Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No tak jak ja wybudzą ,to se zażyczy Ślązaka na ciepło................ :o
..............Albercik czy Maksio............... :wink:
:lol: :lol: :lol:
A może Kacper się rodzi? :-? Ale ona przecie nie ojciec... :-?

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobitki moje jest jeszcze jedna ewentualność, :lol: poszłam sobie popracować toreszkę i właśnie wróciłam, chyba jeszcze Kacpra nie ma bo brat nie dzwonił, wiec czekamy dalej
a jak napisałam poniżej to z braku laku i kit dobry, więc zdjęcia są zimowe, bo chyba mi nie wmówicie , że od paru dni nie ma zimy :o

Posted

i tylko mi nie mówić że mój kochany Rybnik jest brzydki

Rybnickie rondo

paw na rondzie

widoczek

schody do teatru

a jak usłysze że Rybnik brzydki to się wyprowadze z foruma :evil:

Posted

i przpyszna szorma w sfinxie na rynku, a pozniej piwko pod fontanna, po całym dniu pracy ech wspaniałe czasy, a zresztą w Rybniku kupiłam piękny kolczyk do jęzorka, a w warszawie nigdzie nie mogłam dostać :D

Posted

w życiu niewidziałam ładniejszego ronda :o :o :o :o rondo katowickie to się chowa przed tym!!!! bo na tym katowickim to tyle samochodów,że ronda wogóle nie widać, a tutaj proszę....luz blues...rondko w całej okazałości :grins: a wogóle to ja nigdy w Rybniku nie byłam... :puppydog: a pewnie bym zobaczyła takie śliczne rondko... :wink:

Posted

Ania-k napisał(a):
w życiu niewidziałam ładniejszego ronda :o :o :o :o rondo katowickie to się chowa przed tym!!!! bo na tym katowickim to tyle samochodów,że ronda wogóle nie widać, a tutaj proszę....luz blues...rondko w całej okazałości :grins: a wogóle to ja nigdy w Rybniku nie byłam... :puppydog: a pewnie bym zobaczyła takie śliczne rondko... :wink:

Aniu Rybnik nie jest duży, ale za to rond, ma AŻ 27 i to wszystkie takie malutkie :D , i sama kultura jazdy jak dla mnie jest rewelacyjna, nie powiem na początku,bardzo źle mi się tam jeździło, ale nikt mnie nawet nie strąbił :D , co w warszawie jest mało realne, więc Rybnik będę zawsze czule i z sentymentem wspominać

Posted

niestety ja rodowita warszawianka, a sentyment do Rybnika pozostal, bo pracowalam w Rybniku na kontrakcie, i klimat jaki tam panowal poprostu mnie zauroczył i ludzie którzy mnie bardzo sympatycznie przyjeli, a byłam przygotowana na coś zuepłnie innego, znając jak dla mnie mitowy stosunek ślązaka do warszawiaka :D

Posted

Olcia napisał(a):
mitowy stosunek ślązaka do warszawiaka :D

zapewniam cię,że to tylko mitowe,a kiedy masz kolejny kontrakt???bo niewiem co z moimi garami :hmmmm:

Posted

Ania-k napisał(a):
Olcia napisał(a):
mitowy stosunek ślązaka do warszawiaka :D

zapewniam cię,że to tylko mitowe,a kiedy masz kolejny kontrakt???bo niewiem co z moimi garami :hmmmm:

oj niepredko, raczej wcześniej będę turystycznie :D , jak tylko tarcze hamulcowe wymienie :evil:

Posted

Olcia, tam u PIKI plotkują baboki, że masz dzisiaj imieniny :roll:
Jeśli to prawda, to nie pozostaje nic innego, tylko
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Rany Olcia imieninki , to najlepszego /na Śląsku obchodzi się urodzinki/ :beerchug: :tort: .
A wczoraj to na moim osiedlu ukradli kabel do netu i mnie odcięli od świata :evil: ,musiałam iść wcześniej spać.
Jeśli idzie o Rybnickie rondka to cud - malina ,ładne , ozdobne i takie filigranowe/ :lol: /.
Olcia czyżbys faktycznie sie wybierała do Rybnika ?Jeśli tak to rzuć terminem ,gdyby cóś.Ja mieszkam na peryferiach ale mamcia w tym domu przy rynku ,gdzie jest knajpka Delicje.A piwko to w Irlandzkim pubie? :wink:

Posted

no Olcia jaka ty skromna jesteś kobietka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ..najlepszego kotku :evilbat: tylko po co ci te "tarcze hamulcowe???" na śląsku możesz być "bez zahamowań" :grins:

Posted

Ja też życzę Olci wszystkiego najlepszego :tort:

Nie do wiary! :o Fotki z Rybnika...jak miło! :D
Zapraszamy,razem z Alicją możemy pokazać Wam nasze miasto!

Posted

No dziewczyny , pakowac sie i do Rybki na wycieczkę ,a nie gdzies sie po jakis polach w stolicy włóczycie/ :o /.Olcia jak hamulce nie beda działac to szybciej dojedziesz , no i moze tego Ślązaka spotkamy/ :wink: /
A my z Alka to sasiadki , jakby kto chciał wiedziec .Obie dwie z Rybnika na wygnaniu na blokowisku. :D