adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 [quote name='LAZY']Ale musze powiedziec, ze BARDZO mu sie leoski spodobały! Ale jak powiedzialam, ze Adda nam jednego zasponsoruje ( :wink: ) to powiedzial, ze NIE! Jak to nie? :o Bo podobac sie podobaja ale miec nie chce...zadnego psa nie chce A taki miły się wydawał :-? :wink: ...cxhyba ze wyjedziemy zagranice to moge miec ile tylko chce... :roll: A co ma piernik do wiatraka? Quote
LAZY Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 A ma..bo on chce wyjechac a ja nie...wiec "propozycja psia" padła jako marchewka dla osła... :-? Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 LAZY napisał(a):A ma..bo on chce wyjechac a ja nie...wiec "propozycja psia" padła jako marchewka dla osła... :-? Aha, a potem powie coś innego... te chopy :evilbat: Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 LAZY napisał(a): ......ze na początku myslal, ze to były pudle! :o :evil: no nie normalnie zakaz wstępu na Bródno dla Perełki, do momentu nauczenia się z atlasu na pamięć wszystkich ras psów i rozróżniania ich :D Quote
LAZY Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a): ......ze na początku myslal, ze to były pudle! :o :evil: no nie normalnie zakaz wstępu na Bródno dla Perełki, do momentu nauczenia się z atlasu na pamięć wszystkich ras psów i rozróżniania ich :D Buahahahahaha....musze mu to powiedziec! A tak poza tym to te "pudle" bardzo mu sie podobaly nawet te a'la Olcia.. :wink: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):LAZY napisał(a): ......ze na początku myslal, ze to były pudle! :o :evil: no nie normalnie zakaz wstępu na Bródno dla Perełki, do momentu nauczenia się z atlasu na pamięć wszystkich ras psów i rozróżniania ich :D Buahahahahaha....musze mu to powiedziec! A tak poza tym to te "pudle" bardzo mu sie podobaly nawet te a'la Olcia.. :wink: normalnie jak nie ma to sama mu kupie atlas i do roboty, parę najbliższych wieczorów będzie miał zajętych :D Quote
LAZY Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):LAZY napisał(a): ......ze na początku myslal, ze to były pudle! :o :evil: no nie normalnie zakaz wstępu na Bródno dla Perełki, do momentu nauczenia się z atlasu na pamięć wszystkich ras psów i rozróżniania ich :D Buahahahahaha....musze mu to powiedziec! A tak poza tym to te "pudle" bardzo mu sie podobaly nawet te a'la Olcia.. :wink: normalnie jak nie ma to sama mu kupie atlas i do roboty, parę najbliższych wieczorów będzie miał zajętych :D Nie ma... :lol: To ja taki jakis fajny ppoprosze to sama sie takze dokształce...adres moge podesłac na priv... :evilbat: :wink: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 ok jak tylko znajde ładny żeby ruskie w nim były to od razu kupie, ostatnio miałam już w ręku piękny atlas wydanie super, dużo zdjęć opisów, ale zniesmaczona go odłożyłam na miejsce, bo owszem pudle, sznaucery były ale niestety rusków nie ujrzałam :( Quote
LAZY Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):ok jak tylko znajde ładny żeby ruskie w nim były to od razu kupie, ostatnio miałam już w ręku piękny atlas wydanie super, dużo zdjęć opisów, ale zniesmaczona go odłożyłam na miejsce, bo owszem pudle, sznaucery były ale niestety rusków nie ujrzałam :( To Perełka chyba właśnie na takowym atlasie się wychowywał... :lol: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 LAZY napisał(a):Olcia napisał(a):ok jak tylko znajde ładny żeby ruskie w nim były to od razu kupie, ostatnio miałam już w ręku piękny atlas wydanie super, dużo zdjęć opisów, ale zniesmaczona go odłożyłam na miejsce, bo owszem pudle, sznaucery były ale niestety rusków nie ujrzałam :( To Perełka chyba właśnie na takowym atlasie się wychowywał... :lol: w końcu to młoda rasa, a wczoraj usłyszałam o sznaucer(greta) i chwila konsternacji, proszę pani a ten drugi to jaka rasa??, powiedziałam 2 ruskie a pan zrobił wielkie oczy :o Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Wind juz Ci mówiłam że jesteś kochna :D :multi: dziękuję bardzo Quote
Siostra Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Ale ładne... :roll: Mam zamiar w tym roku przeprowadzić się do nowego domu i od jakiegoś czasu dyskutujemy z TZ nad doborem rasy stróżującej i w razie czego obronnej. Ostatno na tapecie są czarne ruski... :) Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 Siostra napisał(a):Ale ładne... :roll: Mam zamiar w tym roku przeprowadzić się do nowego domu i od jakiegoś czasu dyskutujemy z TZ nad doborem rasy stróżującej i w razie czego obronnej. Ostatno na tapecie są czarne ruski... :) poczytajcie troszke o ruskich a jeśli już będzie to stanowcze TAK, to miłość będzie do przysłowiowej grobowej deski :D Quote
anushka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 [quote name='Wind']Olcia, Bonus pack ;) ale piękna fotka........... :modla: :modla: :megagrin: wszystkie fotki są super :calus: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 :oops: już nie mogę doczekać się następnych :D Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia, tam w galerii dogomaniaków doopa Twoja jest potrzebna :roll: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Olcia, tam w galerii dogomaniaków doopa Twoja jest potrzebna :roll: juz swoje zdanie wyraziłam :D Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):juz swoje zdanie wyraziłam :D Doopą? :o Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):juz swoje zdanie wyraziłam :D Doopą? :o słowami Aduniu słowami :D Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):słowami Aduniu słowami :D Szkoooooda..... :( Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):słowami Aduniu słowami :D Szkoooooda..... :( to na co czkeasz aparat w łapki i na bródno na sesje dupci :D Quote
adda Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Olcia napisał(a):to na co czkeasz aparat w łapki i na bródno na sesje dupci :D He he, podobno najlepsze jest światło dzienne, pełne słoneczko... itp. itd. :evilbat: Quote
Olcia Posted May 16, 2005 Author Posted May 16, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):to na co czkeasz aparat w łapki i na bródno na sesje dupci :D He he, podobno najlepsze jest światło dzienne, pełne słoneczko... itp. itd. :evilbat: ja dzisiaj tak padnięta wróciłam że jest mi wszystko jedno :( Quote
Recommended Posts