Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']a to nie zapraszała ...o masz :hmmmm:
Ala pomyliło ci się to ja ciebie zapraszałam i zapraszałam i zapraszałam.................................

Posted

[quote name='dbsst']Ala pomyliło ci się to ja ciebie zapraszałam i zapraszałam i zapraszałam.................................

:hmmmm: a już nie zapraszasz ???

Olcia też wołała ...ze z sernikiem mam przyjść i ze Ślazakiem , kandydatem na męża ;)

Posted

no pewnie że zaprosi jak skończy a do tego czasu to pewnie wszystkie przestaniemy karmić i będziemy mogły pić normalnie:):).
Debe tylko nie kupuj wanienki z bajerami bo one są o kant tyłka potłuc, z jakimiś spustami badziewiami, my zaraz do wanny się przenosimy, niech tylko młody już stabilnie usiądzie czyli pewnie jakieś 2 tygodnie, bo teraz to już nie dość że nie mieści się w wanienkę, to jeszcze chlapie po całym pokoju, kurna jak nie chciałam to była wykładzina na all w rozmiarze jaki chciałam dzisiaj chciałam zamówić i co doopa, ech zawsze tak jest

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a już nie zapraszasz ???

Olcia też wołała ...ze z sernikiem mam przyjść i ze Ślazakiem , kandydatem na męża ;)

AMEN
marzenie o ślązaku musi być spełnione:)

Posted

[quote name='Alicja']to wkładaj wanienke do wanny

Aluś niestety nie schylę się do wanny żeby go wykąpać więc wanienka stoi na łóżku, a kupiłam już takie krzesełko do wanny więc jak już będzie siedział nie będę musiała cały czas być nachylowa żeby go trzymać

Posted

[quote name='Olcia']Aluś niestety nie schylę się do wanny żeby go wykąpać więc wanienka stoi na łóżku, a kupiłam już takie krzesełko do wanny więc jak już będzie siedział nie będę musiała cały czas być nachylowa żeby go trzymać

zapomniałam że Ci łupie w kręgosłupie ... przetestuj krzesełko , dasz znać czy warto ;)

Posted

[quote name='Alicja']:hmmmm: a już nie zapraszasz ???

już nie mam siły się powtarzać więc zostawiłam otwarte drzwi :placz:
hahahaha ale to w celach matrymonialnych a nie oblewania bąbelkami pokoju Alana :evil_lol:
[quote name='Olcia']no pewnie że zaprosi jak skończy a do tego czasu to pewnie wszystkie przestaniemy karmić i będziemy mogły pić normalnie:):).
Debe tylko nie kupuj wanienki z bajerami bo one są o kant tyłka potłuc, z jakimiś spustami badziewiami, my zaraz do wanny się przenosimy, niech tylko młody już stabilnie usiądzie czyli pewnie jakieś 2 tygodnie, bo teraz to już nie dość że nie mieści się w wanienkę, to jeszcze chlapie po całym pokoju, kurna jak nie chciałam to była wykładzina na all w rozmiarze jaki chciałam dzisiaj chciałam zamówić i co doopa, ech zawsze tak jest

czyli kiedy chcesz skończyć bo przedemną jeszcze nawet nie otwarta droga do karmienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no ja właśnie chyba chce normalną tylko nie wiem czy dużą czy małą :shake:

Posted

[quote name='dbsst']już nie mam siły się powtarzać więc zostawiłam otwarte drzwi :placz:
hahahaha ale to w celach matrymonialnych a nie oblewania bąbelkami pokoju Alana :evil_lol:

przecie 2 razy nie bede jeździć ...a ja chce Jaśka poznać ...więc przyjade już po :grins:

Posted

jakoś mi się obiło o uszy że debe Cię chciała jako nianie wykorzystać:):)

Debe ja teraz bym kupiła od razu dużą bo z małej korzystałam dosłownie 2 miesiące, a uwierz mi później nie ma gdzie tego wszystkiego trzymać i będzie jak u mnie że mały pokój przez 5 miesięcy był jedną wielką graciarnią rzeczy Alana, bo co chwila wszystko było za małe, a tak to będzie przynajmniej jedna wanna a nie dwie

Posted

[quote name='Olcia']no pewnie że zaprosi jak skończy a do tego czasu to pewnie wszystkie przestaniemy karmić i będziemy mogły pić normalnie:):).

o przepraszam bardzo, ja tam piję normalnie :diabloti:

A to wanienka może być mała i duża? :hmmmm: A ja mam małą czy dużą? :hmmmm:
Tadzik się mieści bezproblemowo

Posted

[quote name='Olcia']ja kupiłam dużą ale bez stelarza a małą ze stlearzem pożyczyła mi koleżanka , więc Debe nie masz wyboru musisz kupić od razu dużą:)[/QUOTE]

hahahah i wszystko jasne :p

Posted

Moje kochane ja tak grzecznie przypominam w dniu jutrzejszym o godz. 11 proszę trzymać wszystkie swoje, psowe i dzieciowe kciuki:) za mój cudny rozwód:):)

Posted

[quote name='Olcia']Moje kochane ja tak grzecznie przypominam w dniu jutrzejszym o godz. 11 proszę trzymać wszystkie swoje, psowe i dzieciowe kciuki:) za mój cudny rozwód:):)

trzymać będę :kciuki:

jak urządzanie pokoju idzie ??