adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):ja dzisiaj tak padnięta wróciłam że jest mi wszystko jedno :( Ale aparatowi nie jest wszystko jedno 8) Rowy kopałaś? :o Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):ja dzisiaj tak padnięta wróciłam że jest mi wszystko jedno :( Ale aparatowi nie jest wszystko jedno 8) Rowy kopałaś? :o rowów to może i nie, ale od samego rana w magazynie z oponami latałam slalomem, bo sieć nie chciała działać, a od jutra magazyn ma ruszyć, ale neistety chyba się nie uda :D Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Trochę gimnastyki chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink: :lol: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Trochę gimnastyki chyba jeszcze nikomu nie zaszkodziło :wink: :lol: no ale nie 12 godzin, z czego połowa to czołganie się pod stołami, prawie tak samo wróciłam czytsa jak po wczorajszch polach :D Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):O kurna, to Ty masz ciężką, fizyczną pracę :o brat mnie tak dzisiaj wykorzystał :( , że pod stołami musiałam się czołgać potwór jeden Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 No tak... z rodziną to najlepiej na zdjęciach... :lol: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):No tak... z rodziną to najlepiej na zdjęciach... :lol: ostatnie zdjęcie rodzinne z bratem mam jak miałam rok a on 14 lat :D Quote
anushka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='Ania-k']a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D już w szpitalu, i powoli na ten świat się szukuje, więc lada chwila będzie, już też nie mogę się doczekać żeby go na dogo posadzić :D Quote
anushka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Ania-k']a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D już w szpitalu, i powoli na ten świat się szukuje, więc lada chwila będzie, już też nie mogę się doczekać żeby go na dogo posadzić :D coś nam się Kacperek na ten świat nie spieszy,ale ma rację facet,zawsze będzie o tę kilka dni młodszy :lol: :painting: Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Olcia'][quote name='Ania-k']a że spytam...jak tam Kacper??? :o :o :o bo cisza i foteczek ni ma :-? :D już w szpitalu, i powoli na ten świat się szukuje, więc lada chwila będzie, już też nie mogę się doczekać żeby go na dogo posadzić :D coś nam się Kacperek na ten świat nie spieszy,ale ma rację facet,zawsze będzie o tę kilka dni młodszy :lol: :painting: ale swoją drogę mógłby już przyjsć, bo aparat potrzebny :D Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Olcia, pewnie będziesz to bratankowi do końca życia wypominać :lol: Że przez niego aparat ci zabrali :wink: Quote
anushka Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 asher a ja mam do ciebie takie małe pytanko:o której ty poszłaś spać dzisiaj ??? :o :o :o a co do Kacperka widocznie u mamuni mu najlepiej :P a na foteczki poczekamy,nie bedziey go stresować od samego początku,niech będzie naluzie... :cool1: Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 asher napisał(a):Olcia, pewnie będziesz to bratankowi do końca życia wypominać :lol: Że przez niego aparat ci zabrali :wink: jak wyrośnie dogomaniak to nie będę wypominać , a jeśli nie to ukatrupie :D , ciotka Olcia wózek już kupiła, a szkrabowi nie śpieszy się go zobaczyć :D Quote
Olcia Posted May 17, 2005 Author Posted May 17, 2005 z braku laku i kit dobry :D , nie ma znowych będzie troszke starych :D Quote
asher Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Ania-k']asher a ja mam do ciebie takie małe pytanko:o której ty poszłaś spać dzisiaj ??? :o :o :o Koło wpół do czwartej :wink: Uprzedzając kolejne pytanie - wstałam przed dziewiątą :fadein: Quote
Alicja Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Olcia jesteś bez serca ,aż mnie się zimno zrobiło od tego śniegu :( :wink: Quote
daga10011 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 zime nam tu przywolujesz????????? :o :o :o .Brr....sliczne pieski :D ...moglas je jakos wyciac albo ten snieg na zielono pomalowac :D Quote
adda Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Olcia jesteś bez serca ,aż mnie się zimno zrobiło od tego śniegu :( :wink: Powiała nam tu zimą i w cholerę poszła :evilbat: Quote
Alicja Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dała sie zahibernować? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :( Quote
Alicja Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 No tak jak ja wybudzą ,to se zażyczy Ślązaka na ciepło................ :o ..............Albercik czy Maksio............... :wink: Quote
Recommended Posts