Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol:

to rozumiem ze mam szukac rozuamir xxxxl, bo stringow w takich rozmiarach chyba nie ma :cry:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol:
to rozumiem ze mam szukac rozuamir xxxxl, bo stringow w takich rozmiarach chyba nie ma :cry: To malawaszka taka gruba? :o

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol:
to rozumiem ze mam szukac rozuamir xxxxl, bo stringow w takich rozmiarach chyba nie ma :cry: To malawaszka taka gruba? :o

no nie wiem ale skoro w stringi z komorolami sie nie zmiesci??to chyba bezpiecznie bedzie kupic wiecej najwyzej jak beda za duze uprosisz TZ o przywiezienie wiecej komorolcow :lol:

Posted

ja sobie teraz dopiero przypomnialam ze Malawaszka bedzie z nami na zlocie , norlamnie uroczyscie wrecze jej prezent, Adda musisz przyjechac chociaz na jeden dzien, bo nie mozesz opuscic tak wielkie uroczystosci:)

Posted

Olcia napisał(a):
ja sobie teraz dopiero przypomnialam ze Malawaszka bedzie z nami na zlocie , norlamnie uroczyscie wrecze jej prezent, Adda musisz przyjechac chociaz na jeden dzien, bo nie mozesz opuscic tak wielkie uroczystosci:)
A co to jest i kiedy to jest???

Posted

daga10011 napisał(a):
ja tu po foteczki pszyszlam i monitor oplulam woda :o 8) ...co wy tu wyprawiacie??????????? :lol:

hahahone w tym ferworze marzen nawet nie zauwazaja ze mamy cos nie zboczonego do powiedzenie ;) hihihihihiiiiihi

Olcia cholera pewnie bede szczepiona na wścieklice ;)

Posted

[quote name='Olcia']Adda pic nie musisz wystarczy tylko raz po odebraniu prezentu przez Malawaszke :D A malawaszka mówi, że muszę :roll:
Hi hi, ja muuuuuuuuuuuuszę mieć foty malawaszki w barchanowych gaciach!!!

Posted

[quote name='adda'][quote name='Olcia']Adda pic nie musisz wystarczy tylko raz po odebraniu prezentu przez Malawaszke :D A malawaszka mówi, że muszę :roll:
Hi hi, ja muuuuuuuuuuuuszę mieć foty malawaszki w barchanowych gaciach!!!

sluchaj sie Malawaszki to w barchanowych gaciach bedziesz zasuwac po marszalkowkiej w godzianch szczutu
jak ja mowie ze nie musisz to nie musisz :lol:

Posted

grecia z baksem

spiewajaca greta

greta z krowa niestety juz nie zyje :(

i juz na razie nie mam zdjec dopoki aparatu nie odzyskam :( :cry:

Posted

adda napisał(a):
Będziesz miała nauczkę :evilbat:

masz racje zadnego remontu wiecej polowe rzeczy nie wiem gdzie jest choc juz remont skonczyl sie z miesiac temu, a na dzien dzisiejszy efektow juz nie widac :x

Posted

My wprowadziliśmy się do domu prawie rok temu i ja nadal nie wiem, gdzie są niektóre rzeczy :lol: Ale to dlatego, że remont przed nami, to kto by tam rozpakowywał :lol:

Posted

a tak zupelnie z innej beczki
jade sobie dzisiaj trasa katowicka i oczy przecieram ze zdziwienia, mysle sobie nie pilam :lol: , jade i co widze pomyka sobie bryczka a ciagnie ja kon, wyobrazanie sobie na katowickiej konia z bryczka :o

Posted

ja niestety nie mam zadatkow na przeprowadzenie sie do domu, ale na wymeldowanie co poniektorych tak, wiec z kolejnymi remontami sie wstrzymam :D