dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]Kuba we wrześniu miał 20 ;) ...jak Kuba będzie miał 21 to Grosia 1 ....urodzinki mają dzień po dniu ;)[/FONT][FONT=Arial]Kuba 18 a Dominisia 19 września [/FONT] i 18 Września ma ktos jeszcze urodziny - 18 :cool1: Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 A w czerwcu? 15 czerwca? :eviltong: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 bo jednym słowem wrzesień 2010 pijemy od 1 do 30:) Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):i 18 Września ma ktos jeszcze urodziny - 18 :cool1: no ma KTOŚ jeszcze ;) Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):A może być od 15 czerwca? zaczniemy od narodzin Jaśka czyli od 4 stycznia ;) Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):zaczniemy od narodzin Jaśka czyli od 4 stycznia ;) O, no to mi pasuje! Coraz bliżej narodziny, coraz bliżej narodziny, coraz bliżej narodziny (tu podkład z reklamy coca-coli)!! :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 hahaha 6 września impreza rocznicowa mojego niewypału czyli ślubu też można opić:) Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):zaczniemy od narodzin Jaśka czyli od 4 stycznia ;) o boszzzzzzz zapijemy się Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jaki tam niewypał? Co za głupoty gadasz?! Quote
Alicja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):hahaha 6 września impreza rocznicowa mojego niewypału czyli ślubu też można opić:) bomba z opóźnionym zapłonem ;) Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Jaki tam niewypał? Co za głupoty gadasz?! aga cofnij się pare stron wstecz:):) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):no ma KTOŚ jeszcze ;) :cool3: Alicja napisał(a):zaczniemy od narodzin Jaśka czyli od 4 stycznia ;) ja do was dołącze po 4 :evil_lol: Aga&Ganja napisał(a):O, no to mi pasuje! Coraz bliżej narodziny, coraz bliżej narodziny, coraz bliżej narodziny (tu podkład z reklamy coca-coli)!! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Olcia napisał(a):hahaha 6 września impreza rocznicowa mojego niewypału czyli ślubu też można opić:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: we wrześniu już na pewno będę mogła :drinka: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Alicja napisał(a):bomba z opóźnionym zapłonem ;) i nie tylko zapłonem:) ostatnia koresp. zakończyła się stwierdzeniem z mojej strony: Twój potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konwersacji z Tobą. i mam ciszę i spokój od tygodnia:) Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):aga cofnij się pare stron wstecz:):) Kobieto, do jakiego ty czynu mnie tu zmuszasz?! Za leniwa jestem... :evil_lol: Jak jesteś na siłach opowiedz w skrócie lub podaj link! ;) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a): ostatnia koresp. zakończyła się stwierdzeniem z mojej strony: Twój potencjalny debilizm nie obliguje mnie do kontynuacji konwersacji z Tobą. hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahhaha masz mistrza też bym się zamkneła w sobie i sie nie odzywała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Aga&Ganja napisał(a):Kobieto, do jakiego ty czynu mnie tu zmuszasz?! Za leniwa jestem... :evil_lol: Jak jesteś na siłach opowiedz w skrócie lub podaj link! ;) napisałam w skrócie niewypał:) Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):hahahahhahahahahahahahahahhahahahahahhahahahhaha masz mistrza też bym się zamkneła w sobie i sie nie odzywała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: debe ale przyznasz że kultura mnie nie opóściła ładnie napisałam:) Quote
Aga&Ganja Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):napisałam w skrócie niewypał:) No to wyobrażam sobie jak musi wyglądać ta dłuższa wersja! :evil_lol::evil_lol: Powaliłaś na kolana! ;);) Quote
dbsst Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Olcia napisał(a):debe ale przyznasz że kultura mnie nie opóściła ładnie napisałam:) kulturwa pełną gębą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taka kultura, że musiałam przeczytac dwa razy zanim zrozumiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 dbsst napisał(a):kulturwa pełną gębą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: taka kultura, że musiałam przeczytac dwa razy zanim zrozumiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on i tak nie zrozumiał za bardzo skomplikowany tekst:) Quote
dbsst Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Olcia napisał(a):a on i tak nie zrozumiał za bardzo skomplikowany tekst:) hahahahhahaha no właśnie za dużo kulturwy widzisz nie opłaca sie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aga&Ganja Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ułóż dla niego jakiś wierszyk... :eviltong: Ale najlepiej napisz, żeby mógł przestudiować! :evil_lol: Quote
Olcia Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Alicja napisał(a):masz talent poetycki :grins: ale nie mogę go wykorzystać z rozmowach z tym panem:):) Quote
Recommended Posts