malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka']Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol: to rozumiem ze mam szukac rozuamir xxxxl, bo stringow w takich rozmiarach chyba nie ma :cry: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol: to rozumiem ze mam szukac rozuamir xxxxl, bo stringow w takich rozmiarach chyba nie ma :cry: To malawaszka taka gruba? :o Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka']Barchanowe gacie są na takie dni jak dzisiaj :lol: to rozumiem ze mam szukac rozuamir xxxxl, bo stringow w takich rozmiarach chyba nie ma :cry: To malawaszka taka gruba? :o no nie wiem ale skoro w stringi z komorolami sie nie zmiesci??to chyba bezpiecznie bedzie kupic wiecej najwyzej jak beda za duze uprosisz TZ o przywiezienie wiecej komorolcow :lol: Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 ja sobie teraz dopiero przypomnialam ze Malawaszka bedzie z nami na zlocie , norlamnie uroczyscie wrecze jej prezent, Adda musisz przyjechac chociaz na jeden dzien, bo nie mozesz opuscic tak wielkie uroczystosci:) Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Olcia napisał(a):ja sobie teraz dopiero przypomnialam ze Malawaszka bedzie z nami na zlocie , norlamnie uroczyscie wrecze jej prezent, Adda musisz przyjechac chociaz na jeden dzien, bo nie mozesz opuscic tak wielkie uroczystosci:) A co to jest i kiedy to jest??? Quote
dbsst Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 daga10011 napisał(a):ja tu po foteczki pszyszlam i monitor oplulam woda :o 8) ...co wy tu wyprawiacie??????????? :lol: hahahone w tym ferworze marzen nawet nie zauwazaja ze mamy cos nie zboczonego do powiedzenie ;) hihihihihiiiiihi Olcia cholera pewnie bede szczepiona na wścieklice ;) Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']ja sobie teraz dopiero przypomnialam ze Malawaszka bedzie z nami na zlocie , norlamnie uroczyscie wrecze jej prezent, Adda musisz przyjechac chociaz na jeden dzien, bo nie mozesz opuscic tak wielkie uroczystosci:) A co to jest i kiedy to jest??? pocztaj i koneicznie musisz przyjechac http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=22830 Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 Przeczytałam :roll: Ale to chyba jakiś koniec świata i na dodatek trzeba chlać :o Quote
malawaszka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 jaki znowu koniec świata - 40 km ode mnie 8) :lol: a chlać owszem trzeba :drinking: :evilbat: :lol: Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 Adda pic nie musisz wystarczy tylko raz po odebraniu prezentu przez Malawaszke :D Quote
adda Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Olcia']Adda pic nie musisz wystarczy tylko raz po odebraniu prezentu przez Malawaszke :D A malawaszka mówi, że muszę :roll: Hi hi, ja muuuuuuuuuuuuszę mieć foty malawaszki w barchanowych gaciach!!! Quote
Olcia Posted May 9, 2005 Author Posted May 9, 2005 [quote name='adda'][quote name='Olcia']Adda pic nie musisz wystarczy tylko raz po odebraniu prezentu przez Malawaszke :D A malawaszka mówi, że muszę :roll: Hi hi, ja muuuuuuuuuuuuszę mieć foty malawaszki w barchanowych gaciach!!! sluchaj sie Malawaszki to w barchanowych gaciach bedziesz zasuwac po marszalkowkiej w godzianch szczutu jak ja mowie ze nie musisz to nie musisz :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 grecia z baksem spiewajaca greta greta z krowa niestety juz nie zyje :( i juz na razie nie mam zdjec dopoki aparatu nie odzyskam :( :cry: Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Tak się zapowiadałaś z tym skanowaniem, że myślałam, mnóstwo fot, a tu raptem :roll: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 no wlasnie sama nie wiem gdzie mam wszystki zdjecia, takie sa skutki remontow w domu :cry: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 adda napisał(a):Będziesz miała nauczkę :evilbat: masz racje zadnego remontu wiecej polowe rzeczy nie wiem gdzie jest choc juz remont skonczyl sie z miesiac temu, a na dzien dzisiejszy efektow juz nie widac :x Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 Agga napisał(a):Olcia te twoje "potfory" to piekne piechy :oops: bardzo dziekuje Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 My wprowadziliśmy się do domu prawie rok temu i ja nadal nie wiem, gdzie są niektóre rzeczy :lol: Ale to dlatego, że remont przed nami, to kto by tam rozpakowywał :lol: Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 a tak zupelnie z innej beczki jade sobie dzisiaj trasa katowicka i oczy przecieram ze zdziwienia, mysle sobie nie pilam :lol: , jade i co widze pomyka sobie bryczka a ciagnie ja kon, wyobrazanie sobie na katowickiej konia z bryczka :o Quote
Olcia Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 ja niestety nie mam zadatkow na przeprowadzenie sie do domu, ale na wymeldowanie co poniektorych tak, wiec z kolejnymi remontami sie wstrzymam :D Quote
adda Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 Olcia napisał(a):pomyka sobie bryczka a ciagnie ja kon No a kto miał ciągnąć bryczkę, woźnica? :o Quote
Recommended Posts