Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Ułóż dla niego jakiś wierszyk... :eviltong: Ale najlepiej napisz, żeby mógł przestudiować! :evil_lol: haha już dostał piękny wierszyk w postaci odpowiedzi na pozew i studiuje go do tej pory i jakoś nie może przetrawić, i chyba w gardle mu stoi:):) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 możesz mówic prozą podwórkową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):haha już dostał piękny wierszyk w postaci odpowiedzi na pozew i studiuje go do tej pory i jakoś nie może przetrawić, i chyba w gardle mu stoi:):) Łoł, to jest aż tak źle? A może tak dobrze? :evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):możesz mówic prozą podwórkową :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahaha w końca ja baba z pragi:):) Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):Równa babka z Ciebie! :):) trza być trawdym nie miekkim:) i se radzić , a frajerstwo tępić:) przerwa techniczna na cyca Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):hahaha w końca ja baba z pragi:):) no będzie jasno i przejrzyscie i ja cie zrozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja niby od zawsze Bielany Żoliborz ale :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 ogarnięcie sytuacji było jednym okiem jeszcze nie cyc Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 dbsst napisał(a):no będzie jasno i przejrzyscie i ja cie zrozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja niby od zawsze Bielany Żoliborz ale :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no widzisz dzieli nas tylko jeden pier... most grota po którym teraz nie da się jeździć i tak przez najlliższe 2 lata Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 kurczaka bym zjadła dawno nie jadłam, ale tatarem się znów zapchałam:) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 kurcze i ja chyba zrobie wędrówke do kuchni :shake: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A widzicie, jak Was namawiam do grzesznych czynów! Jestem grzesznikiem i o tym wiem! O tym wiem, że jestem grzesznikiem!! Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 grzesz tak dalej z tym żarciem, bo już jedno postanowienie moje padło do stycznia miałam wrócić do wyglądu z przed ciązy i co w poniedziałek wracam do pracy na tłustą doope nie mam co włożyć, a ty o jedzeniu:( Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 własnie jem i moje postanowienia o nie jedzeniu beda ale za kilka dni :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 A ja mam dobrą figurę i przemianę materii! Odziedziczyłam po ojcu, to, że mogę jeść ile wlezie, a dupa nie rośnie... Znaczy się, jak narazie... Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):A ja mam dobrą figurę i przemianę materii! Odziedziczyłam po ojcu, to, że mogę jeść ile wlezie, a dupa nie rośnie... Znaczy się, jak narazie... proszę opuścić to towarzysto bo w depresje pozapadamy i pozamykamy się w sobie:) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Aga&Ganja napisał(a):A ja mam dobrą figurę i przemianę materii! Odziedziczyłam po ojcu, to, że mogę jeść ile wlezie, a dupa nie rośnie... Znaczy się, jak narazie... :evil_lol: tez tak miałam aż przyszedł taki czas że przytyłam :eviltong: kanapeczkę z szyneczka duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuza ilościa masła papryka i majonezem :evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 dbsst, Ty to jak moja siostra... Wszystko z majonezem! Majoneziara z Ciebie! Ale wszystkie Majoneziary, to fajne babki! Kolejną maksymę przyklejaj na lodówkę! :evil_lol::evil_lol: Olcia, a ja właśnie Was mobilizuję do pracy nad sobą! :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 to fakt uwielbiam majonez, chrzan, keczup, musztarde iiiiiiiii wiele innych hahaha Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Tak więc, wszystkie Majoneziary, Chrzaniary, Ketchupiary, Musztardary iiiii Wiele Inniary, to równe babki! Quote
Recommended Posts