Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Lukusia napisał(a):?????????????????? O co chodzi?? proponuje przeczytac calosc Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Ania-k napisał(a):toż to szatan nie kobieta :o ja??? nigdy w zyciu :oops: , ale Adda i Alicja to i owszem Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Twa cierpliwość zostanie wynagrodzona. :wink: czyzbys sugerowala ze lada moment moim czarnym oczkom jak wegileki cos/ktos sie ukarze??? :lol: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No nie tak prędko ,przecież pisałam ze nie prędzej jak w niedzielę . :-? Olcia może aż tak to nie szuka tylko my jej go szukamy. :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Ania-k napisał(a):kawaliera??? :evilbat: :o nie :D ta rasa mi sie nie podoba :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No nie tak prędko ,przecież pisałam ze nie prędzej jak w niedzielę . :-? Olcia może aż tak to nie szuka tylko my jej go szukamy. :lol: ja mam tak dobrych szukaczy ze zjawie sie dopiero na gotowe i sprawdzone :D Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 a powiedz co będziesz z nim robić to tesh zacznę ci szukać :evilbat: :megagrin: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Ania-k napisał(a):a powiedz co będziesz z nim robić to tesh zacznę ci szukać :evilbat: :megagrin: oj Ania tak wiem ze tu nikt nie zaglada i nikt nie czyta , ale tak publicznie?? wstydze sie troszku :oops: Quote
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 fotyyyyy :evilbat: bo nakabluję do moda że gadacie :evilbat: :lol: :lol: :lol: chcę ruski oglądać :angel: Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):oj Ania tak wiem ze tu nikt nie zaglada i nikt nie czyta , ale tak publicznie?? wstydze sie troszku :oops: no tak sobie to tłumacz.. :haha: i nie wstydź się,widziałaś kiedyś jak rasowa kotka się wstydzi??? :o :o Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 malawaszka napisał(a):fotyyyyy :evilbat: bo nakabluję do moda że gadacie :evilbat: :lol: :lol: :lol: chcę ruski oglądać :angel: Waszunia przecie ten glupak cyt. moj brat mi aparat zabral, bo lada dzien synu sie urodzi i musi miec aparat w stanie gotowosci oj po starej dobrej znajomosci nie kabluj :D Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Ania-k napisał(a):Olcia napisał(a):oj Ania tak wiem ze tu nikt nie zaglada i nikt nie czyta , ale tak publicznie?? wstydze sie troszku :oops: no tak sobie to tłumacz.. :haha: i nie wstydź się,widziałaś kiedyś jak rasowa kotka się wstydzi??? :o :o nie ale rasowa kotka jest cwana i wiele rzeczy trzyma w tajemnicy dla zmylenia potęcjalnego rasowego kociaka :D Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 rozumiem,że to ktoś z DGM???ja chyba domniemam o kim Adda pisała,i całkiem inaczej sobie tą osobę wyobrażałam :o :o Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='Ania-k']rozumiem,że to ktoś z DGM???ja chyba domniemam o kim Adda pisała,i całkiem inaczej sobie tą osobę wyobrażałam :o :o Aniu zaczelo sie od slazaka, i czekamy na jego zdjecia, tak w skrocie, a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 no proszę.. :lol: :lol: już kolejeczka się ustawia :o to się nazywa mieć branie 8) :wink: ślązaczek nawet się trafił fiu fiu... :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Ania-k napisał(a):no proszę.. :lol: :lol: już kolejeczka się ustawia :o to się nazywa mieć branie 8) :wink: ślązaczek nawet się trafił fiu fiu... :lol: no wlasnie slazak sie na razie nie trafil i w tym jest caly problem :cry: Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 a ten ślązak to dokłądnie z któej części śląska.>>??bo normlanie zaraz będe dymać go szukać :megagrin: Quote
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D a on teraz zupełnie inaczej wygląda :evilbat: Quote
anushka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D a on teraz zupełnie inaczej wygląda :evilbat: Malawaszka pokaż :o :o Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Ania-k napisał(a):a ten ślązak to dokłądnie z któej części śląska.>>??bo normlanie zaraz będe dymać go szukać :megagrin: obojetne :D Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='Ania-k'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D a on teraz zupełnie inaczej wygląda :evilbat: Malawaszka pokaż :o :o oj oj Waszunia czy Ty cos wiesz?? :lol: Quote
malawaszka Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Ania-k'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D a on teraz zupełnie inaczej wygląda :evilbat: Malawaszka pokaż :o :o oj oj Waszunia czy Ty cos wiesz?? :lol: a wiem ale nie mam już tej foty :oops: :lol: Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):Ania-k napisał(a):toż to szatan nie kobieta :o ja??? nigdy w zyciu :oops: , ale Adda i Alicja to i owszem Sobie protestuję :roll: Quote
Recommended Posts