Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
będzie ciekło jak przez sito :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ten się śmieje kto się śmieje ostatni czy jakoś tak:)

Posted

Olcia napisał(a):
ten się śmieje kto się śmieje ostatni czy jakoś tak:)

słuchaj moge sie śmiać bo zeby u nas to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki odległy temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ja dzieliłam etapy na:
- jak przestanie być naleśnikiem
-jak zacznie cokolwiek kontaktować
-jak zacznie się uśmiechać
- jak zacznie gadać po swojemu
-jak zacznie siadać
-jak zacznie mieć zęby
-jak zacznie raczkować

i na razie koniec:)

Posted

dbsst napisał(a):
i jak poprosi o pierwsze kieszonkowe - bo ma randke z kolezanką z przedszkola :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

po kieszonkowe to do ojca :)

Posted

[quote name='Olcia']-jak zacznie mieć zęby

przeczytałam, jak zacznie MYĆ zęby :evil_lol:
i dziwiłam się, ze to przed raczkowaniem :evil_lol:

Tadzik wciąż jest łyse dziąsło
a raczkować nigdy nie będzie, bo nienawidzi leżeć na brzuchu :shake::diabloti::diabloti:

Posted

podobno czym dzieci później dostają zębów to tym lepiej bo mocniejsze ale ile w tym prawdy to nie wiem.
to Tadeusz zamiast raczkować któregoś pięknego dnia sam przyjedzie to waszej sypialni:):)

Posted

"Dziecko Chińczyk i dziecko Japończyk to się niczym od siebie nie różnią, tylko nazwą - Chińczyk i Japończyk. Chyba tylko jak Chińczyk jest chłopcem a Japończyk dziewczynką to się różnią - płcią. Ale to już tak jak u ludzi."

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

nie mogłam się oprzeć :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
panie kierowniku trzeba wszyć tego naszego:)

i to sięnie zmieniło co za PRL i za dziś jest TAK SAMO :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']to Tadeusz zamiast raczkować któregoś pięknego dnia sam przyjedzie to waszej sypialni:):)

fantastycznie, szkoda tylko, że w związku z tym czeka mnie jeszcze pół roku noszenia go na rękach 0X

Posted

[quote name='Maga100']fantastycznie, szkoda tylko, że w związku z tym czeka mnie jeszcze pół roku noszenia go na rękach 0X
ale jakie będziesz miała buły jak Sylwester :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']fantastycznie, szkoda tylko, że w związku z tym czeka mnie jeszcze pół roku noszenia go na rękach 0X

Maga są takie fajne ja to nazywam "naboczniki":) takie nosidła które zakładasz na swoje biodro i tak nosisz jak na ręku jak opierasz na biodrze miałam to bo fajne , ale oddałam bo Alan nie wymaga noszenia

zaraz poszukam zdjęcia