Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia da się znaleźć kolorowe ciuszki tylko trzeba sie nawyginać . Siora smarkatej kupuje w c&a jak sa okazje no i skarbnicą są szmatexy .
Porobię wam foty po nowym roku , że jednak są ciuszki nie rózowe ;)

Posted

[quote name='Alicja']Olcia da się znaleźć kolorowe ciuszki tylko trzeba sie nawyginać . Siora smarkatej kupuje w c&a jak sa okazje no i skarbnicą są szmatexy .
Porobię wam foty po nowym roku , że jednak są ciuszki nie rózowe ;)

a ja niecierpię chodzić po sklepach:) i dzięki bogu rolę zakupów ubrań na młodego przejeła moja siostra:)

Posted

[quote name='Olcia']a ja niecierpię chodzić po sklepach:) i dzięki bogu rolę zakupów ubrań na młodego przejeła moja siostra:)

ja też nie cierpię.
Ale jakoś polubiłam chodzenie po sklepach z ubraniami dla dzieci i uwielbiam poszukiwania fajnych ciuszków dla Tadzia.....

Posted

dbsst napisał(a):
powiem cześć bo chciałam cos Magdzie odpisac ale widzę, że robię to już wszędzie więc......czesc :evil_lol:

kobiecie JESZCZE :) w ciąży wolno wszystko:)

Posted

moje wrażenia po pierwszej wigilii z Alankiem:)

- na widok wszystkich jedzących zaczął się ślinić jak jakiś buldog:)
- nie dane mi było zjedzenie ze wszystkimi, bo musiał swoje łapki wsadzać w talerz
- nie dane mi było usiąść przy stole bo ciąganie obrusa szło w ruch
- nie dane było zostawienie Alana w krzesełku (pierwszy raz słyszałam , że się tak drze)
- nie wiem po co wszyscy mu kupili prezenty skoro i tak najlepsze były papiery po prezentach

mam nadzieje że za rok będzie lepiej:)

Posted

Olcia napisał(a):

- nie dane mi było zjedzenie ze wszystkimi, bo musiał swoje łapki wsadzać w talerz
- nie dane było zostawienie Alana w krzesełku (pierwszy raz słyszałam , że się tak drze)
- nie wiem po co wszyscy mu kupili prezenty skoro i tak najlepsze były papiery po prezentach

trzeba mu było dać papiery i spokojnie jeść ;)

Posted

Olcia napisał(a):
kobiecie JESZCZE :) w ciąży wolno wszystko:)

i to na wczorajszych spotkaniach było cudowne byłam tylko JA JA JA szkoda, że to ostatnie chwile kiedy byłam tylko JA :evil_lol:
Olcia napisał(a):

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jasiek za rok będzie już koło roczniak więc może u nas przejdzie mniej bolesnie świetowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale prawie to samo czeka nas na Wielkanoc - po co tu zajrzałam WHY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
i to na wczorajszych spotkaniach było cudowne byłam tylko JA JA JA szkoda, że to ostatnie chwile kiedy byłam tylko JA :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jasiek za rok będzie już koło roczniak więc może u nas przejdzie mniej bolesnie świetowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale prawie to samo czeka nas na Wielkanoc - po co tu zajrzałam WHY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

moja wizja na przyszłe święta:
BĘDZIE JESZCZE GORZEJ:)
- będzie już łaził
-będzie go wszędzie pełno
-choinka na podłodze nie będzie miałą racji bytu
-nie zainteresują go już papiery ale konkretne prezenty:)

będzie dobrze:)

ps. dzisiaj mieliśmy mieć wizytę"tamtych" dziadków ale biedacy się jednak rozmyślili:) hahahaha jak ja się cieszę z tego powodu

Posted

pewnie im śnieg i mrozy utrudniają dotarcie do celu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
asz to moje wrodzone poczucie humoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
pewnie im śnieg i mrozy utrudniają dotarcie do celu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
asz to moje wrodzone poczucie humoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

szczególnie ta wichura za oknem i mróz u mnie - 35:)

Posted

Olcia napisał(a):
szczególnie ta wichura za oknem i mróz u mnie - 35:)

a najgorsze, że TY jestes wredna i chcesz utrudnić widzenia więc napewno TY ZAMÓWIŁAS TAKA POGODĘ :diabloti:

Posted

dbsst napisał(a):
a najgorsze, że TY jestes wredna i chcesz utrudnić widzenia więc napewno TY ZAMÓWIŁAS TAKA POGODĘ :diabloti:

tak dokładnie taka czarownica jestem:)

Posted

dbsst napisał(a):
jeja taka wredota nawet w świeta tym dobrym ludziom nie odpuści

masz rację:( zaraz się pakuje , Alana pakuje i jedziemy do dziadków i tatusia:)

Posted

Olcia napisał(a):
masz rację:( zaraz się pakuje , Alana pakuje i jedziemy do dziadków i tatusia:)

tak tak tak i rzuć się w ramiona byłemu mężowi i teściom i będzie cudownie :diabloti:

Posted

mój syn zanim zasnął zdewatował ochraniacz, przestawił misia, bo się na niego obraził i po 40 min gadania do misi z ochraniaczy poszedł spać:)

Posted

Olcia napisał(a):
mój syn zanim zasnął zdewatował ochraniacz, przestawił misia, bo się na niego obraził i po 40 min gadania do misi z ochraniaczy poszedł spać:)

haha, dobre :evil_lol:
Tadzik też przed zaśnieciem drapie i szarpie ochraniacz, niedługo przymocuję go chyba na stalowe linki :diabloti:
a jak raz zdjęłam, to w nocy obudziły mnie jęki, bo jeg obydwie nogi znajdowały się poza łóżkiem, pomiędzy sztachetami :roll:

Posted

Olcia napisał(a):
]http://img204.imageshack.us/img204/3261/och.jpg

biedne dziecko ...porzucone w łóżeczku ..bez kołderki