Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 A co to takie śmieszne ze boxerka ?Ja tez miałam boksera ale chłopczyka. Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):dawaj dawaj Ale on biegunowo inny, rodem z Gdańska, obecnie w Wawie mieszka :D no to tez dobrze bedzie gdzie na wakacje do"rodziny" jezdzic :D Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A co to takie śmieszne ze boxerka ?Ja tez miałam boksera ale chłopczyka. Nie że śmieszne, tylko tłumaczy temperament :lol: Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):no to tez dobrze bedzie gdzie na wakacje do"rodziny" jezdzic :D Po co do rodziny? On tam swoją chatkę ma :D Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='adda'][quote name='Alicjarydzewska']Adda ,ale się wcięłaś .To ta twoja robota ,a ty mnie tu wiaderkiem oczy zasypujesz. :o :-? Przeca napisałam: w zapasie, Twój ma pierwsze pierwszeństwo :lol: I tak ma fory, bo Ślunzak 8) ale to wcale nie przeszkadza w tym ze by jak najwiecej sie dowiedziec :D Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a):no to tez dobrze bedzie gdzie na wakacje do"rodziny" jezdzic :D Po co do rodziny? On tam swoją chatkę ma :D zaczyna mi sie podobac coraz bardziej :D Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):ale to wcale nie przeszkadza w tym ze by jak najwiecej sie dowiedziec :D Rekonesans musi być 8) Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):A co to takie śmieszne ze boxerka ?Ja tez miałam boksera ale chłopczyka. suka mojego brata tyz bokserka demolowala wszystko, doslowanie wszystko :o Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No to mój przebity tą chatką nad morzem. :( Olcia a zaprosisz na urlopik do Trójmiasta? :wink: Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):zaczyna mi sie podobac coraz bardziej :D To chociaż mów mniejszymi literami, bo się Alicja wkurzy :lol: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No to mój przebity tą chatką nad morzem. :( Olcia a zaprosisz na urlopik do Trójmiasta? :wink: ej ej ja nic takiego nie powiedzialam :( , nadal czekam na szczegoly a Wind na zdjecia(ja oczywisci tez) Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):No to mój przebity tą chatką nad morzem. :( Olcia a zaprosisz na urlopik do Trójmiasta? :wink: Tylko proszę nie wyolbrzymiać, to chyba mieszkanko, a nie jakaś chawira :roll: Trzymacze psów i chór jadą nad morze 8) Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 wiesz Ala ja mam wiekszy sentyment do slazakow, wiec nic straconego :D Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ale uprzedzam on jest Ślązakiem z przesiedlenia .Rodzina bliżej północy : Toruń , Orneta itp.Może będzie w niedziele , więc my go z nienacka na aparacik.... :evilbat: Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale uprzedzam on jest Ślązakiem z przesiedlenia .Rodzina bliżej północy : Toruń , Orneta itp.Może będzie w niedziele , więc my go z nienacka na aparacik.... :evilbat: oj tam wazne ze slowa "slazak"wystepuje :D Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Może będzie w niedziele , więc my go z nienacka na aparacik.... :evilbat: Zróbcie sobie niby siakieś takie rodzinne zdjęcie 8) Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 Adda a teraz Ciebie trzeba za jezyk ciagnac, szybciutko mi to sprawozdanie z kawalera Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 O ,będzie o gdańszczaninie :o To ja usiądę grzecznie w kąteczku i posłucham :P Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia, bierz pomorzanina, ślunzak dla mnie!!!! Ja UWIELBIAM sląsk, Katowice to moje ulubione polskie miasto, najpiekniejsze trzy dni życia tam spędziłam (w akademiku na Ligocie :oops: 8) ), mam do Śląska wieeeelki sentyment, jestem po trosze slunzaczka z pochodzenia, miłośc mojego życia (niespełniona, ta z akademika :wink: ) jest ze Śląska... MÓJ CI ON!!! :multi: I zdjęcia mi nie trzeba, biorę w ciemno! Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 [quote name='asher']Olcia, bierz pomorzanina, ślunzak dla mnie!!!! Ja UWIELBIAM sląsk, Katowice to moje ulubione polskie miasto, najpiekniejsze trzy dni życia tam spędziłam (w akademiku na Ligocie :oops: 8) ), mam do Śląska wieeeelki sentyment, jestem po trosze slunzaczka z pochodzenia, miłośc mojego życia (niespełniona, ta z akademika :wink: ) jest ze Śląska... MÓJ CI ON!!! :multi: I zdjęcia mi nie trzeba, biorę w ciemno! no robi sie ciekawie, znasz mnie ale nie pamietasz skad, milosc na slasku ??? moze to ten sam :lol: , chociaz ja do akademika nie jezdzilam , ale na ligocie a i owszem pomieszkiwalo sie :lol: Quote
asher Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Olcia napisał(a):milosc na slasku ??? moze to ten sam :lol: Ja ci dam ten sam :nono: Chociaż kto wie, on informatyk jest 8) Quote
Olcia Posted May 12, 2005 Author Posted May 12, 2005 asher napisał(a):Olcia napisał(a):milosc na slasku ??? moze to ten sam :lol: Ja ci dam ten sam :nono: Chociaż kto wie, on informatyk jest 8) :oops: Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Ale się pokręciło :o Olcia ustalcie dla kogo Ślunzak, dla kogo Pomorzanin :roll: Quote
Alicja Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 No to sie będe bała fotke wrzucić ,bo siec rozgrabicie. :roll: Adda , a ty masz fotkę tego z Trójmiasta? :o Quote
adda Posted May 12, 2005 Posted May 12, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Adda , a ty masz fotkę tego z Trójmiasta? :o Każdy ją może mieć :lol: To Dogomaniak :lol: Quote
Recommended Posts