Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oho...widzę, że coś dla mnie :evil_lol: zmęczenie zimą, a to jeszcze nie koniec :diabloti: jeszcze G. musi się wykluć zimową porą :roll: a potem może nadchodzić wiosna :multi:

Posted

Cola napisał(a):
oho...widzę, że coś dla mnie :evil_lol: zmęczenie zimą, a to jeszcze nie koniec :diabloti: jeszcze G. musi się wykluć zimową porą :roll: a potem może nadchodzić wiosna :multi:

G. wykluwaj się i pogoń te wiosne bo czekamy ;)

Posted

witam tą piękną długą zimową porą :D
narzekacie najpierw, że nie ma zimy, że szaro buro beznadziejnie teraz, że zimno śnieg i zima.
Jaka za to po takiej zimie będzie cudowna wiosna - oczywiście jak zwykle będzie za wiosenna
a potem lato za letnie ;)

ps

też mam już dość - bolą mnie buły od pchania wózka po zaspach

Posted

dbsst napisał(a):
witam tą piękną długą zimową porą :D
narzekacie najpierw, że nie ma zimy, że szaro buro beznadziejnie teraz, że zimno śnieg i zima.
Jaka za to po takiej zimie będzie cudowna wiosna - oczywiście jak zwykle będzie za wiosenna
a potem lato za letnie ;)

otóż to :klacz: hahaha

Posted

dzisiaj to już ta zima przegięła, zakopałam się na parkingu oczywiście żaden pan nie raczył mi pomóc i sama ponad 40 min odkopywałam samochód żeby wyjechać, a tak swoją drogą ciekawe za co panowie biorą pieniądze??? od paru dni nie czuję już swoich i tak rozwalonych pleców , bo Alanowi się już znudziło raczkowanie i stwierdził że zaczyna chodzić, greta i nadir cierpią, bo przecież najlepiej się chwycić futra i wstawać:).
zamówiłam sobie na all kalosze tak tak ocieplane kalosze:):) i może w końcu będę miała suche skarpetki:), bo już mnie szlak trafia i wiecznie mokrymi butami.

i ja wyrodna matka zaczęłam używać na noc szelek dla Alana bo ucieka mi z łóżka w nocy tzn. śpi i na śpiąco wstaje i idzie sobie:)

Posted

no niestety Alan tak ma że czego się nauczy w dzień to ćwiczy śpiąc,a nie zawsze nadir leży pod łóżkiem ,żeby w razie co miał miękkie lądowanie:)

Posted

[quote name='Olcia']
i ja wyrodna matka zaczęłam używać na noc szelek dla Alana bo ucieka mi z łóżka w nocy tzn. śpi i na śpiąco wstaje i idzie sobie:)

haha, ja też poproszę zdjęcie.
Straszna matka, która na noc krępuje dziecko sznurem :shake:

Posted

kochane moje foty będą na pewno, może dzisiaj wstawię, nie mam na nic siły cały czas spać mi się chce:(:(, zabrałam się dzisiaj za kąpanie i obcięcie burków bo tak śmierdzą po tym śniegu że nie da się wejść do domu:)

Posted

[quote name='malawaszka']a będą burkowe foty?

tak specjalnie dla Ciebie ze strzyżenia:) i oczywiście będzie pytanie czy nadal chcesz ruska:)
kocham ruskie za charakter za wygląd ale pielęgnacja jedn WIELKI minus:(:(

mój kręgosłup tego nie wytrzymuje:(:(

prawy kawałek nadira wyczesany:)

pole walki:) po nadirze i to po wyczesaniu tylko :)