Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

boszzzz łeb mi dzisiaj pęka, żadne prochy nie pomagają, zaraz jadę na zwiedzanie sklepów z tapetami, bo postanowiłam przed powrotem do pracy zrobić Alanowi jego pokój buuuu staracę swoje magiczne miejsce komputerowe:(.

Debe niestety dopiero po 17 grudnia uwolnię Cię od Magdy W:), bo teraz co chwila coś załatwiam wwiązane wiadomo z czym.

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olcia']postanowiłam przed powrotem do pracy zrobić Alanowi jego pokój buuuu staracę swoje magiczne miejsce komputerowe:(.

ha, ja też poświęcam pokój komputerowy na pokój tadziowy. Ale to jeszcze za czas jakiś....

A po 17 grudnia, to ja będę pierniki piekła :diabloti:
Ale wiesz, Olciu, Debe to napisała w akcie rozpaczy, bo ona się boi, że spotkam się z kimś poza nią :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'] ha, ja też poświęcam pokój komputerowy na pokój tadziowy. Ale to jeszcze za czas jakiś....

A po 17 grudnia, to ja będę pierniki piekła :diabloti:
Ale wiesz, Olciu, Debe to napisała w akcie rozpaczy, bo ona się boi, że spotkam się z kimś poza nią :diabloti:

to się wproszę na pierniki:)

Posted

[quote name='Maga100'] jak ci Debe pozwoli :evil_lol: ale może będzie akurat rodzić :diabloti:

ukryje przed debe , że jadę w końcu Ona i tak nie może słodkiego:)

Posted

[quote name='Maga100'] jak ci Debe pozwoli :evil_lol: ale może będzie akurat rodzić :diabloti:

chciałabyś ja urodze koło wiosny to już postanowione :evil_lol: za dużo moge starcić zaczniesz spotykać się z Olcią pokochasz ja bardziej niż mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Olcia']ukryje przed debe , że jadę w końcu Ona i tak nie może słodkiego:)
oj odrazu nie może :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

heloł :p

Posted

ej kochane które ładniejsze???? bo nie mogę się zdecydować które kupić
tapeta będzie jasna niebieska, gładka, jasna wykładzina hahahah jaki dureń przy 2 ruskich kładzie jasne dywany:):) jak to jaki JA:)
i te naklejki chcę na jedną sicianę

chciałam pieski ale to już lekkie przegięcie będzie i lekkie zboczenie:)

Posted

hahah wiedziałam bo tam też jest piesek:)
ciekawe czy moje Alano jak podrośnie nie znienawidzi matki za te wszystkie zwierzątka:) wpajane od dnia narodzin:)

Posted

Darianna napisał(a):
tłumacz to sobie tak - dziecko musi wiedzieć, co to krówka, konik, kurka, skąd mleko, jajka, mięsko... ;)

o w ten sposób nie pomyślałam:)

Posted

osobiście :roll: to bardziej podoba mi się safari :cool1:

Darianna napisał(a):
tłumacz to sobie tak - dziecko musi wiedzieć, co to krówka, konik, kurka, skąd mleko, jajka, mięsko... ;)

mleko, jajka i mięsko są z biedronki :evil_lol:

Posted

[quote name='Cola']osobiście :roll: to bardziej podoba mi się safari :cool1:

mi tysz :grins:

mleko, jajka i mięsko są z biedronki :evil_lol:

serek też z Biedronki ;)

Posted

jeszcze się zastanawiałam nad jakimiś samochodzikami, trasznie mi się podoba pokój z róznym planetami ale to muszą być ciemne ściany a Alano będzie miał za mały pokój na taką wizję mamusi:)
ps. tatuś się dziś pojawił:)

Posted

[quote name='Olcia']jeszcze się zastanawiałam nad jakimiś samochodzikami, trasznie mi się podoba pokój z róznym planetami ale to muszą być ciemne ściany a Alano będzie miał za mały pokój na taką wizję mamusi:)
ps. tatuś się dziś pojawił:)

o mieliście święto ;)

Posted

[quote name='Maga100'] mnie też się podoba słonik, żyrafa, leweczek :loveu::evil_lol:

a co do szanownego prawie ex.... ech, szkoda chyba gadać :cool1:

ja też jestem coraz bardziej do tych skora jak położę już tapetę to wstawie foto i pomyślimy wszyscy wspólnie:)
Maga masz rację szkoda gadać a pewnie już do sprawy się nie pojawi jak dostanie odpowiedź od mojego pełnomocnika bo o szlak trafi na miejscu:)

nie wiem w którym wątku się chwaliłam ale nadir kradnie zabawki wnerw.........

Posted

[quote name='Olcia'] Maga masz rację szkoda gadać a pewnie już do sprawy się nie pojawi jak dostanie odpowiedź od mojego pełnomocnika bo o szlak trafi na miejscu:)

oo, a jakąż niespodziankę przyszykowałaś?

Posted

[quote name='Maga100'] oo, a jakąż niespodziankę przyszykowałaś?

Maga napiszę po rozprawie, a bo wiadomo ściany mają uszy więc nie będę ryzykować:)

Posted

malawaszka napisał(a):
a co do naklejek :lol: to Afryka!!!!!! na oglądanie krówek i innych takich zapraszam do mnie :lol: przy okazji chrzcin ;)

nie odmówię, więc spodziewaj się mnie za dnia lub nocy:)