Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 haha debe bardzo prosze przepisy wysle daj tylko maila a wprawe mam bo gotuje hurtowo dla synka przyjaciolki tez Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Olcia napisał(a):haha debe bardzo prosze przepisy wysle daj tylko maila a wprawe mam bo gotuje hurtowo dla synka przyjaciolki tez hahaha to ja wole zostać twoja przyjaciółka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 [quote name='dbsst']hahaha to ja wole zostać twoja przyjaciółka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: już się zastanawiałam czy dać sobie spokój i nie wracać do pracy a otowrzyć gotowanie dla maluchów:) hahaha w końcu tak powstała firma greber:) a przed jedzeniem buczymy:):) [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=YWLmVGt_DTM[/FONT] hahaha szelki mojej roboty to od fotelika hmm gdzieś się zgubiły:) Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 To jak już założysz tą działalność :cool3: to ja też się piszę jako klient :p ...ależ on duży :crazyeye: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Cola napisał(a):To jak już założysz tą działalność :cool3: to ja też się piszę jako klient :p ...ależ on duży :crazyeye: ok będziesz pierwszym klientem na skalę całej Polski , tak Alano do małych nie należy waży 10kg i 75 cm:) wielkości ma bo właśnie kolejny raz już nie wiem który wymieniam ubrania:) Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 straszna gaduła po kim :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i zajebiście słodki :loveu: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Olcia']już się zastanawiałam czy dać sobie spokój i nie wracać do pracy a otowrzyć gotowanie dla maluchów:) hahaha w końcu tak powstała firma greber:) a przed jedzeniem buczymy:):) [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=YWLmVGt_DTM[/FONT] hahahaha ale jak już otworzysz tą firmę to nie używaj tego filmiku jako reklamy :roflt: ten jego odruch wymiotny haha - to był jakiś nowy smak? Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Olcia']już się zastanawiałam czy dać sobie spokój i nie wracać do pracy a otowrzyć gotowanie dla maluchów:) hahaha w końcu tak powstała firma greber:) a przed jedzeniem buczymy:):) [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=YWLmVGt_DTM[/FONT] hahaha szelki mojej roboty to od fotelika hmm gdzieś się zgubiły:) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zaje2bisty ....My te prychanie nazwałyśmy z siorą drukara ...bo jak Aga siory córa tak robiła z Gerberem w dziobie to wszystko było drobnym druczkiem zapryskane :diabloti:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 waszka to właśnie było jedzenie ze słoiczka kupnego:) Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Aluś wypluj to na razie nie odkrył jeszcze że fajnie się "drukuje" z jedzeniem z dziobie:) i niech tak zostanie:) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Olcia napisał(a):waszka to właśnie było jedzenie ze słoiczka kupnego:) aaaaa to zwracam honor :lol: Olcia napisał(a):Aluś wypluj to na razie nie odkrył jeszcze że fajnie się "drukuje" z jedzeniem z dziobie:) i niech tak zostanie:) haha najlepsze i tak jest kichanie z papką w dziobie :roflt: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 taaaaa kichanie już odkrył dlatego zawsze mokra ściera w pogotowiu czeka do wycierania ściany:) Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Olcia napisał(a):taaaaa kichanie już odkrył dlatego zawsze mokra ściera w pogotowiu czeka do wycierania ściany:) :lol: i szybki podręczny prysznic? bo mnie kiedyś Iga radośnie kichnęła zupka w twarz :lol: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 malawaszka napisał(a)::lol: i szybki podręczny prysznic? bo mnie kiedyś Iga radośnie kichnęła zupka w twarz :lol: nauczyłam się uników:) Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Olcia']waszka to właśnie było jedzenie ze słoiczka kupnego:) to Klockowa miała racje jak podesłałam jej filmik , że gotowce niedobre Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Ala nawet jak próbowałam to robione a kupione mają inny smak, co nie znaczy że dobry:), a od samego początku jakoś byłam nastawiona na gotowanie samej. filmik z kupnej słoikowej dyni:):) http://www.youtube.com/watch?v=EcEaYc9Euk8 a jutro dla porównania jedzenie gotowanego w domu:) Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ha ha ha ha anty reklama dla słoiczków :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 widocznie robisz smaczniejsze zupki niż moja siostra :roflt: ostatnio jak zostałam z Iga to miałam jej dać zupkę robioną wczesniej przez siostrę - matko jak się umordowałam, dziecko zapłakane, pluje tym, jeść nie chce, ja wkurzaona na maxa już rzuciłam tym w cholere i dałam jej deserek :grins: od razu buzia się uśmiechnęła - jak taka kucharka to niech sama się z tym męczy a nie mnie wrabia wrrrr Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 malawaszka napisał(a):widocznie robisz smaczniejsze zupki niż moja siostra :roflt: ostatnio jak zostałam z Iga to miałam jej dać zupkę robioną wczesniej przez siostrę - matko jak się umordowałam, dziecko zapłakane, pluje tym, jeść nie chce, ja wkurzaona na maxa już rzuciłam tym w cholere i dałam jej deserek :grins: od razu buzia się uśmiechnęła - jak taka kucharka to niech sama się z tym męczy a nie mnie wrabia wrrrr dla Twoich bliźniaków będę gotować gratis :):) , więc się pośpiesz póki mam dobre chęci:) Debe coraz więcej dzieci nie za bardzo przepada za słoikami Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Olcia'] a przed jedzeniem buczymy:):) [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=YWLmVGt_DTM[/FONT] hahah, Olcia, świetne :klacz: I mlody boski :p [quote name='Olcia']ok, tak Alano do małych nie należy waży 10kg i 75 cm:) Ja nie mam pojęcia, ile waży Tadzik, może z 7 kg będzie..? :hmmmm: [quote name='malawaszka'] haha najlepsze i tak jest kichanie z papką w dziobie :roflt: własnie mialam napisać, ale oczywiście ONA mnie ubiegła :diabloti: wczoraj napchałam Marudowi marchewki do ust, gdy ten postanowił kichnąć, nie przełknąwszy :angryy: Wszędzie było tysiąc malutkich marcheweczek :angryy: A Tadzik je słoiczki i ma jeść słoiczki i ma lubić słoiczki, bo ja do gotowania nie mam ni chęci ni umiejętności :diabloti: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Maga to nie dawaj Tadzikowi do próbowania robionego , bo będzie miał w doopie słoiki :), welź z Tadzikiem na wagę bo jak na moje oko to trochę więcej waży:) Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Maga to nie dawaj Tadzikowi do próbowania robionego , bo będzie miał w doopie słoiki :), welź z Tadzikiem na wagę bo jak na moje oko to trochę więcej waży:) Quote
Maga100 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Olcia'] welź z Tadzikiem na wagę bo jak na moje oko to trochę więcej waży:) Nie :shake: bo wtedy też będę musiała wejść i bez niego i zobaczyć ile ważę ja :shake: Quote
Olcia Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 [quote name='Maga100']Nie :shake: bo wtedy też będę musiała wejść i bez niego i zobaczyć ile ważę ja :shake: hahaha wiem trauma zostaje:) u mnie jak tak dalej pójdzie i ja nie zacznę chudnąć to nie będziemy się ważyć razem bo skali na wadze zabraknie:) Quote
Recommended Posts