Olcia Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 boszzzz łeb mi dzisiaj pęka, żadne prochy nie pomagają, zaraz jadę na zwiedzanie sklepów z tapetami, bo postanowiłam przed powrotem do pracy zrobić Alanowi jego pokój buuuu staracę swoje magiczne miejsce komputerowe:(. Debe niestety dopiero po 17 grudnia uwolnię Cię od Magdy W:), bo teraz co chwila coś załatwiam wwiązane wiadomo z czym. Quote
Maga100 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Olcia']postanowiłam przed powrotem do pracy zrobić Alanowi jego pokój buuuu staracę swoje magiczne miejsce komputerowe:(. ha, ja też poświęcam pokój komputerowy na pokój tadziowy. Ale to jeszcze za czas jakiś.... A po 17 grudnia, to ja będę pierniki piekła :diabloti: Ale wiesz, Olciu, Debe to napisała w akcie rozpaczy, bo ona się boi, że spotkam się z kimś poza nią :diabloti: Quote
Alicja Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [FONT=Arial]ooo pierniczki będą :razz::razz:[/FONT] Quote
Olcia Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] ha, ja też poświęcam pokój komputerowy na pokój tadziowy. Ale to jeszcze za czas jakiś.... A po 17 grudnia, to ja będę pierniki piekła :diabloti: Ale wiesz, Olciu, Debe to napisała w akcie rozpaczy, bo ona się boi, że spotkam się z kimś poza nią :diabloti: to się wproszę na pierniki:) Quote
Maga100 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Olcia']to się wproszę na pierniki:) jak ci Debe pozwoli :evil_lol: ale może będzie akurat rodzić :diabloti: Quote
Olcia Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 [quote name='Maga100'] jak ci Debe pozwoli :evil_lol: ale może będzie akurat rodzić :diabloti: ukryje przed debe , że jadę w końcu Ona i tak nie może słodkiego:) Quote
dbsst Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 [quote name='Maga100'] jak ci Debe pozwoli :evil_lol: ale może będzie akurat rodzić :diabloti: chciałabyś ja urodze koło wiosny to już postanowione :evil_lol: za dużo moge starcić zaczniesz spotykać się z Olcią pokochasz ja bardziej niż mnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Olcia']ukryje przed debe , że jadę w końcu Ona i tak nie może słodkiego:) oj odrazu nie może :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: heloł :p Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 heloł zabrałam się za remoncik i jakoś wena twórcza mnie opuściła:) Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 ej kochane które ładniejsze???? bo nie mogę się zdecydować które kupić tapeta będzie jasna niebieska, gładka, jasna wykładzina hahahah jaki dureń przy 2 ruskich kładzie jasne dywany:):) jak to jaki JA:) i te naklejki chcę na jedną sicianę chciałam pieski ale to już lekkie przegięcie będzie i lekkie zboczenie:) Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 wybieram pierwszą wersję - krówka, konik itp ;) Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 hahah wiedziałam bo tam też jest piesek:) ciekawe czy moje Alano jak podrośnie nie znienawidzi matki za te wszystkie zwierzątka:) wpajane od dnia narodzin:) Quote
Darianna Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 tłumacz to sobie tak - dziecko musi wiedzieć, co to krówka, konik, kurka, skąd mleko, jajka, mięsko... ;) Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Darianna napisał(a):tłumacz to sobie tak - dziecko musi wiedzieć, co to krówka, konik, kurka, skąd mleko, jajka, mięsko... ;) o w ten sposób nie pomyślałam:) Quote
Cola Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 osobiście :roll: to bardziej podoba mi się safari :cool1: Darianna napisał(a):tłumacz to sobie tak - dziecko musi wiedzieć, co to krówka, konik, kurka, skąd mleko, jajka, mięsko... ;) mleko, jajka i mięsko są z biedronki :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Cola']osobiście :roll: to bardziej podoba mi się safari :cool1: mi tysz :grins: mleko, jajka i mięsko są z biedronki :evil_lol: serek też z Biedronki ;) Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 jeszcze się zastanawiałam nad jakimiś samochodzikami, trasznie mi się podoba pokój z róznym planetami ale to muszą być ciemne ściany a Alano będzie miał za mały pokój na taką wizję mamusi:) ps. tatuś się dziś pojawił:) Quote
Alicja Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Olcia']jeszcze się zastanawiałam nad jakimiś samochodzikami, trasznie mi się podoba pokój z róznym planetami ale to muszą być ciemne ściany a Alano będzie miał za mały pokój na taką wizję mamusi:) ps. tatuś się dziś pojawił:) o mieliście święto ;) Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Alicja']o mieliście święto ;) no zdążyłam wyjść na chwilę do sklepu i zerwać 2 pasmi tapety i po święcie:) Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 mnie też się podoba słonik, żyrafa, leweczek :loveu::evil_lol: a co do szanownego prawie ex.... ech, szkoda chyba gadać :cool1: Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] mnie też się podoba słonik, żyrafa, leweczek :loveu::evil_lol: a co do szanownego prawie ex.... ech, szkoda chyba gadać :cool1: ja też jestem coraz bardziej do tych skora jak położę już tapetę to wstawie foto i pomyślimy wszyscy wspólnie:) Maga masz rację szkoda gadać a pewnie już do sprawy się nie pojawi jak dostanie odpowiedź od mojego pełnomocnika bo o szlak trafi na miejscu:) nie wiem w którym wątku się chwaliłam ale nadir kradnie zabawki wnerw......... Quote
Maga100 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [quote name='Olcia'] Maga masz rację szkoda gadać a pewnie już do sprawy się nie pojawi jak dostanie odpowiedź od mojego pełnomocnika bo o szlak trafi na miejscu:) oo, a jakąż niespodziankę przyszykowałaś? Quote
Olcia Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 [quote name='Maga100'] oo, a jakąż niespodziankę przyszykowałaś? Maga napiszę po rozprawie, a bo wiadomo ściany mają uszy więc nie będę ryzykować:) Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Olcia napisał(a):Maga napiszę po rozprawie, a bo wiadomo ściany mają uszy więc nie będę ryzykować:) i prawidłowo!!!! trzymam :kciuki: Quote
malawaszka Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 a co do naklejek :lol: to Afryka!!!!!! na oglądanie krówek i innych takich zapraszam do mnie :lol: przy okazji chrzcin ;) Quote
Olcia Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 malawaszka napisał(a):a co do naklejek :lol: to Afryka!!!!!! na oglądanie krówek i innych takich zapraszam do mnie :lol: przy okazji chrzcin ;) nie odmówię, więc spodziewaj się mnie za dnia lub nocy:) Quote
Recommended Posts