Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']dzień dobry:):)

tak tak wiem wstaje o chorej porze hmm sama nie wiem czy dnia czy jeszcze nocy:)

zdjęcia będą :)

Boże, 4.00 rano! :shake:

A mnie o 5.30 obudził głodomór i byłam zła. A potem i tak pospaliśmy do 8.30 i byłam zła, że tak krótko :diabloti:

A samochodzik bomba, co to za wytwór, z czego zrobiony, mały w nim siedzi czy jak?

Posted

Maga bardzo go polecam, bo Alan w nim siedzi i on nie ma podłogi i może się odpychać , jest zrobiony z miekkiego materiału w środku miekki więc jak się rozbuja to przywali głową w miekkie a nie w podłogę:), ma kierownice i wydaje dzwięki jak prawdziwy samochód oczywiście kierownica żeby nie było skórzana wręcz stowrzona do gryzienia:)

Posted

no niezła fura do rwania lasek szybko niech się odepchnie do Klockowej galerii może uda mu się wyrwać Dominisię zanim Jasiek zrobi się duży i przystojny i weźmie sprawy w swoje ręce hahahahah

Posted

dbsst napisał(a):
w pracy o rany bidulo

debe ja uwielbiam pracować w sobotę i niedzielę bo jestem sama nikt mi przysłowiowej doopy nie zawraca i wszystko mogę sobie porobić w spokoju, bo w tygodniu to wiecznie ktoś coś chce, a wolę mieć w tygodniu wolne.

dokładnie zima jak ta lala tylko się modliłam żeby mi samochód zapalił, ale jak zwykle mnie nie zawiódł:)

Posted

Olcia napisał(a):
debe ja uwielbiam pracować w sobotę i niedzielę bo jestem sama nikt mi przysłowiowej doopy nie zawraca i wszystko mogę sobie porobić w spokoju, bo w tygodniu to wiecznie ktoś coś chce, a wolę mieć w tygodniu wolne.

dokładnie zima jak ta lala tylko się modliłam żeby mi samochód zapalił, ale jak zwykle mnie nie zawiódł:)

w przychodni w sobotę jest taki meksyk, że szok ja wole rano w tygodniu :evil_lol: no chyba, że nie ma internetu to wtedy wolę z czasie pory meksykanskiej czyli drzwi trzaskają ludzie pytają mnie głos siada i nie tylko :evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
ale zaraz zmykam do domu i znów na ten mróz muszę wyjść:(

hahahaha to czego ci bardziej współczuć siedzenia w pracy czy powrotu do domu ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: