Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maga100 napisał(a):
o mamuniu, ja bym nie miała czasu, a nawet jakbym i miała, to chęci na pewno nie :shake:

a mięska nie dodajesz? :eating:

a dodaje dodaje tym razem to króliczek:)

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alicja napisał(a):
Youtube dla Tła było .....masz po śląsku :diabloti:na dodatek z Rybnika

nie mam w tym swoim złomie głosu bo, mam złoma, grata , totalnie badziewnego laptopa, bo mój cudny kochany komputer poszedł z dymem:(

Posted

oglądamy z moim wspaniałym synem Alanem kogla mogla a ja zerkam i nie wierze własnym oczom:):)

Mój syn śpi na siedząco z rękami do góry i na myśl przychodzi mi tylko jedno fanem polskiego kina klasyki nie będzie:):):)

Posted

jak widać:)
Alan śpi budzi się co chwila, greta siedzi w oknie i goopek do sztucznych ogni się cieszy , a nadir po głupim jasiu padł przy misce i odpłynął

Posted

Olcia napisał(a):
jak widać:)
Alan śpi budzi się co chwila, greta siedzi w oknie i goopek do sztucznych ogni się cieszy , a nadir po głupim jasiu padł przy misce i odpłynął

przy jakim jasiu :mad::mad::mad::mad:

Posted

Alicja napisał(a):
..... :roflt:

a ty co tu rechoczesz myślałam, ze cie nie ma :shake::evil_lol:

Olcia napisał(a):
Jaśku debowy wybacz, ale nie da się inaczej z nadirem postąpić w sylwestra, żeby nie zdemolował mieszkania:( wybaczysz????

nie NIE nie NIE :cool1:

Posted

moje drogie zaraz będziemy o rok starsze , o rok mądrzejsze, za rok o tej porze Alan, Tadzio będą mieli ponad rok, Jasiek będzie miał rok , a Kuba jak dobrze mi się kojarzy to koło 20?? Aluś dobrze pamiętam??

Posted

Olcia napisał(a):
moje drogie zaraz będziemy o rok starsze , o rok mądrzejsze, za rok o tej porze Alan, Tadzio będą mieli ponad rok, Jasiek będzie miał rok , a Kuba jak dobrze mi się kojarzy to koło 20?? Aluś dobrze pamiętam??

[FONT=Arial]Kuba we wrześniu miał 20 ;) ...jak Kuba będzie miał 21 to Grosia 1 ....urodzinki mają dzień po dniu ;)[/FONT][FONT=Arial]Kuba 18 a Dominisia 19 września [/FONT]