dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 tylko coś się miga od parapetówy z piccolo we tle :eviltong: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']tylko coś się miga od parapetówy z piccolo we tle :eviltong: będziemy pić Kubusie albo Pysie ;) Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja']będziemy pić Kubusie albo Pysie ;) tylko czy ona nas zaprosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']tylko czy ona nas zaprosi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a to nie zapraszała ...o masz :hmmmm: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja']a to nie zapraszała ...o masz :hmmmm: Ala pomyliło ci się to ja ciebie zapraszałam i zapraszałam i zapraszałam................................. Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']Ala pomyliło ci się to ja ciebie zapraszałam i zapraszałam i zapraszałam................................. :hmmmm: a już nie zapraszasz ??? Olcia też wołała ...ze z sernikiem mam przyjść i ze Ślazakiem , kandydatem na męża ;) Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 no pewnie że zaprosi jak skończy a do tego czasu to pewnie wszystkie przestaniemy karmić i będziemy mogły pić normalnie:):). Debe tylko nie kupuj wanienki z bajerami bo one są o kant tyłka potłuc, z jakimiś spustami badziewiami, my zaraz do wanny się przenosimy, niech tylko młody już stabilnie usiądzie czyli pewnie jakieś 2 tygodnie, bo teraz to już nie dość że nie mieści się w wanienkę, to jeszcze chlapie po całym pokoju, kurna jak nie chciałam to była wykładzina na all w rozmiarze jaki chciałam dzisiaj chciałam zamówić i co doopa, ech zawsze tak jest Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm: a już nie zapraszasz ??? Olcia też wołała ...ze z sernikiem mam przyjść i ze Ślazakiem , kandydatem na męża ;) AMEN marzenie o ślązaku musi być spełnione:) Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 aha tylko nie męża tylko konkubenta, bo w obrączkę już nie dam się wrobić:) raz starczy Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja']to wkładaj wanienke do wanny Aluś niestety nie schylę się do wanny żeby go wykąpać więc wanienka stoi na łóżku, a kupiłam już takie krzesełko do wanny więc jak już będzie siedział nie będę musiała cały czas być nachylowa żeby go trzymać Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Olcia']Aluś niestety nie schylę się do wanny żeby go wykąpać więc wanienka stoi na łóżku, a kupiłam już takie krzesełko do wanny więc jak już będzie siedział nie będę musiała cały czas być nachylowa żeby go trzymać zapomniałam że Ci łupie w kręgosłupie ... przetestuj krzesełko , dasz znać czy warto ;) Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Alicja']:hmmmm: a już nie zapraszasz ??? Olcia też wołała ...ze z sernikiem mam przyjść i ze Ślazakiem , kandydatem na męża ;) już nie mam siły się powtarzać więc zostawiłam otwarte drzwi :placz: hahahaha ale to w celach matrymonialnych a nie oblewania bąbelkami pokoju Alana :evil_lol: [quote name='Olcia']no pewnie że zaprosi jak skończy a do tego czasu to pewnie wszystkie przestaniemy karmić i będziemy mogły pić normalnie:):). Debe tylko nie kupuj wanienki z bajerami bo one są o kant tyłka potłuc, z jakimiś spustami badziewiami, my zaraz do wanny się przenosimy, niech tylko młody już stabilnie usiądzie czyli pewnie jakieś 2 tygodnie, bo teraz to już nie dość że nie mieści się w wanienkę, to jeszcze chlapie po całym pokoju, kurna jak nie chciałam to była wykładzina na all w rozmiarze jaki chciałam dzisiaj chciałam zamówić i co doopa, ech zawsze tak jest czyli kiedy chcesz skończyć bo przedemną jeszcze nawet nie otwarta droga do karmienia :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ja właśnie chyba chce normalną tylko nie wiem czy dużą czy małą :shake: Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='dbsst']już nie mam siły się powtarzać więc zostawiłam otwarte drzwi :placz: hahahaha ale to w celach matrymonialnych a nie oblewania bąbelkami pokoju Alana :evil_lol: przecie 2 razy nie bede jeździć ...a ja chce Jaśka poznać ...więc przyjade już po :grins: Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 a kto mówi o dwóch razach :eviltong: przyjedziesz na święta wyjedziesz na wakacje :p albo później :p Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 jakoś mi się obiło o uszy że debe Cię chciała jako nianie wykorzystać:):) Debe ja teraz bym kupiła od razu dużą bo z małej korzystałam dosłownie 2 miesiące, a uwierz mi później nie ma gdzie tego wszystkiego trzymać i będzie jak u mnie że mały pokój przez 5 miesięcy był jedną wielką graciarnią rzeczy Alana, bo co chwila wszystko było za małe, a tak to będzie przynajmniej jedna wanna a nie dwie Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 ja nianię z Ali no coś ty ja mam czyste intencje :diabloti: Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Olcia']no pewnie że zaprosi jak skończy a do tego czasu to pewnie wszystkie przestaniemy karmić i będziemy mogły pić normalnie:):). o przepraszam bardzo, ja tam piję normalnie :diabloti: A to wanienka może być mała i duża? :hmmmm: A ja mam małą czy dużą? :hmmmm: Tadzik się mieści bezproblemowo Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Maga są 2 wanienki mała ma 76 cm a duża 80 Quote
Maga100 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 no to ja na pewno mam dużą i nie rozumiem, po co kupować małą? :hmmmm: Przecież niemowlę i tak samo się nie kąpie :evil_lol: Quote
Olcia Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 ja kupiłam dużą ale bez stelarza a małą ze stlearzem pożyczyła mi koleżanka , więc Debe nie masz wyboru musisz kupić od razu dużą:) Quote
dbsst Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Olcia']ja kupiłam dużą ale bez stelarza a małą ze stlearzem pożyczyła mi koleżanka , więc Debe nie masz wyboru musisz kupić od razu dużą:)[/QUOTE] hahahah i wszystko jasne :p Quote
Olcia Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Moje kochane ja tak grzecznie przypominam w dniu jutrzejszym o godz. 11 proszę trzymać wszystkie swoje, psowe i dzieciowe kciuki:) za mój cudny rozwód:):) Quote
Alicja Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Olcia']Moje kochane ja tak grzecznie przypominam w dniu jutrzejszym o godz. 11 proszę trzymać wszystkie swoje, psowe i dzieciowe kciuki:) za mój cudny rozwód:):) trzymać będę :kciuki: jak urządzanie pokoju idzie ?? Quote
Olcia Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 [quote name='Alicja'] trzymać będę :kciuki: jak urządzanie pokoju idzie ?? staneło w punkcie martwym:( Quote
Recommended Posts