Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 cześć Kochane Ciocie, chcę się przedstawić mam na imie Kacper i niedługo minie 12 godzin, jak jeste na tym świecie, a już nie mogę się doczekać, kiedy do was dołączę, wybaczcie mojemu tacie za jakość zdjęc ale goopek nie ustawił aparatu, jak trochępodrosnę obiecuje go nauczyć :D już nie mogę się doczekać spotkania z ruskimi tylko ciii nie mówcie nic mamie :wink: Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Nooo, Kacper, bobas z ciebie pierwsza klasa :D :multi: Quote
Alicja Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Wow ,ciotka ,ale ci sie udał bratanek!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Kacperku :baby: :buzi: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 i już się podobno niesamowicie drze :D , a zuźka dzisiaj się na jego widok podobno strasznie zniesmaczyła, bo stwierdziła ze pomarszczony i brzydki :lol: Quote
adda Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Olcia napisał(a):i już się podobno niesamowicie drze :D , a zuźka dzisiaj się na jego widok podobno strasznie zniesmaczyła, bo stwierdziła ze pomarszczony i brzydki :lol: No widać na jednym zdjęciu że się drze :D A Zuźka ma rację, małe dzieci właśnie takie są :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 dla mnie to niech się drze ja u nich tylko jako gość :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 adda napisał(a):W razie czego zawsze możesz wyjsć :lol: zuzke pod pache i wychodzimy :D , zresztą ona sama pewnie będzie chciała szybko do dziadka jechać Quote
LAZY Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Cudny malec! Widze, ze Ty juz zadbacsz o jego prwidłowy dogomaniacki rozwój! :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 adda napisał(a):He he, pewnikiem tak :D ale co tam zaryzykuje :D , najwyżej będę miała leosia do kompletu, tylko Adda musi byc ciemny, co by za bardzo od moich sznaucerów się nie odróżniał :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 LAZY napisał(a):Cudny malec! Widze, ze Ty juz zadbacsz o jego prwidłowy dogomaniacki rozwój! :lol: oczywiście, zuźka już pare wystaw zaliczyła :D , a w sobote pola na spacerze zaliczy :D Quote
adda Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Kiej ja w rudzielcach gustuję :D Przyzwyczaisz się :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Kiej ja w rudzielcach gustuję :D Przyzwyczaisz się :lol: dobra przywiesze mu kartkę, co by za dużo nie tłumaczyć"nie jestem zaniedbanym i ubrudzonym w rudej farbie ruskiem, ani sznaucerem tym bardziej pudlem" :lol: Quote
adda Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Oj tam, powiesz, że to dziecko Grety i Nadira, tylko nieudane :lol: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 adda napisał(a):Oj tam, powiesz, że to dziecko Grety i Nadira, tylko nieudane :lol: masz racje bedzie kolejny temat na podworku do plotek, jak ja kocham swoje osiedlowe emerytki :D Quote
lupak Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Przeciez mowi, ze kocha.To pewnie sie przejmuje, :D Quote
anushka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 to u ciebie też są takie emerytki??? :o :o :o ja to polewam ze swoich bo siedzą na ławce ze sobą od 40 lat i dalej sobie na "pani" mówią :o :o :o :o Quote
LAZY Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ania-k napisał(a):to u ciebie też są takie emerytki??? :o :o :o ja to polewam ze swoich bo siedzą na ławce ze sobą od 40 lat i dalej sobie na "pani" mówią :o :o :o :o Bo kulturnym trza byc a nie! :evilbat: :lol: Quote
Katerinas Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Olcia - Gratuluję bratanka :D No proszę ... rośnie młode pokolenie dogomaniaków :D Quote
anushka Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 LAZY napisał(a):Ania-k napisał(a):to u ciebie też są takie emerytki??? :o :o :o ja to polewam ze swoich bo siedzą na ławce ze sobą od 40 lat i dalej sobie na "pani" mówią :o :o :o :o Bo kulturnym trza byc a nie! :evilbat: :lol: :o to ja jestem nie kulturna bo z moją sąsiadeczką od pierwszego dnia jestem na ty... 8) Quote
adda Posted May 20, 2005 Posted May 20, 2005 Ania-k napisał(a): :o to ja jestem nie kulturna bo z moją sąsiadeczką od pierwszego dnia jestem na ty... 8) Sie popraw :lol: Quote
LAZY Posted May 21, 2005 Posted May 21, 2005 adda napisał(a):Ania-k napisał(a): :o to ja jestem nie kulturna bo z moją sąsiadeczką od pierwszego dnia jestem na ty... 8) Sie popraw :lol: Koniecznie, cobys nam wstydu nie zrobiła! :wink: Quote
Olcia Posted May 22, 2005 Author Posted May 22, 2005 moje sasiadeczki sa tak kochane, ze pół podwórka, trąbi że psy od mafii dostałam żeby mnie pilnowały :D Quote
Recommended Posts