Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asher napisał(a):
malawaszka napisał(a):
a do Rybolka to bym się wybrała ojjj wybrała...

A do wawki to już nie :(

a do Wawki też bym się tak samo mocno chciała wybrać, ale tysz ni mom kiedy :x :-?

Posted

dziekuje wszystkim za zyczonka, zreszta jedyne, bo nawet w domu zapomnieli :evil: , musialam sie upomniec, niestety nie wiem kiedy bede w rybniku, ale jak tylko zdazy sie okazja od razu dam znac przecie ktos bedzie musial mnie na wycieraczce przenocowac :D \

a tak w ramach wyjasnien dzisiaj nawet grama alkoholu nie tknelam zeby oblac imieninki

Posted

właśnei czytam dogo i humor mi trochę powraca, bo tak mnie z równowagi, dzisiaj wyprowadzili,że żadko komu się zdaża :evil:
:beerchug: zdróweczko moje drogie Panie, oby do następnych imieninek :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Torta wsiama , gorzałe wypije ,a my tu jak te trąby czekamy.
Adda :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

torta nima picia nima, a Wasza kochana Olcia do Was wróciła, i się załamała, bo nie nadąża czytać powiadomień z dogo :D

Posted

Olcia razem razniej :beerchug:
W razia by cóś to daj znać musze przeciez wycieraczke wyprać :lol:

Żartowałam , za zimno by ci było :wink:

etam za zimno by nie było mam swój kocyk podróżny w samochodzie, i dzielnie spełnia swoje obowiązki :D , wystarczy wycieraczka, ot taka skromna Olcia jestem

Posted

no to czytaj Olcia czytaj ,a mi przed chwila by miesko na jutrzejszy obiad spłonęło.No i znów by było na dogo... :wink:

juz właśnie kończę, a mięsko fee przeżuć rodzinke na kotlety sojowe, nie przypalają się :D

Posted

:buzi:...Olcia dawaj do Szczecina na torta!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: