Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
opłacało ci się teraz będziesz miała chwilowo czyste psy na zasyfiałym niby śniegu :P

ech daleka droga jeszcze do końca dopiero wykąpane i kawałek nadira wyczesane, greta idzie pod maszynkę cała bo jest tak skołtuniona że wariatki nie rozczeszę, bo głupek natychmiast ucieka jak widzi grzebień

Posted

malawaszka napisał(a):
chcę chociaż boję się tego, ze po każdym spacerze po łąkach będzie miał w kudłach miliony patyczków, trawek i wszystkiego - najwyżej będę golić :lol:

waszka jak są na działce nie są takie brudne jak w bloku, na działce same się czyszczą o trawę:) a w bloku są całe zakurzone

Posted

debe kiedyś wykąpanie, wyczesanie i ostrzyżenie obydwóch zajmowało mi 4 godziny , a teraz przez ten pier.... kręgosłup gdzie w pozycji klęczącej czy pochylonej mogę być max 10 min to zajmuje mi sama nie wiem ile zabrałam się za nie o 9 a jest kur.... 16 i końca nie widać
chyba muszę zacząć odkładać kasę żeby je strzyc u fryzjera nawet nie wiem ile teraz sobie liczą

Posted

4 godziny to i tak dużo ja przy swoim futrzaku w ogóle nie "tracę" czasu na czesanie i wiem, że to jest przyjemnosc dla psiarza dbać o psa ale TO JEST HARDCORE haha
inaczej bym pisała sprzed ery jana może hahahahahhahaha

Posted

[quote name='Olcia']
prawy kawałek nadira wyczesany:)

pole walki:) po nadirze i to po wyczesaniu tylko :)

haha, dobre !
i przerażające....
A Nadir tak grzecnzie leży i czeka aż skończysz go szarpać?

Posted

nadir pod tym względem jest rewelacyjny jak tylko biorę grzebień do ręki on natychmiast się kładzie i czeka żeby go czesać i to jak najdłużej, nawet nie drgnie, na drugi bok trzeba go za łapy przewrócić bo leniwiec się nie podniesie :):) wczoraj czesałam go łącznie 3 godziny i nawet się nie ruszył tylko błagalnie popatrzył jeszcze jeszcze:):), a greta no cóż od wczoraj jest łysa:):)

Posted

wiem zabijecie mnie , ale wczoraj po powrocie do domu z pracy mój cudny syn SPAŁ, sama oczom nie wierzyłam, więc szybko położyłam się i ja spać i nawet udało mi się pospać do 18 , ale oczywiście to za mało snu:(:( i już mi się nie chciało nawet kompa włączyć:( wybaczcie, dzisiaj późno wracam, ale ale za to jutro mam wolne:):):)