Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 no se poszłam dzisiaj wcześniej spać :D , pewnie jeszcze dzisiaj będę musiała na żoliborz jechać do zuźki z nią zostać :D Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 a to miałam właśnie zrobić przed telefonem :D złap mnie a teraz zamiana goń mnie gonitwa do gonitwy dołacza Zuźka(skończyło się płaczem, bo nadi nie wychamował i wpałd na Zuźke) zmęczeni każde idzie w swoją stronę dziadek zawsze coś dobrego da:) greta pies bojowy dobiera się do gardła nadirowi Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 hihih moja siostra to się wstrzeliła idealnie - zaczeła rodzić rano, skończyła po południu :D i nocka spokojna - chociaż i tak sny miałam powalote tej nocy :lol: :oops: śniły mi się wszystkie koleżanki moje i siostry że przyszły do nas do domu w ciąży :lol: :lol: :lol: Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ło jesu dziewczyny, TO ILE NORMALNIE TRWA PORÓD? :o Pól dnia? :o Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 a ta krakała że będzie rodzić w swoje urodziny i wykrakała :D Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 asher napisał(a):Ło jesu dziewczyny, TO ILE NORMALNIE TRWA PORÓD? :o Pól dnia? :o oj Asher bardzo róznie ja się pchałam na świat 16 godzin, mama do tej pory mi to wypomina :D Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 16 godzin??? O rany :o Ja chyba nigdy o to mamy nie pytałam, zresztą i tak pewnie by mi powiedziała, że urodziła w pięć minut i całkiem bezboleśnie bo ona marzy o wnukach a ja mam instynkt macierzyński na duuużym minusie :wink: :drinking: za szwagierkę :drinking: i za bratanka Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 asher napisał(a):16 godzin??? O rany :o Ja chyba nigdy o to mamy nie pytałam, zresztą i tak pewnie by mi powiedziała, że urodziła w pięć minut i całkiem bezboleśnie bo ona marzy o wnukach a ja mam instynkt macierzyński na duuużym minusie :wink: :drinking: za szwagierkę :drinking: i za bratanka Asher teraz są takie metody , że jeśli chcesz i nie ma żadnych przeciwskazań, to zastrzyk i bólu nie czujesz tylko że podobno sam zastrzyk też nieźle boli, nie wiem nie probowałam, czekam na ślązaka :D Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Na szczęście kupno psa, choć może trwa nieco dłużej, w ogóle nie boli :wink: A dzieci? Nie, dziękuję. To zdecydowanie nie dla mnie. Nawet z najbardziej śląskim Ślązakiem :wink: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 asher napisał(a):Na szczęście kupno psa, choć może trwa nieco dłużej, w ogóle nie boli :wink: A dzieci? Nie, dziękuję. To zdecydowanie nie dla mnie. Nawet z najbardziej śląskim Ślązakiem :wink: napewno boli trochę portfel :D , ale czego się nie robi dla rozradowanego pyska :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 LAZY napisał(a):Urodzony??????????? nockę ją przetrzymali, a między 7-8 zabrali na cesarkę, nic jeszcze nie wiem, a zaczynam się niepokoić, bo cesarka, przecie trwa parę minut, brat też nic nie wie Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 za Kacperka :kciuki: :kciuki: ale piękne tereny mają do latania i psy i dzieci :puppydog: kawałek ziemi,choinka zaj******,dziadek fajniutki(do tego zawsze daje coś fajnego :o :o :evilbat: )...no marzenie... Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 kciuki możecie puścić , dzielne dziwczyny :D , Kacper już od 20 minut jest waży niecałe 3 kg, tym razem poszedł w ciocie, bo czarniutki jest, a długości nie wiem ile bo brat nie zapomiętał :D jutro jade gnojka oglądać :D Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 :BIG: :BIG: :BIG: :baby: :baby: :baby: Olcia no to mamy pępkowe dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 [quote name='Ania-k']za Kacperka :kciuki: :kciuki: ale piękne tereny mają do latania i psy i dzieci :puppydog: kawałek ziemi,choinka zaj******,dziadek fajniutki(do tego zawsze daje coś fajnego :o :o :evilbat: )...no marzenie... Aniu działka cała skopana, dziadek masz racje kochany od rana już wnuka oblewa :D Zuźka zawsze mówi że dziadek ma troje wnuczków, ją, grecie i nadira, to ludzie mówią :ale zuzia twoje rodzieństwo ma dziwnie na imie na co zuźka dumnie odpowiada"nie grecia i madir(bo tak na neigo mówi), to nie moje rodzieństwo bo są czarni" a ludzie robią :o takie oczy :D Quote
Olcia Posted May 19, 2005 Author Posted May 19, 2005 [quote name='Ania-k']:BIG: :BIG: :BIG: :baby: :baby: :baby: Olcia no to mamy pępkowe dzisiaj :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ja zaczynam wieczorem jednak dobrze że mam jutro wolne :D , a dziadek już nie mógł się doczekać i od rana zaczął :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: zdrówko młodego pokolenia dogomaniaków, bo ja go już wytresuje, jak zuźke, która mino że ma dopiero 4 lata, idzie na ulicy i wie jaki pies to jaki Quote
adda Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 No to za małego :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
malawaszka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 hurrraaaa :angel: niech maluch zdrowo rośnie :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 No prosze i na pępkowe trafiłam , ale mi się darzy. Z Kacperka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: :laola: :BIG: Adda , a ja robię szpinaczek z czosnkiem. Marzenie , niebo w gębie :wink: Quote
asher Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 :multi: :drinking: za nowego Kacperkowatego dogomaniaka :drinking: :multi: Olcia napisał(a):jak zuźke, która mino że ma dopiero 4 lata, idzie na ulicy i wie jaki pies to jaki No nie wmówisz mi, że mała pchła ruska od sznaucera odróżnia :evilbat: Quote
adda Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda , a ja robię szpinaczek z czosnkiem. Marzenie , niebo w gębie :wink: Uwielbiam :angel: Quote
anushka Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 [quote name='Olcia']która mino że ma dopiero 4 lata, idzie na ulicy i wie jaki pies to jaki moja też ma 4 latka(my mamy zmieszanego shih tzu z diabłem) i jak ktoś się jej zapyta jak pies ma na imię to ona :Ślepy,a na drugie ma Jąderko :wink: i też ludzie robią wielkie :o :o a ja mieszam się z błotem :lol: ,Jerry jak nie ma kucyka to nic nie widzi na oczy więc czasem wołamy na niego "ślepy" bo leci a niewidzi gdzie :evilbat: Jąderko też na niego wołamy bo ma na imię ma Jeryy-czyli po polsku Jędrek a po mojemu Jądreko 8) aha jak pępkowe to pępkowe... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alicja Posted May 19, 2005 Posted May 19, 2005 No to mamy pępkowe bez ciotki Olci :o :drinking: Quote
Recommended Posts