Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
:buzi:...Olcia dawaj do Szczecina na torta!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

no i po co ja pojade do szczecina jak Wy morza nie macie :D ,a Perełka nauczył się już ras???

Posted

Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):
:buzi:...Olcia dawaj do Szczecina na torta!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

no i po co ja pojade do szczecina jak Wy morza nie macie :D ,a Perełka nauczył się już ras???

Nad morze mozemy Cie zawiesc! A co do ras to jeszcze tego atlasu od Ciebie nie dostał... :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia oni potem to mięsko męczą 2-3 dni bo mnie się nie usmiecha siedziec godzinami w kuchni
a to był indyk.

wwrrr nie jadam żadnego mięska, tylko kotleciki sojowe a smakują jak usmażona kani, pychotka i tak juz od paru, lat i nie to że jestem jakimś przeciwnikiem jedzenia mięsa, tylko poprostu mi nie smakuje, a wędlinka też mnie w ząbki kłuje, więc też nie tykam :D

Posted

adda napisał(a):
a mi przed chwila by miesko na jutrzejszy obiad spłonęło.
Prawdziwa ślunska gospodyni :roll:

jaka sląska gosposia :o , sląska to codziennie gary gotuje i modrą kapustkę pycha, Alicja, obiecaj mi że jak się pojawie na śląsku zaserwujesz mi kapustke :D

Posted

LAZY napisał(a):
Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):

Nad morze mozemy Cie zawiesc! A co do ras to jeszcze tego atlasu od Ciebie nie dostał... :lol:

jak się zrobi trochę cieplej to napewno z zuźką nad morze na pare dni wyskocze to oczywiście się zamelduje :D
to z braku atlasu zapodaj mu stronę internetową z rasami psów :D , niech chłopak czasu nie marnuje :D

Posted

Kania ......miodzio.Mięsko to jadaTZ , troszke młody , ja wolę pierogi i rybki . :roll:

dla mnie podstawowym wyposażeniem lodówki musi być:ser biały, szpinak, serek wędzony, serek z pleśnią i jogurty najlepiej truskawkowe i babany za banana to bym w ogień skoczyła :D

Posted

Olcia modrą kapustkę i kluskiSląskie/robi TZ/, ale co z rolada?

może nie jadałm dobrze zrobionej, bo jakoś mi nie podeszła

Posted

Olcia,

O szpinaku to ja sluchac nie moge. Sama nazwa przywoluje mi wspomnienia z przedszkola, gdy raz w tygodniu na talerzach pojawiala sie zielona, mdla koopa, nad ktora przeryczalam niejedno popoludnie :evil:

Posted

[quote name='Wind']Olcia,

O szpinaku to ja sluchac nie moge. Sama nazwa przywoluje mi wspomnienia z przedszkola, gdy raz w tygodniu na talerzach pojawiala sie zielona, mdla koopa, nad ktora przeryczalam niejedno popoludnie :evil:

Wind właśnie jest taka reakcja większość ludzi szpnak z przedszkola, mnie pare lat temu nikt by nie zmusił żebym zjadła szpinak, a teraz raz dziennie obowiązkowo :D

Posted

TRZYMAĆ KCIUKI WŁAŚNIE BRAT ZADZWONIŁ ŻE KACPER SIĘ RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE POUSZCZAĆ KCIUKÓW DOPOKI GNÓJ SIĘ WYGRAMOLI CAŁY :D

ale se bratowa prezent na udziny strzeliła, bo ja dzisiaj imieniny a ona urodziny :D

Posted

Olcia,

Ale szpinak podobnie jak rabarbar zawiera duzo szczawianow ...
Chyba wiec lepiej zapijac go wielka baryla piwa, co by klopotow z nerkami nie miec :lol:

Teraz rozumiem skad Twoje upodobanie ;)

Posted

:angel: :angel: :angel: :kciuki: :angel: :angel: :angel:

:drinking: :drinking: :drinking: niech zdrowo przychodzi na świat :drinking: :drinking: :drinking:

ale szkoda, że teraz zaczęła bo datę urodzin będzie miał już na 19 czyli dzień po mamusi - no chyba że się kobiałka spręży i wyrobi w pół godzinki czego z całego serca życzę :drinking:

Posted

Olcia napisał(a):
TRZYMAĆ KCIUKI WŁAŚNIE BRAT ZADZWONIŁ ŻE KACPER SIĘ RODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I NIE POUSZCZAĆ KCIUKÓW DOPOKI GNÓJ SIĘ WYGRAMOLI CAŁY :D

ale se bratowa prezent na udziny strzeliła, bo ja dzisiaj imieniny a ona urodziny :D

Trzymamy! :-)

Ale jeszcze tylko 25 minut dzisiajeszego dnia, wiec nie wiem czy zdarzy sobie ten prezent zrobic ;)

Posted

[quote name='Wind']Olcia,

Ale szpinak podobnie jak rabarbar zawiera duzo szczawianow ...
Chyba wiec lepiej zapijac go wielka baryla piwa, co by klopotow z nerkami nie miec :lol:

Teraz rozumiem skad Twoje upodobanie ;)

więc zapraszam do mnie na szpinak, obowiązkowo :D

Posted

powinna się wyrobić, bo niestety cesarka, a trzymać kciuki dlatego że do 8 miesiąc, a chłopaki neistety są słabsze niż dziewuchy

i w końcu apartat odzyskam :D

Posted

malawaszka napisał(a):
ale szkoda, że teraz zaczęła bo datę urodzin będzie miał już na 19 czyli dzień po mamusi - no chyba że się kobiałka spręży i wyrobi w pół godzinki czego z całego serca życzę :drinking:

Po co ma sie sprężać??? Będzie okazja do dwudniowych imprez :D

Posted

Olcia napisał(a):
powinna się wyrobić, bo niestety cesarka, a trzymać kciuki dlatego że do 8 miesiąc, a chłopaki neistety są słabsze niż dziewuchy

aa to jeszcze movniej trzymamy :kciuki: żeby wszystko poszło gładko :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):

Po co ma sie sprężać??? Będzie okazja do dwudniowych imprez :D

a mój braciszek, smutnym głosem, kurr.... , a miałem w sobote na rajd rowerowy jechać :D