Olcia Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 dbsst napisał(a):zestaw być jak montana kilka gumek do włosów i jakis brokat 60zł :evil_lol: tragedia:( Quote
Alicja Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Olcia da się znaleźć kolorowe ciuszki tylko trzeba sie nawyginać . Siora smarkatej kupuje w c&a jak sa okazje no i skarbnicą są szmatexy . Porobię wam foty po nowym roku , że jednak są ciuszki nie rózowe ;) Quote
Olcia Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 [quote name='Alicja']Olcia da się znaleźć kolorowe ciuszki tylko trzeba sie nawyginać . Siora smarkatej kupuje w c&a jak sa okazje no i skarbnicą są szmatexy . Porobię wam foty po nowym roku , że jednak są ciuszki nie rózowe ;) a ja niecierpię chodzić po sklepach:) i dzięki bogu rolę zakupów ubrań na młodego przejeła moja siostra:) Quote
Maga100 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [quote name='Olcia']a ja niecierpię chodzić po sklepach:) i dzięki bogu rolę zakupów ubrań na młodego przejeła moja siostra:) ja też nie cierpię. Ale jakoś polubiłam chodzenie po sklepach z ubraniami dla dzieci i uwielbiam poszukiwania fajnych ciuszków dla Tadzia..... Quote
dbsst Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 powiem cześć bo chciałam cos Magdzie odpisac ale widzę, że robię to już wszędzie więc......czesc :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 dbsst napisał(a):powiem cześć bo chciałam cos Magdzie odpisac ale widzę, że robię to już wszędzie więc......czesc :evil_lol: kobiecie JESZCZE :) w ciąży wolno wszystko:) Quote
Olcia Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 moje wrażenia po pierwszej wigilii z Alankiem:) - na widok wszystkich jedzących zaczął się ślinić jak jakiś buldog:) - nie dane mi było zjedzenie ze wszystkimi, bo musiał swoje łapki wsadzać w talerz - nie dane mi było usiąść przy stole bo ciąganie obrusa szło w ruch - nie dane było zostawienie Alana w krzesełku (pierwszy raz słyszałam , że się tak drze) - nie wiem po co wszyscy mu kupili prezenty skoro i tak najlepsze były papiery po prezentach mam nadzieje że za rok będzie lepiej:) Quote
Alicja Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 Olcia napisał(a):moje wrażenia po pierwszej wigilii z Alankiem:) - na widok wszystkich jedzących zaczął się ślinić jak jakiś buldog:) - nie dane mi było zjedzenie ze wszystkimi, bo musiał swoje łapki wsadzać w talerz - nie dane mi było usiąść przy stole bo ciąganie obrusa szło w ruch - nie dane było zostawienie Alana w krzesełku (pierwszy raz słyszałam , że się tak drze) - nie wiem po co wszyscy mu kupili prezenty skoro i tak najlepsze były papiery po prezentach mam nadzieje że za rok będzie lepiej:) trzeba mu było dać papiery i spokojnie jeść ;) Quote
Olcia Posted December 24, 2009 Author Posted December 24, 2009 ta kombinacja starczyła na 5 min:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):kobiecie JESZCZE :) w ciąży wolno wszystko:) i to na wczorajszych spotkaniach było cudowne byłam tylko JA JA JA szkoda, że to ostatnie chwile kiedy byłam tylko JA :evil_lol: Olcia napisał(a):moje wrażenia po pierwszej wigilii z Alankiem:) - na widok wszystkich jedzących zaczął się ślinić jak jakiś buldog:) - nie dane mi było zjedzenie ze wszystkimi, bo musiał swoje łapki wsadzać w talerz - nie dane mi było usiąść przy stole bo ciąganie obrusa szło w ruch - nie dane było zostawienie Alana w krzesełku (pierwszy raz słyszałam , że się tak drze) - nie wiem po co wszyscy mu kupili prezenty skoro i tak najlepsze były papiery po prezentach mam nadzieje że za rok będzie lepiej:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasiek za rok będzie już koło roczniak więc może u nas przejdzie mniej bolesnie świetowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale prawie to samo czeka nas na Wielkanoc - po co tu zajrzałam WHY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):i to na wczorajszych spotkaniach było cudowne byłam tylko JA JA JA szkoda, że to ostatnie chwile kiedy byłam tylko JA :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jasiek za rok będzie już koło roczniak więc może u nas przejdzie mniej bolesnie świetowanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale prawie to samo czeka nas na Wielkanoc - po co tu zajrzałam WHY :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja wizja na przyszłe święta: BĘDZIE JESZCZE GORZEJ:) - będzie już łaził -będzie go wszędzie pełno -choinka na podłodze nie będzie miałą racji bytu -nie zainteresują go już papiery ale konkretne prezenty:) będzie dobrze:) ps. dzisiaj mieliśmy mieć wizytę"tamtych" dziadków ale biedacy się jednak rozmyślili:) hahahaha jak ja się cieszę z tego powodu Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 pewnie im śnieg i mrozy utrudniają dotarcie do celu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: asz to moje wrodzone poczucie humoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):pewnie im śnieg i mrozy utrudniają dotarcie do celu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: asz to moje wrodzone poczucie humoru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szczególnie ta wichura za oknem i mróz u mnie - 35:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):szczególnie ta wichura za oknem i mróz u mnie - 35:) a najgorsze, że TY jestes wredna i chcesz utrudnić widzenia więc napewno TY ZAMÓWIŁAS TAKA POGODĘ :diabloti: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):a najgorsze, że TY jestes wredna i chcesz utrudnić widzenia więc napewno TY ZAMÓWIŁAS TAKA POGODĘ :diabloti: tak dokładnie taka czarownica jestem:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 jeja taka wredota nawet w świeta tym dobrym ludziom nie odpuści Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 dbsst napisał(a):jeja taka wredota nawet w świeta tym dobrym ludziom nie odpuści masz rację:( zaraz się pakuje , Alana pakuje i jedziemy do dziadków i tatusia:) Quote
dbsst Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Olcia napisał(a):masz rację:( zaraz się pakuje , Alana pakuje i jedziemy do dziadków i tatusia:) tak tak tak i rzuć się w ramiona byłemu mężowi i teściom i będzie cudownie :diabloti: Quote
Olcia Posted December 25, 2009 Author Posted December 25, 2009 rzucę się na pożarcie żywcem :) hahaha bo tylko na to z ich strony mogę liczyć:) no cóż "rodziny" się nie wybiera:) Quote
Olcia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 mój syn zanim zasnął zdewatował ochraniacz, przestawił misia, bo się na niego obraził i po 40 min gadania do misi z ochraniaczy poszedł spać:) Quote
Maga100 Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Olcia napisał(a):mój syn zanim zasnął zdewatował ochraniacz, przestawił misia, bo się na niego obraził i po 40 min gadania do misi z ochraniaczy poszedł spać:) haha, dobre :evil_lol: Tadzik też przed zaśnieciem drapie i szarpie ochraniacz, niedługo przymocuję go chyba na stalowe linki :diabloti: a jak raz zdjęłam, to w nocy obudziły mnie jęki, bo jeg obydwie nogi znajdowały się poza łóżkiem, pomiędzy sztachetami :roll: Quote
Olcia Posted December 28, 2009 Author Posted December 28, 2009 też się zdarzają nogi poza łóżeczkiem :):), a tutaj walczył też z ochraniaczem bo koniecznie chciał zobaczyć co jest w telewizji:) Quote
dbsst Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Olciu czemu Alan ma za małe łózeczko - biedny nie mieści sie w nim :shake::diabloti: Quote
Alicja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 Olcia napisał(a):mój syn zanim zasnął zdewatował ochraniacz, przestawił misia, bo się na niego obraził i po 40 min gadania do misi z ochraniaczy poszedł spać:) ]http://img204.imageshack.us/img204/3261/och.jpg biedne dziecko ...porzucone w łóżeczku ..bez kołderki Quote
Recommended Posts