LAZY Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Dawać foty!!!! :evil: :wink: Pęikne czarnuszki..cudowne...przekochane...ehhh... :angel: Quote
Olcia Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 LAZY napisał(a):Dawać foty!!!! :evil: :wink: Pęikne czarnuszki..cudowne...przekochane...ehhh... :angel: zdjecia beda jak tylko sie Kacper urozi i odzyskam aparat :D Quote
Olcia Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A dla kawalera miejsce się znajdzie? :o a jakby inaczej Quote
LAZY Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 Olcia ja jutro byc w warszawie..i ty tez byc na polach o 12...to ejst rozkaz!!! :evilbat: Quote
anushka Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='LAZY']Dawać foty!!!! :evil: :wink: Pęikne czarnuszki..cudowne...przekochane...ehhh... :angel:zdjecia beda jak tylko sie Kacper urozi i odzyskam aparat :D za Kaceprka :thumbs: :bigok: Quote
Olcia Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 LAZY napisał(a):Olcia ja jutro byc w warszawie..i ty tez byc na polach o 12...to ejst rozkaz!!! :evilbat: melduje sie na polach na 100% tylko nie wiem czy na 12 sie wyrobie czy nie bede ciut pozniej Quote
Olcia Posted May 13, 2005 Author Posted May 13, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='Olcia'][quote name='LAZY']Dawać foty!!!! :evil: :wink: Pęikne czarnuszki..cudowne...przekochane...ehhh... :angel:zdjecia beda jak tylko sie Kacper urozi i odzyskam aparat :D za Kaceprka :thumbs: :bigok: trzymaj mocno kciuki bo najprawdopodobnie Kacper bedzie juz na swiecie w poniedzialek, i oczywscie od razu na dogo bedzie siedzial :D Quote
Olcia Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 ech bylam dzisiaj po kagance dla czarnochow bo greta swoj zdemolowala, i nie kupilam, bo przeciez dla tych potworkow nic nie mozna dopadowac, a to za dlugi a to za krotki a to za wielki i za maly ech znowu chyba bedzie na zamowienie zrobic :cry: Quote
adda Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Myślisz, że doceni Twoje starania i tego na zamówienie nie zje? :lol: Quote
Olcia Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 LAZY napisał(a):Dawać foty!!!! :evil: :wink: Pęikne czarnuszki..cudowne...przekochane...ehhh... :angel: foty bedziesz miala jak je sama dzisiaj porobisz :D Quote
malawaszka Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 qrde jak nie będzie fot ze spotkanka to :chainsaw: LAZ a co Ty tak wpogóle ostatnio do tej Wawki jeździsz?? 8) zazdrosnam :lol: Quote
Olcia Posted May 14, 2005 Author Posted May 14, 2005 malawaszka napisał(a):qrde jak nie będzie fot ze spotkanka to :chainsaw: LAZ a co Ty tak wpogóle ostatnio do tej Wawki jeździsz?? 8) zazdrosnam :lol: Waszunia a czy ktos nie pozwala przyjechac za tydzien meldujesz sie na polach :D Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 adda napisał(a):Myślisz, że doceni Twoje starania i tego na zamówienie nie zje? :lol: niestety zjadła :lol: Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 troszkę zdjęć z wczorajszych pól greta, graf i nadi(Perełka twierdzi, że każdy to inna rasa :D na kolankach najwygodniej nie wiem które :oops: głaszcz mnie Nadi grecia pozuje a nadi sie schował :D zjadłam głowę fridzie stróżujący nadi :D to by było na tyle :D Quote
adda Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Olcia napisał(a):adda napisał(a):Myślisz, że doceni Twoje starania i tego na zamówienie nie zje? :lol: niestety zjadła :lol: Już? :o Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 adda napisał(a):Myślałam, że to nowy zjadła :roll: nowy to jakiś stalowy muszę zrobić , zeby starczył na dłużej :o Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 buzi od mojego kawalera nadi na moście , nadiem troszke nóżka do wody wpadła :D grecia odpoczywa sobie a taka miałam mine jak dziecko z boku powiedział" o dwie owce" Quote
malawaszka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 boskieee :angel: Wind to mega fotograf :klacz: a Olcia i czarnuchy to rewelacyjni modele :D Quote
Olcia Posted May 15, 2005 Author Posted May 15, 2005 Wind normalnie jest WIELKA :D chyba się na bląd przefarbuje i pójdę na sesje :D Quote
LAZY Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Ano według Perełki Greta na bank to inna rasa niz Graf..co do Nadiego to nie wiadomo... :lol: Hahha...a w domu przyznał sie mi i pawłowi, ze na początku myslal, ze to były pudle! :o I taki to on dogomaniak...jedyne co to piffko popija w równym dogomaniackim tempie.. Ale musze powiedziec, ze BARDZO mu sie leoski spodobały! Ale jak powiedzialam, ze Adda nam jednego zasponsoruje ( :wink: ) to powiedzial, ze NIE! Bo podobac sie podobaja ale miec nie chce...zadnego psa nie chce...cxhyba ze wyjedziemy zagranice to moge miec ile tylko chce... :roll: Quote
Recommended Posts