Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olcia napisał(a):
i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol:

Posted

adda napisał(a):
Olcia napisał(a):
i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki????
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol:

powiedz powiedz bo w nocy nie bede mogla spac :D

Posted

dbsst napisał(a):
no nie a ja juz mialam powazniec co mnie tu przygnalo jakie licho ;)

no jak to nie wiem GACIE Malawaszuni Cie tu przyciagnely :D

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia'] i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol:

to na lepsze spanie

a to Adda z jej wielkikmi kordolami :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia'] i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol:

to na lepsze spanie

a to Adda z jej wielkikmi kordolami :lol:

to ja tu tak ladnie podlizuje sie slazaczce, slask chwale jak tylko moge a Ty taka baba niedobra????

to sporo nie chce powiedziec to ja Ci jutro takie barchaniska kupie ze zobaczysz 5 komordolcow Ci wejdzie i jeszcze miejsce zostanie :evil:

Posted

boi sie zebym jej patentu komordolami nie przygarnela dla siebie, babsztyl wredny, nic sie nie chce podzielic mysli tylko o sobie zeby jej dobrze bylo :(
a ja to co do garow tylko :(

Posted

dbsst napisał(a):
no nie ide spac tych wyznan milosnych nie moge sluchac ;)

sluchac nie musisz wazne zebys czytala :D a Tz napewno sie spodoba Oni maja dziwaczne upodobania :D

Posted

Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):

sluchac nie musisz wazne zebys czytala :D a Tz napewno sie spodoba Oni maja dziwaczne upodobania :D

dobra dobra on i tak juz na mnie hmm dziwnie patrzy ;)

rechocze sie jak zaba do tego szklanego ekranu

Posted

dbsst napisał(a):
Olcia napisał(a):
dbsst napisał(a):

dobra dobra on i tak juz na mnie hmm dziwnie patrzy ;)

rechocze sie jak zaba do tego szklanego ekranu

tylko nie pluj za bardzo bo pomysli ze sie wscieklas :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:
żeby Wam szkoda było Miałaś Olcia rację :o To babsztyl :o

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:

żeby Wam szkoda było

Malawaszka nie badz swinka podziel sie :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:

no a myślałaś że chłop?????

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:

to w takim razie musi to byc super przezycie skoro sie nie chce podzieli zolza jedna :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:

żeby Wam szkoda było

TY MAUPO a co tam masz w tym podpisisku wstrętnym????

a czymsie mam dzielić jak kordole jeszcze nie dotarły :evilbat:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:

no a myślałaś że chłop?????

a teraz to ja juz nie wiem przecie prawdziwy chlop juz kamulce w gaciach nosi :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat:

żeby Wam szkoda było

TY MAUPO a co tam masz w tym podpisisku wstrętnym????

a czymsie mam dzielić jak kordole jeszcze nie dotarły :evilbat:

to specjalnie dla Ciebie kochaniutka nie chcialas powiedziec to sama sobie wersje wybralam :D