malawaszka Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 fuj fuj fuj ale jak ktoś nienawidzi sledzi i tatara to nie przyjdzie mu na to ochota w ciąży prawda????? :shock: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 malawaszka napisał(a):fuj fuj fuj ale jak ktoś nienawidzi sledzi i tatara to nie przyjdzie mu na to ochota w ciąży prawda????? :shock: nigdy nic nie wiadomo :diabloti: moja koleżanka wcinała np. ogórki kwaszone z czekoladą :evil_lol: Quote
Cola Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Olcia napisał(a):Alan jest wielki bo które 5 miesięczne dziecko nie mieści się w rozmiar 74:) i nosi 80:):) taaaa do tego zaraz zacznie biegać i gadać:):) :mdleje:.......... Quote
dbsst Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Cola napisał(a):błeeeeee...śledzie jak możesz to jeść...aż mi się mdło zrobiło na samą myśl ja śledzia jak szpinak uwielbiam od zawsze :roll: malawaszka napisał(a):fuj fuj fuj ale jak ktoś nienawidzi sledzi i tatara to nie przyjdzie mu na to ochota w ciąży prawda????? :shock: nie prawda możesz "odkryć" nowe smaki a stare porzucić :cool3: Quote
Olcia Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 uwielbiam szpinak:) babcia dzisiaj fundneła wykładzinę do pokoiku więc już coraz mniej do kupienia:) wymarzłam się jak diabli:( Quote
Maga100 Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 [quote name='dbsst']hah ha ha nie pisz takich rzeczy bo ostatnio słyszałam o klopsikach i co to jeszcze było łosoś :cool3: a bo dla siebie, jak mam czas i wenę, to mogę :evil_lol: [quote name='Olcia']mój Super Man z rana:) haha, super jest :klacz: [quote name='Olcia'] Ala tak Alan jest wielki bo które 5 miesięczne dziecko nie mieści się w rozmiar 74:) i nosi 80:):) Tadzik się topi w 74cm :roll: Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Olcia napisał(a):uwielbiam szpinak:) babcia dzisiaj fundneła wykładzinę do pokoiku więc już coraz mniej do kupienia:) wymarzłam się jak diabli:( szpinak górą :multi::multi::multi: poka poka poka wykładzinke :p Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 dobry kochane padam nie mam na nic dzisiaj siły:( Quote
Alicja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Olcia']dobry kochane padam nie mam na nic dzisiaj siły:( co sie stanęło ?? ale wykładzinke poka Quote
Maga100 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Olcia']dobry kochane padam nie mam na nic dzisiaj siły:( [quote name='Olcia']padłam po ostatnich zakupach:( ale co się wydarzyło na tych zakupach? :crazyeye: A ja byłam dzisiaj w CH Targówek, po tylu dniach uwięzienia w domu, czułam się jak wypuszczona z klatki :roll: Było cudnie na wolności :p PS a wykładzina pierwsza klasa Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ja ogólnie nie cierpię zakupów tych przedświątecznych dzikich tłumów, tych kolejek awantur jakby na półce był ostatni groszek w puszce:) Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 wykładzina w dechę jednak fajowo mieć chłopaka można kupować ciuchcie samochody samoloty a nie jakieś lalki :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 dbsst napisał(a):wykładzina w dechę jednak fajowo mieć chłopaka można kupować ciuchcie samochody samoloty a nie jakieś lalki :evil_lol: o tak to cudownie:) bo córcia to hmmm albo ona albo ja bym płakała bo nienawidzę różowego koloru i jak bym miała ją ubrać w różowe to tragedia, Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 boszzzzzzz własnie mój cudny poinformował mnie o przyjeździe swoich rodziców w pierwszy dzień świąt i chęci "obejrzenia" wnuka:), hahaha a ja dziś kupiłam im kartę świąteczną z podziękowaniem za prezent:), ech 3 zeta w plecy:) Quote
dbsst Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Olcia napisał(a):o tak to cudownie:) bo córcia to hmmm albo ona albo ja bym płakała bo nienawidzę różowego koloru i jak bym miała ją ubrać w różowe to tragedia, i wszystko w księżniczki :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Olcia']boszzzzzzz własnie mój cudny poinformował mnie o przyjeździe swoich rodziców w pierwszy dzień świąt i chęci "obejrzenia" wnuka:), hahaha a ja dziś kupiłam im kartę świąteczną z podziękowaniem za prezent:), ech 3 zeta w plecy:) będziesz mieć gości ...ciekawe jaką Alanek czekolade dostanie ...może z orzechami :hmmmm: Quote
malawaszka Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Olcia napisał(a):boszzzzzzz własnie mój cudny poinformował mnie o przyjeździe swoich rodziców w pierwszy dzień świąt i chęci "obejrzenia" wnuka:), hahaha a ja dziś kupiłam im kartę świąteczną z podziękowaniem za prezent:), ech 3 zeta w plecy:) wyślij im fotke mmsem i podziękuj za chęć odwiedzin :lol: a tak serio to szczerze współczuję :roll: a weźcie mnie nie załamujcie tymi księzniczkami - to masakra jakaś jest jakie te dzieci przechodza pranie mózgu... brrrr Quote
Alicja Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='Olcia']o tak to cudownie:) bo córcia to hmmm albo ona albo ja bym płakała bo nienawidzę różowego koloru i jak bym miała ją ubrać w różowe to tragedia, [quote name='dbsst']i wszystko w księżniczki :evil_lol: [FONT=Arial]no ale kto to robi ..... producenci i sprzedawcy ...przecież są inne kolory inne wzory ale zamawiają różowe , bo to takie hAmerykanckie szmirowate i potem nie ma wyboru :diabloti: Ale wiecie ....w zeszłym roku miałam grupe gdzie mi sie różowiło w oczach , w tym roku mam fajnie , dziewczynki są różnie ubierane , nie noszą różu :shake::multi:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Ala niestety w innych kolorach można bardzo żadko coś kupuć dla takich maluchów i to jest dla mnie chore, a dla pannic w wieku Zuźki to tylko hana montana i hello kitty wnerwwwwww Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='malawaszka'] a weźcie mnie nie załamujcie tymi księzniczkami - to masakra jakaś jest jakie te dzieci przechodza pranie mózgu... brrrr chłopcy mają tez jakies beznadziejne jazdy lub ben10 obslizgły plastik ale przynajmniej nie różowy :evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial] Ale wiecie ....w zeszłym roku miałam grupe gdzie mi sie różowiło w oczach , w tym roku mam fajnie , dziewczynki są różnie ubierane , nie noszą różu :shake::multi:[/FONT] to rodzice nieźli szperacze bo jak mówi Olcia WSZĘDZIE na półkach jest tylko róż :shake: [quote name='Olcia']Ala niestety w innych kolorach można bardzo żadko coś kupuć dla takich maluchów i to jest dla mnie chore, a dla pannic w wieku Zuźki to tylko hana montana i hello kitty wnerwwwwww amen ps Montana jest akurat fajna dobrze mi sie kojarzy :diabloti: Quote
Cola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]no ale kto to robi ..... producenci i sprzedawcy ...przecież są inne kolory inne wzory ale zamawiają różowe , bo to takie hAmerykanckie szmirowate i potem nie ma wyboru :diabloti: Ale wiecie ....w zeszłym roku miałam grupe gdzie mi sie różowiło w oczach , w tym roku mam fajnie , dziewczynki są różnie ubierane , nie noszą różu :shake::multi:[/FONT] [quote name='Olcia']Ala niestety w innych kolorach można bardzo żadko coś kupuć dla takich maluchów i to jest dla mnie chore, a dla pannic w wieku Zuźki to tylko hana montana i hello kitty wnerwwwwww na szczęście ja nie chodziłam w różowym :p nienawidziłam tego koloru i moja mama potrafiła to uszanować :multi: raz tylko ciotka ubrała mnie w różową sukienkę do kościoła:diabloti: oczywiście był wielki płacz i tupot nóżek...ale no cóż :diabloti: :cool3: po powrocie z kościoła mała Wandzia upaprała się w smole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a sukienka nadawała się do kosza :multi: więcej różowych ubranek nie pamiętam :cooldevi: Quote
Olcia Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 a jak ja byłam mała to było odwrotnie chłopcy na różowo dziewczynki na niebiesko, i wszystkie zdjęcia mam w niebieskim:) a co do montany stałam dzisiaj w kolejce do kasy i była mega promocja metalowe pudełko z montaną i 3 gumami do żucia w środku na uwaga 15zeta:), pudełko wielkości mamby do żucia:) głowa mi pęka :( Quote
dbsst Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 zestaw być jak montana kilka gumek do włosów i jakis brokat 60zł :evil_lol: Quote
Recommended Posts