Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 hmm jakoś te wszystkie konsystencje sprowadzają mi się do jednego:) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 O właśnie! Całkiem zapomniałam ... i bigosiary! Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):hmm jakoś te wszystkie konsystencje sprowadzają mi się do jednego:) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahahahhahahaha ZBOCZONA :diabloti: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 do konsystencji która jest potrzebna do powstania małego cudu natury:) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):do konsystencji która jest potrzebna do powstania małego cudu natury:) i koto jest zboczony i K T O :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 aż się boję położyć bo tylko zamknę oko a ssak się obudzi na cyca, dlaczego ZAWSZE tak jest jak tylko powieka mi opadnie:) kochane dziękuję Was za spędzenie pięknej nocy sylwestrowej w wyborowym towarzystwie, do napisania za pare godzin:) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Idź spać, póki maleństwo śpi! Wykorzystuj takie chwile! Trzymaj się, a my całujemy w czółko! :buzia: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 dobry dobry, ale mnie łeb napier....., bo że boli to mało powiedziane:( oczywiście scenariusz jak zawsze ten sam zdążyłam się wygłdnie położyć a młody już wstał , ale zjadł i poszedł spać, wstaliśmy o 8 , ale o 9 jak to mówi moja mama udało mi się go przydusić do pospania i dopiero wstaliśmy:) Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nie trzeba było Gaduło siedzieć z nami tak długo... :) Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga nie ma znaczenia do której siedzę ON poprostu tak czy położe się o 4 czy o 20:) Quote
Maga100 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 jezu, ile nagadaly! :roll: Olcia napisał(a): Mój syn śpi na siedząco z rękami do góry i na myśl przychodzi mi tylko jedno fanem polskiego kina klasyki nie będzie:):):) http://img191.imageshack.us/img191/4271/wwwwp.jpg Olcia, oni tak mają od urodzenia, potem tylko smoczek w dłoni zamieni na pilota :shake: Ale jak się go zapytasz co robi, odpowie, że przecież OGLĄDA :evil_lol: dbsst napisał(a):przy jakim jasiu :mad::mad::mad::mad: pamiętajcie też nie mówic DUPA JASIU :diabloti: dbsst napisał(a):: we wrześniu już na pewno będę mogła :drinka: we wrześniu 2014 oczywiście :roll: Quote
Alicja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 :hmmmm: czyli doopa jasiu skreślić ze słownika ...oki Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):dobry dobry, ale mnie łeb napier....., bo że boli to mało powiedziane:( oczywiście scenariusz jak zawsze ten sam zdążyłam się wygłdnie położyć a młody już wstał , ale zjadł i poszedł spać, wstaliśmy o 8 , ale o 9 jak to mówi moja mama udało mi się go przydusić do pospania i dopiero wstaliśmy:) kurcze mnie tez boli głowa jakbym piła całą noc :shake: Maga100 napisał(a): we wrześniu 2014 oczywiście :roll: tez cie kocham :diabloti: Alicja napisał(a)::hmmmm: czyli doopa jasiu skreślić ze słownika ...oki kategorycznie TAK :diabloti: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 ogłaszam wszem i wobec iż: wykonałam jedno w noworocznych postanowień a mianowicie wykąpałam gretę:) i w dniu dzisiejszym o godz. 16:30 odkryłam u mego syna wspaniałego Alana pierwszego zęba w wieku 5 miesięcy i 3 tygodni:):) wiec pijemy (nie mam emotek) Aga zdjęcia będę wkrótce:) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 rany była u was zębowa wróżka :eviltong: :smilecol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 zorientowałam się coś jest nie tak jak pół dnia język wyjmował i chował i mlaskał, ale myslałam że może jakiegoś kudła burków ma w buzi:) a na potwierdzenie babciny sposób metalowa łyżka do dzioba i pókało:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 no to masz już zębacza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):no to masz już zębacza :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: powiem tylko tak ała cycek będzie bolał:) Quote
Recommended Posts