adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):a mi przed chwila by miesko na jutrzejszy obiad spłonęło. Prawdziwa ślunska gospodyni :roll: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 LAZY napisał(a)::buzi:...Olcia dawaj do Szczecina na torta!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i po co ja pojade do szczecina jak Wy morza nie macie :D ,a Perełka nauczył się już ras??? Quote
LAZY Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a)::buzi:...Olcia dawaj do Szczecina na torta!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i po co ja pojade do szczecina jak Wy morza nie macie :D ,a Perełka nauczył się już ras??? Nad morze mozemy Cie zawiesc! A co do ras to jeszcze tego atlasu od Ciebie nie dostał... :lol: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia oni potem to mięsko męczą 2-3 dni bo mnie się nie usmiecha siedziec godzinami w kuchni a to był indyk. wwrrr nie jadam żadnego mięska, tylko kotleciki sojowe a smakują jak usmażona kani, pychotka i tak juz od paru, lat i nie to że jestem jakimś przeciwnikiem jedzenia mięsa, tylko poprostu mi nie smakuje, a wędlinka też mnie w ząbki kłuje, więc też nie tykam :D Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 adda napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):a mi przed chwila by miesko na jutrzejszy obiad spłonęło. Prawdziwa ślunska gospodyni :roll: jaka sląska gosposia :o , sląska to codziennie gary gotuje i modrą kapustkę pycha, Alicja, obiecaj mi że jak się pojawie na śląsku zaserwujesz mi kapustke :D Quote
Alicja Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Kania ......miodzio.Mięsko to jadaTZ , troszke młody , ja wolę pierogi i rybki . :roll: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):LAZY napisał(a)::buzi:...Olcia dawaj do Szczecina na torta!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: no i po co ja pojade do szczecina jak Wy morza nie macie :D ,a Perełka nauczył się już ras??? Nad morze mozemy Cie zawiesc! A co do ras to jeszcze tego atlasu od Ciebie nie dostał... :lol: jak się zrobi trochę cieplej to napewno z zuźką nad morze na pare dni wyskocze to oczywiście się zamelduje :D to z braku atlasu zapodaj mu stronę internetową z rasami psów :D , niech chłopak czasu nie marnuje :D Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Kania ......miodzio.Mięsko to jadaTZ , troszke młody , ja wolę pierogi i rybki . :roll: dla mnie podstawowym wyposażeniem lodówki musi być:ser biały, szpinak, serek wędzony, serek z pleśnią i jogurty najlepiej truskawkowe i babany za banana to bym w ogień skoczyła :D Quote
Alicja Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia modrą kapustkę i kluskiSląskie/robi TZ/, ale co z rolada? Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia modrą kapustkę i kluskiSląskie/robi TZ/, ale co z rolada? może nie jadałm dobrze zrobionej, bo jakoś mi nie podeszła Quote
Alicja Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Dobra jutro wymienimy poglądy na temat rolady , ateraz spadam ,bo dziecko chce iść spać .Dobranoc. :puppydog: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 kolorowych snów ja jeszcze porabotać musze :cry: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia, O szpinaku to ja sluchac nie moge. Sama nazwa przywoluje mi wspomnienia z przedszkola, gdy raz w tygodniu na talerzach pojawiala sie zielona, mdla koopa, nad ktora przeryczalam niejedno popoludnie :evil: Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 mmmmniam chyba sobie jutro szpinaczek zafunduję :angel: uwielbiam :fadein: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']Olcia, O szpinaku to ja sluchac nie moge. Sama nazwa przywoluje mi wspomnienia z przedszkola, gdy raz w tygodniu na talerzach pojawiala sie zielona, mdla koopa, nad ktora przeryczalam niejedno popoludnie :evil: Wind właśnie jest taka reakcja większość ludzi szpnak z przedszkola, mnie pare lat temu nikt by nie zmusił żebym zjadła szpinak, a teraz raz dziennie obowiązkowo :D Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 TRZYMAĆ KCIUKI WŁAŚNIE BRAT ZADZWONIŁ ŻE KACPER SIĘ RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE POUSZCZAĆ KCIUKÓW DOPOKI GNÓJ SIĘ WYGRAMOLI CAŁY :D ale se bratowa prezent na udziny strzeliła, bo ja dzisiaj imieniny a ona urodziny :D Quote
Wind Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia, Ale szpinak podobnie jak rabarbar zawiera duzo szczawianow ... Chyba wiec lepiej zapijac go wielka baryla piwa, co by klopotow z nerkami nie miec :lol: Teraz rozumiem skad Twoje upodobanie ;) Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 :angel: :angel: :angel: :kciuki: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: niech zdrowo przychodzi na świat :drinking: :drinking: :drinking: ale szkoda, że teraz zaczęła bo datę urodzin będzie miał już na 19 czyli dzień po mamusi - no chyba że się kobiałka spręży i wyrobi w pół godzinki czego z całego serca życzę :drinking: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia napisał(a):TRZYMAĆ KCIUKI WŁAŚNIE BRAT ZADZWONIŁ ŻE KACPER SIĘ RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE POUSZCZAĆ KCIUKÓW DOPOKI GNÓJ SIĘ WYGRAMOLI CAŁY :D ale se bratowa prezent na udziny strzeliła, bo ja dzisiaj imieniny a ona urodziny :D Trzymamy! :-) Ale jeszcze tylko 25 minut dzisiajeszego dnia, wiec nie wiem czy zdarzy sobie ten prezent zrobic ;) Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 [quote name='Wind']Olcia, Ale szpinak podobnie jak rabarbar zawiera duzo szczawianow ... Chyba wiec lepiej zapijac go wielka baryla piwa, co by klopotow z nerkami nie miec :lol: Teraz rozumiem skad Twoje upodobanie ;) więc zapraszam do mnie na szpinak, obowiązkowo :D Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 powinna się wyrobić, bo niestety cesarka, a trzymać kciuki dlatego że do 8 miesiąc, a chłopaki neistety są słabsze niż dziewuchy i w końcu apartat odzyskam :D Quote
asher Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 malawaszka napisał(a):ale szkoda, że teraz zaczęła bo datę urodzin będzie miał już na 19 czyli dzień po mamusi - no chyba że się kobiałka spręży i wyrobi w pół godzinki czego z całego serca życzę :drinking: Po co ma sie sprężać??? Będzie okazja do dwudniowych imprez :D Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia napisał(a):powinna się wyrobić, bo niestety cesarka, a trzymać kciuki dlatego że do 8 miesiąc, a chłopaki neistety są słabsze niż dziewuchy aa to jeszcze movniej trzymamy :kciuki: żeby wszystko poszło gładko :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 asher napisał(a):malawaszka napisał(a):ale szkoda, że teraz zaczęła bo datę urodzin będzie miał już na 19 czyli dzień po mamusi - no chyba że się kobiałka spręży i wyrobi w pół godzinki czego z całego serca życzę :drinking: Po co ma sie sprężać??? Będzie okazja do dwudniowych imprez :D a mój braciszek, smutnym głosem, kurr.... , a miałem w sobote na rajd rowerowy jechać :D Quote
Recommended Posts