Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LAZY']Ale musze powiedziec, ze BARDZO mu sie leoski spodobały! Ale jak powiedzialam, ze Adda nam jednego zasponsoruje ( :wink: ) to powiedzial, ze NIE! Jak to nie? :o

Bo podobac sie podobaja ale miec nie chce...zadnego psa nie chce
A taki miły się wydawał :-? :wink:
...cxhyba ze wyjedziemy zagranice to moge miec ile tylko chce... :roll:
A co ma piernik do wiatraka?

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LAZY napisał(a):
A ma..bo on chce wyjechac a ja nie...wiec "propozycja psia" padła jako marchewka dla osła... :-?
Aha, a potem powie coś innego... te chopy :evilbat:

Posted

LAZY napisał(a):
......ze na początku myslal, ze to były pudle! :o

:evil: no nie normalnie zakaz wstępu na Bródno dla Perełki, do momentu nauczenia się z atlasu na pamięć wszystkich ras psów i rozróżniania ich :D

Posted

Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):

:evil: no nie normalnie zakaz wstępu na Bródno dla Perełki, do momentu nauczenia się z atlasu na pamięć wszystkich ras psów i rozróżniania ich :D

Buahahahahaha....musze mu to powiedziec!
A tak poza tym to te "pudle" bardzo mu sie podobaly nawet te a'la Olcia.. :wink:

Posted

LAZY napisał(a):
Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):

A tak poza tym to te "pudle" bardzo mu sie podobaly nawet te a'la Olcia.. :wink:

normalnie jak nie ma to sama mu kupie atlas i do roboty, parę najbliższych wieczorów będzie miał zajętych :D

Posted

Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):
Olcia napisał(a):
LAZY napisał(a):

normalnie jak nie ma to sama mu kupie atlas i do roboty, parę najbliższych wieczorów będzie miał zajętych :D

Nie ma... :lol: To ja taki jakis fajny ppoprosze to sama sie takze dokształce...adres moge podesłac na priv... :evilbat: :wink:

Posted

ok jak tylko znajde ładny żeby ruskie w nim były to od razu kupie, ostatnio miałam już w ręku piękny atlas wydanie super, dużo zdjęć opisów, ale zniesmaczona go odłożyłam na miejsce, bo owszem pudle, sznaucery były ale niestety rusków nie ujrzałam :(

Posted

Olcia napisał(a):
ok jak tylko znajde ładny żeby ruskie w nim były to od razu kupie, ostatnio miałam już w ręku piękny atlas wydanie super, dużo zdjęć opisów, ale zniesmaczona go odłożyłam na miejsce, bo owszem pudle, sznaucery były ale niestety rusków nie ujrzałam :(

To Perełka chyba właśnie na takowym atlasie się wychowywał... :lol:

Posted

LAZY napisał(a):
Olcia napisał(a):

To Perełka chyba właśnie na takowym atlasie się wychowywał... :lol:

w końcu to młoda rasa, a wczoraj usłyszałam o sznaucer(greta) i chwila konsternacji, proszę pani a ten drugi to jaka rasa??, powiedziałam 2 ruskie a pan zrobił wielkie oczy :o

Posted

Ale ładne... :roll:
Mam zamiar w tym roku przeprowadzić się do nowego domu i od jakiegoś czasu dyskutujemy z TZ nad doborem rasy stróżującej i w razie czego obronnej. Ostatno na tapecie są czarne ruski... :)

Posted

Siostra napisał(a):
Ale ładne... :roll:
Mam zamiar w tym roku przeprowadzić się do nowego domu i od jakiegoś czasu dyskutujemy z TZ nad doborem rasy stróżującej i w razie czego obronnej. Ostatno na tapecie są czarne ruski... :)

poczytajcie troszke o ruskich a jeśli już będzie to stanowcze TAK, to miłość będzie do przysłowiowej grobowej deski :D

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
słowami Aduniu słowami :D
Szkoooooda..... :(

to na co czkeasz aparat w łapki i na bródno na sesje dupci :D

Posted

Olcia napisał(a):
He he, podobno najlepsze jest światło dzienne, pełne słoneczko... itp. itd. :evilbat:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
He he, podobno najlepsze jest światło dzienne, pełne słoneczko... itp. itd. :evilbat:

ja dzisiaj tak padnięta wróciłam że jest mi wszystko jedno :(