Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
fuj fuj fuj ale jak ktoś nienawidzi sledzi i tatara to nie przyjdzie mu na to ochota w ciąży prawda????? :shock:

nigdy nic nie wiadomo :diabloti: moja koleżanka wcinała np. ogórki kwaszone z czekoladą :evil_lol:

Posted

Olcia napisał(a):
Alan jest wielki bo które 5 miesięczne dziecko nie mieści się w rozmiar 74:) i nosi 80:):) taaaa do tego zaraz zacznie biegać i gadać:):)

:mdleje:..........

Posted

Cola napisał(a):
błeeeeee...śledzie jak możesz to jeść...aż mi się mdło zrobiło na samą myśl

ja śledzia jak szpinak uwielbiam od zawsze :roll:

malawaszka napisał(a):
fuj fuj fuj ale jak ktoś nienawidzi sledzi i tatara to nie przyjdzie mu na to ochota w ciąży prawda????? :shock:

nie prawda możesz "odkryć" nowe smaki a stare porzucić :cool3:

Posted

[quote name='dbsst']hah ha ha nie pisz takich rzeczy bo ostatnio słyszałam o klopsikach i co to jeszcze było łosoś :cool3:

a bo dla siebie, jak mam czas i wenę, to mogę :evil_lol:

[quote name='Olcia']mój Super Man z rana:)

haha, super jest :klacz:

[quote name='Olcia']
Ala tak Alan jest wielki bo które 5 miesięczne dziecko nie mieści się w rozmiar 74:) i nosi 80:):)

Tadzik się topi w 74cm :roll:

Posted

Olcia napisał(a):
uwielbiam szpinak:)
babcia dzisiaj fundneła wykładzinę do pokoiku więc już coraz mniej do kupienia:)
wymarzłam się jak diabli:(

szpinak górą :multi::multi::multi:

poka poka poka wykładzinke :p

Posted

[quote name='Olcia']dobry kochane padam nie mam na nic dzisiaj siły:(

[quote name='Olcia']padłam po ostatnich zakupach:(

ale co się wydarzyło na tych zakupach? :crazyeye:
A ja byłam dzisiaj w CH Targówek, po tylu dniach uwięzienia w domu, czułam się jak wypuszczona z klatki :roll:
Było cudnie na wolności :p

PS a wykładzina pierwsza klasa

Posted

dbsst napisał(a):
wykładzina w dechę jednak fajowo mieć chłopaka można kupować ciuchcie samochody samoloty a nie jakieś lalki :evil_lol:

o tak to cudownie:) bo córcia to hmmm albo ona albo ja bym płakała bo nienawidzę różowego koloru i jak bym miała ją ubrać w różowe to tragedia,

Posted

boszzzzzzz własnie mój cudny poinformował mnie o przyjeździe swoich rodziców w pierwszy dzień świąt i chęci "obejrzenia" wnuka:), hahaha a ja dziś kupiłam im kartę świąteczną z podziękowaniem za prezent:), ech 3 zeta w plecy:)

Posted

Olcia napisał(a):
o tak to cudownie:) bo córcia to hmmm albo ona albo ja bym płakała bo nienawidzę różowego koloru i jak bym miała ją ubrać w różowe to tragedia,

i wszystko w księżniczki :evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']boszzzzzzz własnie mój cudny poinformował mnie o przyjeździe swoich rodziców w pierwszy dzień świąt i chęci "obejrzenia" wnuka:), hahaha a ja dziś kupiłam im kartę świąteczną z podziękowaniem za prezent:), ech 3 zeta w plecy:)

będziesz mieć gości ...ciekawe jaką Alanek czekolade dostanie ...może z orzechami :hmmmm:

Posted

Olcia napisał(a):
boszzzzzzz własnie mój cudny poinformował mnie o przyjeździe swoich rodziców w pierwszy dzień świąt i chęci "obejrzenia" wnuka:), hahaha a ja dziś kupiłam im kartę świąteczną z podziękowaniem za prezent:), ech 3 zeta w plecy:)

wyślij im fotke mmsem i podziękuj za chęć odwiedzin :lol: a tak serio to szczerze współczuję :roll:

a weźcie mnie nie załamujcie tymi księzniczkami - to masakra jakaś jest jakie te dzieci przechodza pranie mózgu... brrrr

Posted

[quote name='Olcia']o tak to cudownie:) bo córcia to hmmm albo ona albo ja bym płakała bo nienawidzę różowego koloru i jak bym miała ją ubrać w różowe to tragedia,

[quote name='dbsst']i wszystko w księżniczki :evil_lol:

[FONT=Arial]no ale kto to robi ..... producenci i sprzedawcy ...przecież są inne kolory inne wzory ale zamawiają różowe , bo to takie hAmerykanckie szmirowate i potem nie ma wyboru :diabloti:
Ale wiecie ....w zeszłym roku miałam grupe gdzie mi sie różowiło w oczach , w tym roku mam fajnie , dziewczynki są różnie ubierane , nie noszą różu :shake::multi:
[/FONT]

Posted

Ala niestety w innych kolorach można bardzo żadko coś kupuć dla takich maluchów i to jest dla mnie chore, a dla pannic w wieku Zuźki to tylko hana montana i hello kitty wnerwwwwww

Posted

[quote name='malawaszka']
a weźcie mnie nie załamujcie tymi księzniczkami - to masakra jakaś jest jakie te dzieci przechodza pranie mózgu... brrrr

chłopcy mają tez jakies beznadziejne jazdy

lub ben10

obslizgły plastik ale przynajmniej nie różowy :evil_lol:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
Ale wiecie ....w zeszłym roku miałam grupe gdzie mi sie różowiło w oczach , w tym roku mam fajnie , dziewczynki są różnie ubierane , nie noszą różu :shake::multi:
[/FONT]

to rodzice nieźli szperacze bo jak mówi Olcia WSZĘDZIE na półkach jest tylko róż :shake:

[quote name='Olcia']Ala niestety w innych kolorach można bardzo żadko coś kupuć dla takich maluchów i to jest dla mnie chore, a dla pannic w wieku Zuźki to tylko hana montana i hello kitty wnerwwwwww

amen
ps

Montana jest akurat fajna dobrze mi sie kojarzy :diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]no ale kto to robi ..... producenci i sprzedawcy ...przecież są inne kolory inne wzory ale zamawiają różowe , bo to takie hAmerykanckie szmirowate i potem nie ma wyboru :diabloti:
[/FONT]

[quote name='Olcia']Ala niestety w innych kolorach można bardzo żadko coś kupuć dla takich maluchów i to jest dla mnie chore, a dla pannic w wieku Zuźki to tylko hana montana i hello kitty wnerwwwwww

na szczęście ja nie chodziłam w różowym :p nienawidziłam tego koloru i moja mama potrafiła to uszanować :multi:
raz tylko ciotka ubrała mnie w różową sukienkę do kościoła:diabloti: oczywiście był wielki płacz i tupot nóżek...ale no cóż :diabloti: :cool3: po powrocie z kościoła mała Wandzia upaprała się w smole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a sukienka nadawała się do kosza :multi: więcej różowych ubranek nie pamiętam :cooldevi:

Posted

a jak ja byłam mała to było odwrotnie chłopcy na różowo dziewczynki na niebiesko, i wszystkie zdjęcia mam w niebieskim:)
a co do montany stałam dzisiaj w kolejce do kasy i była mega promocja metalowe pudełko z montaną i 3 gumami do żucia w środku na uwaga 15zeta:), pudełko wielkości mamby do żucia:)

głowa mi pęka :(