Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):
ja dzisiaj tak padnięta wróciłam że jest mi wszystko jedno :(
Ale aparatowi nie jest wszystko jedno 8) Rowy kopałaś? :o

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
ja dzisiaj tak padnięta wróciłam że jest mi wszystko jedno :(
Ale aparatowi nie jest wszystko jedno 8) Rowy kopałaś? :o

rowów to może i nie, ale od samego rana w magazynie z oponami latałam slalomem, bo sieć nie chciała działać, a od jutra magazyn ma ruszyć, ale neistety chyba się nie uda :D

Posted

adda napisał(a):
Trochę gimnastyki chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink: :lol:

no ale nie 12 godzin, z czego połowa to czołganie się pod stołami, prawie tak samo wróciłam czytsa jak po wczorajszch polach :D

Posted

adda napisał(a):
O kurna, to Ty masz ciężką, fizyczną pracę :o

brat mnie tak dzisiaj wykorzystał :( , że pod stołami musiałam się czołgać potwór jeden

Posted

adda napisał(a):
No tak... z rodziną to najlepiej na zdjęciach... :lol:

ostatnie zdjęcie rodzinne z bratem mam jak miałam rok a on 14 lat :D

Posted

[quote name='Ania-k']a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D

już w szpitalu, i powoli na ten świat się szukuje, więc lada chwila będzie, już też nie mogę się doczekać żeby go na dogo posadzić :D

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Ania-k']a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D
już w szpitalu, i powoli na ten świat się szukuje, więc lada chwila będzie, już też nie mogę się doczekać żeby go na dogo posadzić :D
coś nam się Kacperek na ten świat nie spieszy,ale ma rację facet,zawsze będzie o tę kilka dni młodszy :lol: :painting:

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='Olcia'][quote name='Ania-k']a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D
coś nam się Kacperek na ten świat nie spieszy,ale ma rację facet,zawsze będzie o tę kilka dni młodszy :lol: :painting:

ale swoją drogę mógłby już przyjsć, bo aparat potrzebny :D

Posted

asher a ja mam do ciebie takie małe pytanko:o której ty poszłaś spać dzisiaj ??? :o :o :o
a co do Kacperka widocznie u mamuni mu najlepiej :P a na foteczki poczekamy,nie bedziey go stresować od samego początku,niech będzie naluzie... :cool1:

Posted

asher napisał(a):
Olcia, pewnie będziesz to bratankowi do końca życia wypominać :lol: Że przez niego aparat ci zabrali :wink:

jak wyrośnie dogomaniak to nie będę wypominać , a jeśli nie to ukatrupie :D , ciotka Olcia wózek już kupiła, a szkrabowi nie śpieszy się go zobaczyć :D

Posted

[quote name='Ania-k']asher a ja mam do ciebie takie małe pytanko:o której ty poszłaś spać dzisiaj ??? :o :o :o

Koło wpół do czwartej :wink: Uprzedzając kolejne pytanie - wstałam przed dziewiątą :fadein:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Olcia jesteś bez serca ,aż mnie się zimno zrobiło od tego śniegu :( :wink:
Powiała nam tu zimą i w cholerę poszła :evilbat: