Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a to miałam właśnie zrobić przed telefonem :D
złap mnie

a teraz zamiana goń mnie

gonitwa

do gonitwy dołacza Zuźka(skończyło się płaczem, bo nadi nie wychamował i wpałd na Zuźke)

zmęczeni każde idzie w swoją stronę

dziadek zawsze coś dobrego da:)

greta pies bojowy dobiera się do gardła nadirowi

Posted

hihih moja siostra to się wstrzeliła idealnie - zaczeła rodzić rano, skończyła po południu :D i nocka spokojna - chociaż i tak sny miałam powalote tej nocy :lol: :oops: śniły mi się wszystkie koleżanki moje i siostry że przyszły do nas do domu w ciąży :lol: :lol: :lol:

Posted

asher napisał(a):
Ło jesu dziewczyny, TO ILE NORMALNIE TRWA PORÓD? :o Pól dnia? :o

oj Asher bardzo róznie ja się pchałam na świat 16 godzin, mama do tej pory mi to wypomina :D

Posted

16 godzin??? O rany :o
Ja chyba nigdy o to mamy nie pytałam, zresztą i tak pewnie by mi powiedziała, że urodziła w pięć minut i całkiem bezboleśnie bo ona marzy o wnukach a ja mam instynkt macierzyński na duuużym minusie :wink:

:drinking: za szwagierkę :drinking: i za bratanka

Posted

asher napisał(a):
16 godzin??? O rany :o
Ja chyba nigdy o to mamy nie pytałam, zresztą i tak pewnie by mi powiedziała, że urodziła w pięć minut i całkiem bezboleśnie bo ona marzy o wnukach a ja mam instynkt macierzyński na duuużym minusie :wink:

:drinking: za szwagierkę :drinking: i za bratanka

Asher teraz są takie metody , że jeśli chcesz i nie ma żadnych przeciwskazań, to zastrzyk i bólu nie czujesz tylko że podobno sam zastrzyk też nieźle boli, nie wiem nie probowałam, czekam na ślązaka :D

Posted

Na szczęście kupno psa, choć może trwa nieco dłużej, w ogóle nie boli :wink: A dzieci? Nie, dziękuję. To zdecydowanie nie dla mnie. Nawet z najbardziej śląskim Ślązakiem :wink:

Posted

asher napisał(a):
Na szczęście kupno psa, choć może trwa nieco dłużej, w ogóle nie boli :wink: A dzieci? Nie, dziękuję. To zdecydowanie nie dla mnie. Nawet z najbardziej śląskim Ślązakiem :wink:

napewno boli trochę portfel :D , ale czego się nie robi dla rozradowanego pyska :D

Posted

LAZY napisał(a):
Urodzony???????????

nockę ją przetrzymali, a między 7-8 zabrali na cesarkę, nic jeszcze nie wiem, a zaczynam się niepokoić, bo cesarka, przecie trwa parę minut, brat też nic nie wie

Posted

za Kacperka :kciuki: :kciuki:
ale piękne tereny mają do latania i psy i dzieci :puppydog: kawałek ziemi,choinka zaj******,dziadek fajniutki(do tego zawsze daje coś fajnego :o :o :evilbat: )...no marzenie...

Posted

kciuki możecie puścić , dzielne dziwczyny :D , Kacper już od 20 minut jest waży niecałe 3 kg, tym razem poszedł w ciocie, bo czarniutki jest, a długości nie wiem ile bo brat nie zapomiętał :D

jutro jade gnojka oglądać :D

Posted

[quote name='Ania-k']za Kacperka :kciuki: :kciuki:
ale piękne tereny mają do latania i psy i dzieci :puppydog: kawałek ziemi,choinka zaj******,dziadek fajniutki(do tego zawsze daje coś fajnego :o :o :evilbat: )...no marzenie...

Aniu działka cała skopana, dziadek masz racje kochany od rana już wnuka oblewa :D

Zuźka zawsze mówi że dziadek ma troje wnuczków, ją, grecie i nadira, to ludzie mówią :ale zuzia twoje rodzieństwo ma dziwnie na imie na co zuźka dumnie odpowiada"nie grecia i madir(bo tak na neigo mówi), to nie moje rodzieństwo bo są czarni" a ludzie robią :o takie oczy :D

Posted

[quote name='Ania-k']:BIG: :BIG: :BIG: :baby: :baby: :baby: Olcia no to mamy pępkowe dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

ja zaczynam wieczorem jednak dobrze że mam jutro wolne :D , a dziadek już nie mógł się doczekać i od rana zaczął :D

:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
zdrówko młodego pokolenia dogomaniaków, bo ja go już wytresuje, jak zuźke, która mino że ma dopiero 4 lata, idzie na ulicy i wie jaki pies to jaki

Posted

No prosze i na pępkowe trafiłam , ale mi się darzy.
Z Kacperka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
:new-bday: :laola: :BIG:

Adda , a ja robię szpinaczek z czosnkiem. Marzenie , niebo w gębie :wink:

Posted

:multi: :drinking: za nowego Kacperkowatego dogomaniaka :drinking: :multi:

Olcia napisał(a):
jak zuźke, która mino że ma dopiero 4 lata, idzie na ulicy i wie jaki pies to jaki

No nie wmówisz mi, że mała pchła ruska od sznaucera odróżnia :evilbat:

Posted

[quote name='Olcia']która mino że ma dopiero 4 lata, idzie na ulicy i wie jaki pies to jaki
moja też ma 4 latka(my mamy zmieszanego shih tzu z diabłem) i jak ktoś się jej zapyta jak pies ma na imię to ona :Ślepy,a na drugie ma Jąderko :wink: i też ludzie robią wielkie :o :o a ja mieszam się z błotem :lol: ,Jerry jak nie ma kucyka to nic nie widzi na oczy więc czasem wołamy na niego "ślepy" bo leci a niewidzi gdzie :evilbat: Jąderko też na niego wołamy bo ma na imię ma Jeryy-czyli po polsku Jędrek a po mojemu Jądreko 8)
aha jak pępkowe to pępkowe... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: