o :o :o

Bo kulturnym trza byc a nie! :evilbat: :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Ania-k napisał(a):
to u ciebie też są takie emerytki??? :o :o :o ja to polewam ze swoich bo siedzą na ławce ze sobą od 40 lat i dalej sobie na "pani" mówią :o :o :o :o

Bo kulturnym trza byc a nie! :evilbat: :lol:

:o to ja jestem nie kulturna bo z moją sąsiadeczką od pierwszego dnia jestem na ty... 8)

Posted

adda napisał(a):
Ania-k napisał(a):
:o to ja jestem nie kulturna bo z moją sąsiadeczką od pierwszego dnia jestem na ty... 8)
Sie popraw :lol:

Koniecznie, cobys nam wstydu nie zrobiła! :wink: