adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No tak jak ja wybudzą ,to se zażyczy Ślązaka na ciepło................ :o ..............Albercik czy Maksio............... :wink: :lol: :lol: :lol: A może Kacper się rodzi? :-? Ale ona przecie nie ojciec... :-? Quote
Alicja Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 O tym samym pomyślałam ,są 2 wyjścia ,albo odbiera poród ,albo oblewa narodziny :roll: :lol: Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Trzy - jeszcze mogła zamarznąć :lol: Ale wolę już ten poród - odzyska aparat :lol: Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 Kobitki moje jest jeszcze jedna ewentualność, :lol: poszłam sobie popracować toreszkę i właśnie wróciłam, chyba jeszcze Kacpra nie ma bo brat nie dzwonił, wiec czekamy dalej a jak napisałam poniżej to z braku laku i kit dobry, więc zdjęcia są zimowe, bo chyba mi nie wmówicie , że od paru dni nie ma zimy :o Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 adda napisał(a):Śniega nie ma :roll: śniegu to może i nie ma ale od paru dni w kurtce zimowej śmigam :D Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 i tylko mi nie mówić że mój kochany Rybnik jest brzydki Rybnickie rondo paw na rondzie widoczek schody do teatru a jak usłysze że Rybnik brzydki to się wyprowadze z foruma :evil: Quote
malawaszka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 uwielbiam rynek w Rybolu :multi: jest świetny - ma klimaciq :D i wcale się nie podlizuję :lol: bo naprawdę jest ładnie Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 i przpyszna szorma w sfinxie na rynku, a pozniej piwko pod fontanna, po całym dniu pracy ech wspaniałe czasy, a zresztą w Rybniku kupiłam piękny kolczyk do jęzorka, a w warszawie nigdzie nie mogłam dostać :D Quote
anushka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 w życiu niewidziałam ładniejszego ronda :o :o :o :o rondo katowickie to się chowa przed tym!!!! bo na tym katowickim to tyle samochodów,że ronda wogóle nie widać, a tutaj proszę....luz blues...rondko w całej okazałości :grins: a wogóle to ja nigdy w Rybniku nie byłam... :puppydog: a pewnie bym zobaczyła takie śliczne rondko... :wink: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Ania-k napisał(a):w życiu niewidziałam ładniejszego ronda :o :o :o :o rondo katowickie to się chowa przed tym!!!! bo na tym katowickim to tyle samochodów,że ronda wogóle nie widać, a tutaj proszę....luz blues...rondko w całej okazałości :grins: a wogóle to ja nigdy w Rybniku nie byłam... :puppydog: a pewnie bym zobaczyła takie śliczne rondko... :wink: Aniu Rybnik nie jest duży, ale za to rond, ma AŻ 27 i to wszystkie takie malutkie :D , i sama kultura jazdy jak dla mnie jest rewelacyjna, nie powiem na początku,bardzo źle mi się tam jeździło, ale nikt mnie nawet nie strąbił :D , co w warszawie jest mało realne, więc Rybnik będę zawsze czule i z sentymentem wspominać Quote
anushka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 a co ty takim sentymentem pałasz do tego Rybnika co ???czy ty aby nie pochodzisz z tąd?? :hmmmm: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 niestety ja rodowita warszawianka, a sentyment do Rybnika pozostal, bo pracowalam w Rybniku na kontrakcie, i klimat jaki tam panowal poprostu mnie zauroczył i ludzie którzy mnie bardzo sympatycznie przyjeli, a byłam przygotowana na coś zuepłnie innego, znając jak dla mnie mitowy stosunek ślązaka do warszawiaka :D Quote
anushka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia napisał(a):mitowy stosunek ślązaka do warszawiaka :D zapewniam cię,że to tylko mitowe,a kiedy masz kolejny kontrakt???bo niewiem co z moimi garami :hmmmm: Quote
Olcia Posted May 18, 2005 Author Posted May 18, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):mitowy stosunek ślązaka do warszawiaka :D zapewniam cię,że to tylko mitowe,a kiedy masz kolejny kontrakt???bo niewiem co z moimi garami :hmmmm: oj niepredko, raczej wcześniej będę turystycznie :D , jak tylko tarcze hamulcowe wymienie :evil: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia napisał(a): klimat jaki tam panowal poprostu mnie zauroczył i No... ten smog w powietrzu... rewelka :lol: Quote
adda Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia, tam u PIKI plotkują baboki, że masz dzisiaj imieniny :roll: Jeśli to prawda, to nie pozostaje nic innego, tylko :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Wind Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia, Wszystkiego NAJ :multi: To co? Kiedy mamy sie zwalic na tort i :drinking: ? :lol: Quote
Alicja Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Rany Olcia imieninki , to najlepszego /na Śląsku obchodzi się urodzinki/ :beerchug: :tort: . A wczoraj to na moim osiedlu ukradli kabel do netu i mnie odcięli od świata :evil: ,musiałam iść wcześniej spać. Jeśli idzie o Rybnickie rondka to cud - malina ,ładne , ozdobne i takie filigranowe/ :lol: /. Olcia czyżbys faktycznie sie wybierała do Rybnika ?Jeśli tak to rzuć terminem ,gdyby cóś.Ja mieszkam na peryferiach ale mamcia w tym domu przy rynku ,gdzie jest knajpka Delicje.A piwko to w Irlandzkim pubie? :wink: Quote
anushka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 no Olcia jaka ty skromna jesteś kobietka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ..najlepszego kotku :evilbat: tylko po co ci te "tarcze hamulcowe???" na śląsku możesz być "bez zahamowań" :grins: Quote
Alka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Ja też życzę Olci wszystkiego najlepszego :tort: Nie do wiary! :o Fotki z Rybnika...jak miło! :D Zapraszamy,razem z Alicją możemy pokazać Wam nasze miasto! Quote
Alicja Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 No dziewczyny , pakowac sie i do Rybki na wycieczkę ,a nie gdzies sie po jakis polach w stolicy włóczycie/ :o /.Olcia jak hamulce nie beda działac to szybciej dojedziesz , no i moze tego Ślązaka spotkamy/ :wink: / A my z Alka to sasiadki , jakby kto chciał wiedziec .Obie dwie z Rybnika na wygnaniu na blokowisku. :D Quote
malawaszka Posted May 18, 2005 Posted May 18, 2005 Olcia :drinking: :drinking: :drinking: Twoje nieustające :angel: a do Rybolka to bym się wybrała ojjj wybrała... tylko keidy :evil: Quote
Recommended Posts