Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Twa cierpliwość zostanie wynagrodzona. :wink:

czyzbys sugerowala ze lada moment moim czarnym oczkom jak wegileki cos/ktos sie ukarze??? :lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
No nie tak prędko ,przecież pisałam ze nie prędzej jak w niedzielę . :-?
Olcia może aż tak to nie szuka tylko my jej go szukamy. :lol:

ja mam tak dobrych szukaczy ze zjawie sie dopiero na gotowe i sprawdzone :D

Posted

Ania-k napisał(a):
a powiedz co będziesz z nim robić to tesh zacznę ci szukać :evilbat: :megagrin:

oj Ania tak wiem ze tu nikt nie zaglada i nikt nie czyta , ale tak publicznie?? wstydze sie troszku :oops:

Posted

Olcia napisał(a):
oj Ania tak wiem ze tu nikt nie zaglada i nikt nie czyta , ale tak publicznie?? wstydze sie troszku :oops:

no tak sobie to tłumacz.. :haha: i nie wstydź się,widziałaś kiedyś jak rasowa kotka się wstydzi??? :o :o

Posted

malawaszka napisał(a):
fotyyyyy :evilbat: bo nakabluję do moda że gadacie :evilbat: :lol: :lol: :lol: chcę ruski oglądać :angel:

Waszunia przecie ten glupak cyt. moj brat mi aparat zabral, bo lada dzien synu sie urodzi i musi miec aparat w stanie gotowosci

oj po starej dobrej znajomosci nie kabluj :D

Posted

Ania-k napisał(a):
Olcia napisał(a):

no tak sobie to tłumacz.. :haha: i nie wstydź się,widziałaś kiedyś jak rasowa kotka się wstydzi??? :o :o

nie ale rasowa kotka jest cwana i wiele rzeczy trzyma w tajemnicy dla zmylenia potęcjalnego rasowego kociaka :D

Posted

[quote name='Ania-k']rozumiem,że to ktoś z DGM???ja chyba domniemam o kim Adda pisała,i całkiem inaczej sobie tą osobę wyobrażałam :o :o

Aniu zaczelo sie od slazaka, i czekamy na jego zdjecia, tak w skrocie, a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D

Posted

Ania-k napisał(a):
no proszę.. :lol: :lol: już kolejeczka się ustawia :o to się nazywa mieć branie 8) :wink: ślązaczek nawet się trafił fiu fiu... :lol:

no wlasnie slazak sie na razie nie trafil i w tym jest caly problem :cry:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D

a on teraz zupełnie inaczej wygląda :evilbat:
Malawaszka pokaż :o :o

Posted

Ania-k napisał(a):
a ten ślązak to dokłądnie z któej części śląska.>>??bo normlanie zaraz będe dymać go szukać :megagrin:

obojetne :D

Posted

[quote name='Ania-k'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D

oj oj Waszunia czy Ty cos wiesz?? :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='Ania-k'][quote name='malawaszka'][quote name='Olcia']a DGM wpadl tutaj na tymczasowe zastepstwo i czekanie na slazaka :D

oj oj Waszunia czy Ty cos wiesz?? :lol:

a wiem ale nie mam już tej foty :oops: :lol:

Posted

Olcia napisał(a):
Ania-k napisał(a):
toż to szatan nie kobieta :o

ja??? nigdy w zyciu :oops: , ale Adda i Alicja to i owszem

Sobie protestuję :roll: