Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olcia napisał(a):

" daj rozwód po dobroci to będzie płacił 200 alimentów i czasami coś kupi dziecku, a jak nie dasz po dobroci to będzie płacił tylko 200 i nic nie kupi dziecku":)

ne no twardy negocjator - uczyla sie negocacji w jakiejs szkole czy na kursie :diabloti:

a siostry jak na to :razz:

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']debe monitor oplułam przez te nóżki:):)

no właśnie że nie jedynak ma 2 siostry

takich tekstów mam sporo od mojej cudnej.

" daj rozwód po dobroci to będzie płacił 200 alimentów i czasami coś kupi dziecku, a jak nie dasz po dobroci to będzie płacił tylko 200 i nic nie kupi dziecku":)

bosh ...ona Viole z Brzyduli przebiła złotą myślą :roflt:

Posted

na kolanach się zgodziłam i błagałam żeby zdania nie zmienł:) żeby mi 200 zł płacił a ja pójdę na noc do auchana towar na półkach rozkładać:):)

ta jedna dzisiaj była w sądzie i wpakowała się na sale i rozsiadła jak królewna a sędzia się pyta a pani kto?? jak to kto siostra ale w jakiej sprawie pani przyszła ??? proszę opuścić salę:)

Posted

[quote name='Alicja']
bosh ...ona Viole z Brzyduli przebiła złotą myślą :roflt:

swoimi pomysłami na prezent świąteczny też:)

zgadnijcie co Alan dostał na mikołajki czy święta bo nie wiem na jaką okazję:):)
aż jutro muszę jej kartkę z życzeniami świątecznymi wysłać i podziękowaniem za prezent:)

Posted

Olcia napisał(a):
na kolanach się zgodziłam i błagałam żeby zdania nie zmienł:) żeby mi 200 zł płacił a ja pójdę na noc do auchana towar na półkach rozkładać:):)

ta jedna dzisiaj była w sądzie i wpakowała się na sale i rozsiadła jak królewna a sędzia się pyta a pani kto?? jak to kto siostra ale w jakiej sprawie pani przyszła ??? proszę opuścić salę:)

czyli wszyscy do odstrzału :shake:

Posted

[quote name='Olcia']swoimi pomysłami na prezent świąteczny też:)

zgadnijcie co Alan dostał na mikołajki czy święta bo nie wiem na jaką okazję:):)
aż jutro muszę jej kartkę z życzeniami świątecznymi wysłać i podziękowaniem za prezent:)

no nie wiem ...chyba różnimy sie z teściową fantazją :diabloti:

buty na 3 rok życia ????

Posted

już na dzisiaj koniec na temat mojej cudnej bo jej biednej uszy odpoadną:)

a czekolada leży i czeka aż Alan będzie mógł ją sam zjeść:)

Lazy mi by w gardle staneła tak jak oni wszyscy:) a wiadomo czego tam dodała ???:)

Posted

O dodatku innym niż nadzienie truskawkowe nie pomyślałam...ale to może dlatego, że ja mam extra teściów! Z teściową włącznie. No może troszkę nadopiekuńcza (nie wiem co robić z jedzeniem od niej), ale złego słowa nie da na mnie powiedzieć! Jakby coś się działo to na pewno wina Marcina a nie moja) Ale to chyba wyjątek potwierdzający regułę.

Posted

[quote name='Olcia']

CZEKOLADA Z NADZIENIEM TRUSKAWKOWYM:)

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Maga100']
.... a napisałam na moim szpilkowym blożku :diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Olcia']Aluś chyba w życiu nie zgadniesz i nikt dookoła bo to była............. uwaga

CZEKOLADA Z NADZIENIEM TRUSKAWKOWYM:)

[FONT=Arial]o qrdwa :diabloti::evil_lol:

odeślij ją w kopercie z dopiskiem , ze dziecko czekolady jeszcze nie jada :angryy:

co za pipa grochowa :diabloti:
[/FONT]

Posted

dzień dobry spać mi się chce jak nie powiem co:) kręgosłup dał mi tak w nocy popalić że wogóle nie spałam:(
zaraz muszę wyjść na tą zimnicę, a ranek przeminął na gotowaniu pseudo obiadów:) bo jak można nazwać marchewkę z czymś obiadem:)

Posted

Olcia napisał(a):
dzień dobry spać mi się chce jak nie powiem co:) kręgosłup dał mi tak w nocy popalić że wogóle nie spałam:(
zaraz muszę wyjść na tą zimnicę, a ranek przeminął na gotowaniu pseudo obiadów:) bo jak można nazwać marchewkę z czymś obiadem:)

wrrrrrrrrrrrr prawdziwa kucharka z ciebie
o już niedługo i ja obiadek zjem mniam mniam

Posted

dbsst napisał(a):
wrrrrrrrrrrrr prawdziwa kucharka z ciebie
o już niedługo i ja obiadek zjem mniam mniam

hahaha debe dla siebie nie chce mi się gotować już chba nie pamiętam kiedy normalny obiad jadłam:):), a gotowanie marchewki i tych innych wielka frajda, Alan za słoikami nie przepada

Posted

Olcia napisał(a):
hahaha debe dla siebie nie chce mi się gotować już chba nie pamiętam kiedy normalny obiad jadłam:):), a gotowanie marchewki i tych innych wielka frajda, Alan za słoikami nie przepada

szykuj przepisy :roll: