adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 malawaszka napisał(a): :bad-word: :motz: sie uspokój lepiej :shock: Nie kuś :lol: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia napisał(a): i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 dbsst to nie my zaczelysmy tekstem "uwiera uwieraj ......." Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 adda napisał(a):Olcia napisał(a): i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol: powiedz powiedz bo w nocy nie bede mogla spac :D Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 no nie a ja juz mialam powazniec co mnie tu przygnalo jakie licho ;) Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 dbsst napisał(a):no nie a ja juz mialam powazniec co mnie tu przygnalo jakie licho ;) no jak to nie wiem GACIE Malawaszuni Cie tu przyciagnely :D Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia'] i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol: powiedz powiedz bo w nocy nie bede mogla spac :D to na lepsze spanie a to Adda z jej wielkikmi kordolami :lol: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 o bozena :roll: bede miac hmmmmmmmm ostre sny jak tak dalej pojdzie i TZ posadzi mnie o zboczenie Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='adda'][quote name='Olcia'] i jeszcze jedno mnie meczy malawaszka czy kamordole bedziesz nosic w bawelnianych majtasach czy moze w seksownych stringach z koronki???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Malawaszka, nie pozwól, żeby Olcia sie męczyła :lol: powiedz powiedz bo w nocy nie bede mogla spac :D to na lepsze spanie a to Adda z jej wielkikmi kordolami :lol: to ja tu tak ladnie podlizuje sie slazaczce, slask chwale jak tylko moge a Ty taka baba niedobra???? to sporo nie chce powiedziec to ja Ci jutro takie barchaniska kupie ze zobaczysz 5 komordolcow Ci wejdzie i jeszcze miejsce zostanie :evil: Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 no nie ide spac tych wyznan milosnych nie moge sluchac ;) Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'] to na lepsze spanie Olcia, no i Ci nie powiedziała :o a to Adda z jej wielkikmi kordolami :lol: :silly: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 boi sie zebym jej patentu komordolami nie przygarnela dla siebie, babsztyl wredny, nic sie nie chce podzielic mysli tylko o sobie zeby jej dobrze bylo :( a ja to co do garow tylko :( Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 dbsst napisał(a):no nie ide spac tych wyznan milosnych nie moge sluchac ;) sluchac nie musisz wazne zebys czytala :D a Tz napewno sie spodoba Oni maja dziwaczne upodobania :D Quote
dbsst Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):no nie ide spac tych wyznan milosnych nie moge sluchac ;) sluchac nie musisz wazne zebys czytala :D a Tz napewno sie spodoba Oni maja dziwaczne upodobania :D dobra dobra on i tak juz na mnie hmm dziwnie patrzy ;) rechocze sie jak zaba do tego szklanego ekranu Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 dbsst napisał(a):Olcia napisał(a):dbsst napisał(a):no nie ide spac tych wyznan milosnych nie moge sluchac ;) sluchac nie musisz wazne zebys czytala :D a Tz napewno sie spodoba Oni maja dziwaczne upodobania :D dobra dobra on i tak juz na mnie hmm dziwnie patrzy ;) rechocze sie jak zaba do tego szklanego ekranu tylko nie pluj za bardzo bo pomysli ze sie wscieklas :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Quote
daga10011 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 ja tu po foteczki pszyszlam i monitor oplulam woda :o 8) ...co wy tu wyprawiacie??????????? :lol: Quote
adda Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Miałaś Olcia rację :o To babsztyl :o Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Malawaszka nie badz swinka podziel sie :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Miałaś Olcia rację :o To babsztyl :o no a myślałaś że chłop????? Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Miałaś Olcia rację :o To babsztyl :o to w takim razie musi to byc super przezycie skoro sie nie chce podzieli zolza jedna :lol: Quote
malawaszka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Malawaszka nie badz swinka podziel sie :lol: TY MAUPO a co tam masz w tym podpisisku wstrętnym???? a czymsie mam dzielić jak kordole jeszcze nie dotarły :evilbat: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Miałaś Olcia rację :o To babsztyl :o no a myślałaś że chłop????? a teraz to ja juz nie wiem przecie prawdziwy chlop juz kamulce w gaciach nosi :lol: Quote
Olcia Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='Olcia'][quote name='malawaszka'][quote name='adda']No to po co się publicznie chwaliła? :evilbat: żeby Wam szkoda było Malawaszka nie badz swinka podziel sie :lol: TY MAUPO a co tam masz w tym podpisisku wstrętnym???? a czymsie mam dzielić jak kordole jeszcze nie dotarły :evilbat: to specjalnie dla Ciebie kochaniutka nie chcialas powiedziec to sama sobie wersje wybralam :D Quote
Recommended Posts