dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Olcia napisał(a): " daj rozwód po dobroci to będzie płacił 200 alimentów i czasami coś kupi dziecku, a jak nie dasz po dobroci to będzie płacił tylko 200 i nic nie kupi dziecku":) ne no twardy negocjator - uczyla sie negocacji w jakiejs szkole czy na kursie :diabloti: a siostry jak na to :razz: Quote
malawaszka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hahahaha Olcia i nie chciałas się zgodzić na taki złoty układ???? :roflt: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Olcia']debe monitor oplułam przez te nóżki:):) no właśnie że nie jedynak ma 2 siostry takich tekstów mam sporo od mojej cudnej. " daj rozwód po dobroci to będzie płacił 200 alimentów i czasami coś kupi dziecku, a jak nie dasz po dobroci to będzie płacił tylko 200 i nic nie kupi dziecku":) bosh ...ona Viole z Brzyduli przebiła złotą myślą :roflt: Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 na kolanach się zgodziłam i błagałam żeby zdania nie zmienł:) żeby mi 200 zł płacił a ja pójdę na noc do auchana towar na półkach rozkładać:):) ta jedna dzisiaj była w sądzie i wpakowała się na sale i rozsiadła jak królewna a sędzia się pyta a pani kto?? jak to kto siostra ale w jakiej sprawie pani przyszła ??? proszę opuścić salę:) Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja'] bosh ...ona Viole z Brzyduli przebiła złotą myślą :roflt: swoimi pomysłami na prezent świąteczny też:) zgadnijcie co Alan dostał na mikołajki czy święta bo nie wiem na jaką okazję:):) aż jutro muszę jej kartkę z życzeniami świątecznymi wysłać i podziękowaniem za prezent:) Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Olcia napisał(a):na kolanach się zgodziłam i błagałam żeby zdania nie zmienł:) żeby mi 200 zł płacił a ja pójdę na noc do auchana towar na półkach rozkładać:):) ta jedna dzisiaj była w sądzie i wpakowała się na sale i rozsiadła jak królewna a sędzia się pyta a pani kto?? jak to kto siostra ale w jakiej sprawie pani przyszła ??? proszę opuścić salę:) czyli wszyscy do odstrzału :shake: Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Olcia']swoimi pomysłami na prezent świąteczny też:) zgadnijcie co Alan dostał na mikołajki czy święta bo nie wiem na jaką okazję:):) aż jutro muszę jej kartkę z życzeniami świątecznymi wysłać i podziękowaniem za prezent:) no nie wiem ...chyba różnimy sie z teściową fantazją :diabloti: buty na 3 rok życia ???? Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 dbsst napisał(a):czyli wszyscy do odstrzału :shake: dokładnie pod jedną ścianę:) Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='Alicja']no nie wiem ...chyba różnimy sie z teściową fantazją :diabloti: buty na 3 rok życia ???? pudło:) i zimno nic z ubrania Quote
Alicja Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Olcia napisał(a):pudło:) i zimno nic z ubrania puzle 1600 części :diabloti: Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Aluś chyba w życiu nie zgadniesz i nikt dookoła bo to była............. uwaga CZEKOLADA Z NADZIENIEM TRUSKAWKOWYM:) Quote
Maga100 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 mnie zabrakło słów :mdleje: niemniej moja teściowa.... a napisałam na moim szpilkowym blożku :diabloti: Quote
LAZY Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Mam nadzieje Olcia, ze Tobie ta czekolada smakowała...Nieźle, nieźle... Buziaki dla czekoladowego Alanka:) Quote
Olcia Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 już na dzisiaj koniec na temat mojej cudnej bo jej biednej uszy odpoadną:) a czekolada leży i czeka aż Alan będzie mógł ją sam zjeść:) Lazy mi by w gardle staneła tak jak oni wszyscy:) a wiadomo czego tam dodała ???:) Quote
LAZY Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 O dodatku innym niż nadzienie truskawkowe nie pomyślałam...ale to może dlatego, że ja mam extra teściów! Z teściową włącznie. No może troszkę nadopiekuńcza (nie wiem co robić z jedzeniem od niej), ale złego słowa nie da na mnie powiedzieć! Jakby coś się działo to na pewno wina Marcina a nie moja) Ale to chyba wyjątek potwierdzający regułę. Quote
dbsst Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 [quote name='Olcia'] CZEKOLADA Z NADZIENIEM TRUSKAWKOWYM:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Maga100'] .... a napisałam na moim szpilkowym blożku :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 [quote name='Olcia']Aluś chyba w życiu nie zgadniesz i nikt dookoła bo to była............. uwaga CZEKOLADA Z NADZIENIEM TRUSKAWKOWYM:) [FONT=Arial]o qrdwa :diabloti::evil_lol: odeślij ją w kopercie z dopiskiem , ze dziecko czekolady jeszcze nie jada :angryy: co za pipa grochowa :diabloti:[/FONT] Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Olcia napisał(a):CZEKOLADA Z NADZIENIEM TRUSKAWKOWYM:) :mdleje::roflt::roflt::roflt: Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 dzień dobry spać mi się chce jak nie powiem co:) kręgosłup dał mi tak w nocy popalić że wogóle nie spałam:( zaraz muszę wyjść na tą zimnicę, a ranek przeminął na gotowaniu pseudo obiadów:) bo jak można nazwać marchewkę z czymś obiadem:) Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Olcia napisał(a):dzień dobry spać mi się chce jak nie powiem co:) kręgosłup dał mi tak w nocy popalić że wogóle nie spałam:( zaraz muszę wyjść na tą zimnicę, a ranek przeminął na gotowaniu pseudo obiadów:) bo jak można nazwać marchewkę z czymś obiadem:) wrrrrrrrrrrrr prawdziwa kucharka z ciebie o już niedługo i ja obiadek zjem mniam mniam Quote
Olcia Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 dbsst napisał(a):wrrrrrrrrrrrr prawdziwa kucharka z ciebie o już niedługo i ja obiadek zjem mniam mniam hahaha debe dla siebie nie chce mi się gotować już chba nie pamiętam kiedy normalny obiad jadłam:):), a gotowanie marchewki i tych innych wielka frajda, Alan za słoikami nie przepada Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Olcia napisał(a):hahaha debe dla siebie nie chce mi się gotować już chba nie pamiętam kiedy normalny obiad jadłam:):), a gotowanie marchewki i tych innych wielka frajda, Alan za słoikami nie przepada szykuj przepisy :roll: Quote
Cola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 dbsst napisał(a):szykuj przepisy :roll: z góry zakładasz, że urodzisz syna z francuskim podniebieniem? Quote
dbsst Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Cola napisał(a):z góry zakładasz, że urodzisz syna z francuskim podniebieniem? z góry zakładam, że jemu będę gotować :p Quote
Recommended Posts